Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Η Κύπρος ανησυχεί για …τη Σαουδική Αραβία

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
Η Σαουδική Αραβία είναι το αυταρχικό και αντιδραστικό κράτος που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το δράμα του λαού της Συρίας και του Ιράκ...

Ευθύνεται για την εξάπλωση και την τρομοκρατική δράση των φανατικών του ISIS.

Ευθύνεται για το απίστευτο έγκλημα κατά του λαού της Υεμένης καθώς βομβαρδίζει καθημερινά αμάχους ως μέρος της γενικότερης ιμπεριαλιστικής του πολιτικής.

Ευθύνεται για το δράμα του λαού της Παλαιστίνης ενισχύοντας με κάθε τρόπο την Κατοχή από το Ισραηλινό κράτος και την ιμπεριαλιστική εμπλοκή των ΗΠΑ κατά των λαών της Μέσης Ανατολής.

Αυτό λοιπόν το κράτος δέχτηκε την Αλληλεγγύη της Ελληνοκυπριακής ηγεσίας του κράτους της Κύπρου. Και μάλιστα για τις συνέπειες της πολεμικής-επεμβατικής πολιτικής του στην Υεμένη!
Θαυμάστε τους... 
Το υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τάσσεται κατά όσων «απειλούν την ασφάλειά του και των οποίων οι πράξεις επιθετικότητας αποτελούν επίσης απειλή για την περιφερειακή ειρήνη και ασφάλεια» μετά την εκτόξευση πυραύλου που προήλθε από την Υεμένη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, το υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την εκτόξευση πυραύλου εναντίον της πρωτεύουσας της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ, που προήλθε από την Υεμένη. «Όπως και στην περίπτωση της προηγούμενης επίθεσης στις αρχές Νοεμβρίου, η οποία εξαπολύθηκε και πάλι από την Υεμένη, χάρη στην αναχαίτιση του πυραύλου από τις αμυντικές δυνάμεις της Σαουδικής Αραβίας σώθηκαν ανθρώπινες ζωές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου