Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Συνάδελφοι Φαντάροι, η Αντεργατική Επίθεση μας αφορά όλους!

ΟΣΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ-ΕΞΟΔΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.
ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ 
Συνάδελφοι φαντάροι,
η αντεργατική επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας αφορά όλους.
Η κυβέρνηση, οι δανειστές και ΕΕ-ΔΝΤ έρχονται για μια ακόμη φορά να επιτεθούν στον κόσμο της εργασίας.
Επιδιώκουν να καταργήσουν εντελώς τα εργασιακά δικαιώματα, το Δικαίωμα στην Απεργία και ουσιαστικά να βάλουν το σύνολο των εργαζομένων να εργάζονται όπως οι φαντάροι:
  • με γελοία αμοιβή, χωρίς δικαιώματα, με απαγορευμένη την συνδικαλιστική δράση, χωρίς ωράριο, σε ένα καθεστώς υποταγής και πειθαρχίας, με Νόμο το συμφέρον και το κέρδος του κάθε εργοδότη.
Έτσι μας λένε θα έρθουν οι επενδύσεις...
Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη... 
Ξεχνούν να μας πουν ότι έτσι θα έρθει η ανάπτυξη των δικών τους κερδών, από τη δική μας εκμετάλλευση και καταπίεση.
Είναι οι ίδιοι, κόμματα εξουσίας, τράπεζες και συμβολαιογράφοι που κλέβουν το σπίτι της λαϊκής οικογένειας, της δικιάς μας οικογένειας.
Είναι οι ίδιοι που όχι μόνο χρησιμοποιούν την Υποχρεωτική θητεία ως έναν βάρβαρο μηχανισμό άγριας έμμεσης φορολόγησης, αφού απαιτούν από εμάς να πληρώνουμε τα πάντα για να τους Υπηρετούμε...
Αλλά συστηματικά εντείνουν την εργασιακή μας εκμετάλλευση...
Με τη ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ μας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται να καλύψει τα τεράστια κενά που δημιουργούνται, εφαρμόζοντας τις πιο άγριες αντεργατικές πολιτικές του ολοκληρωτικού καπιταλισμού, που απαιτεί "Λιγότερο Κράτος, δηλαδή λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους".
Αυτό σημαίνει Ιδιωτικοποίηση-Εμπορευματοποίηση των φιλέτων του Δημοσίου και απίστευτη εργασιακή εκμετάλλευση για τους φαντάρους.
Στρατιώτες που καλύπτουν τα κενά στους Δήμους και τις Περιφέρειες, στο σύστημα Υγείας-Παιδείας, αλλά που επίσης χρησιμοποιούνται από τους Υπουργούς Άμυνας Π.Καμμένο και Δ.Βίτσα για να παρέχουν νέα προνόμια στους στρατιωτικούς προκειμένου να τους αρπάξουν τις ψήφους.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μας εκμεταλλεύεται μόνο εργασιακά.
Με το να καλύπτει με τη δωρεάν εργασίας μας θέσεις εργασίας, αυξάνει την Ανεργία, επιβάλλει ακόμη χειρότερες εργασιακές σχέσεις  για όλους.
Μας σπρώχνουν στην εργασιακή περιπλάνηση, στη Μετανάστευση ή μας "καλούν" να πάμε να Καταταγούμε ακόμη πιο φθηνοί Μισθοφόροι Στρατιώτες ΟΒΑ για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του Βαρδινογιάννη, του Λάτση και του Μπόμπολα σε Αφρική και Μέση Ανατολή!
Συνάδελφοι φαντάροι, πρέπει να αντισταθούμε, πρέπει να Αντιδράσουμε.
Η εργατική πάλη εναντίον της αντεργατικής πολιτικής και των Μνημονίων, του κρατικού αυταρχισμού και των ΙΔΙΩΝΥΜΩΝ με τα οποία η κυβέρνηση προωθεί την κλοπή της λαϊκής κατοικίας, της πολεμικής εμπλοκής και των τυχοδιωκτισμών στον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα είναι Ενιαία, είναι και ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ!
Η πάλη κατά του κράτους του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, εναντίον του επιχειρηματικού κράτους Άμυνας/Ασφάλειας, για την συνολική υπεράσπιση των δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας και των προσφύγων, είναι ενιαία και πρώτιστο Ταξικό Καθήκον. 

Το εργατικό διεθνιστικό αντικαπιταλιστικό αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να παλέψει για την Ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της, τη Διάλυση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Συνάδελφοι φαντάροι σας καλούμε να δώσουμε μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ την πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας. 
  • Το αίτημα για αμοιβή των φαντάρων στο ύψος του βασικού μισθού, σε συνδυασμό με την πλήρη ασφαλιστική τους κάλυψη-ένσημα και την εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας μετά την απόλυση είναι Απόλυτα Αναγκαίο. 
  • Πρέπει Εμείς να Αρνηθούμε να παρέχουμε οποιαδήποτε υπηρεσία μας κάνει Υπηρέτες σε Λέσχες Αξιωματικών και Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
  • Πρέπει να Αρνηθούμε κάθε μορφή Εθελοντισμού, εργασίας στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, εργασίας σε κρατικές υπηρεσίες ή των Δήμων.
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου