Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΚΕΝ Θήβας: το Πυροβολικό δέχεται Γενική Επίθεση από Κοριούς!

ΝΤΡΟΠΗ...
Ο Διοικητής του ΚΕΠΒ Θήβας κήρυξε Άτακτη Υποχώρηση μπροστά στους Κοριούς καθώς δεν δίνει άλλα χρήματα για Απεντόμωση.
Θύματα των επιλογών του οι συνάδελφοι φαντάροι που πληρώρουν την Υποχρεωτική Στράτευση στον Ελληνικό Στρατό το 2017.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΖΑ-ΑΝΕΛ δίνει 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια στις αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες, πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για μεταχειρισμένα αμερικανικά όπλα, αλλά για τους φαντάρους δεν δίνει ούτε Ευρώ!
Συνάδελφοι το έχουμε τονίσει πάρα πολλές φορές! 
Ο στρατός δεν νοιάζεται για εμάς. Για αυτούς είμαστε αναλώσιμοι στρατιώτες, κρέας στην μηχανή τους κέρδους των αφεντικών και τίποτα άλλο. 
Μόνο μέσα από τον αγώνα μπορεί να αλλάξει η καθημερινότητα μέσα στις μονάδες. 
Για μία ακόμα φορά ο στρατός μας επιβεβαιώνει. 
Επιστολή Καταγγελίας
«Είμαστε φαντάροι στην Θήβα. Δεν είμαστε νεοσύλλεκτοι αλλά μόνιμοι φαντάροι. Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στην Π.Δ. καταλάβαμε ότι τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα φανταζόμαστε. Ατελείωτες σκοπιές μαζί με τεχνικά έργα για την μονάδα που μας αναγκάζουν να είμαστε όλη μέρα στο τρέξιμο. Καμπάνες συνεχώς και κατά καιρούς αύξηση των υπηρεσιών.
Σε όλα αυτά το επιχείρημα που ακούμε διαρκώς είναι ότι εμείς το επιλέξαμε να μείνουμε εκεί. Στο τέλος ίσως ακούσουμε ότι εμείς επιλέξαμε να υπηρετήσουμε την θητεία μας δίνοντας 9 μήνες από την ζωή μας.
Για όλα αυτά βέβαια τις τελευταίες μέρες έχουν βγει συνάδελφοι παραπονούμενοι με την προβλεπόμενη διαδικασία. Για κάποια προβλήματα από τα παραπάνω έχει υπάρξει μία μικρή βελτίωση.
Τις τελευταίες μέρες όμως υπάρχει πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τους κοριούς. Ενώ αναφέραμε το πρόβλημα στην ιεραρχία η μόνιμη απάντηση που παίρναμε ήταν ότι έχουν γίνει οι προβλεπόμενες απολυμάνσεις και ότι δεν θα γίνουν άλλες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα στην διαρκή επίθεση από αυτά τα έντομα που κάνουν την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση ανυπόφορη. 
Μάλιστα συνάδελφος μεταφέρθηκε στο 401 λόγω κρίσης άσθματος που προήλθε από τα σπρέι που αγοράζουμε και χρησιμοποιούμε ως τελευταίο όπλο (χωρίς αποτέλεσμα) απέναντι στους κοριούς.
Ο στρατός, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας των Π.Καμμένου-Δ.Βίτσα μας αφήνει με τους κοριούς, μας βάζει να δουλεύουμε σαν σκλάβοι, μας εκμεταλλεύεται οικονομικά.
Συνάδελφοι, βγείτε Παραπονούμενοι. 
Πρέπει συλλογικά και μαχητικά να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. 
Να συγκροτήσουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα.
Μόνο με Κίνημα μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό μπορούμε να σταθούμε απέναντι στην αυθαιρεσία και το μιλιταρισμό, τον πόλεμο και τον εθνικισμό, το ρατσισμό και το φασισμό. 
Γονείς, πρέπει να στηρίξετε τα στρατευμένα παιδιά σας. Πάρετε τηλέφωνο, διαμαρτυρηθείτε στο ΓΕΣ και στη διοίκηση του ΚΕΜΧ.
ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ
Πρέπει να Μπλοκάρουμε τις χυδαίες και βάρβαρες αντεργατικές επιλογές. Να παλέψουμε μαζί, φοιτητές-εργαζόμενοι-άνεργοι, με Κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό ενάντια σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, πολεμικούς εξοπλισμούς, μισθοφόρους, νέες και παλιές βάσεις του θανάτου. 
Απαιτούμε αύξηση του μισθού των φαντάρων, σταθερή και αξιοπρεπή εργασία για όλους. Προσλήψεις για να καλυφθούν οι τεράστιες κοινωνικές ανάγκες, να καταπολεμηθεί η Ανεργία. Αναγνώριση της θητείας ως χρόνο προϋπηρεσίας για όλους. 
Εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας-χορήγηση επιδόματος μετά το τέλος της υποχρεωτικής στράτευσης. 
Απάντηση μας ένα νέο εργατικό κίνημα του συνόλου των εργαζομένων που ανεξάρτητα την εθνικότητα-φυλή-γλώσσα-θρησκεία θα σταθεί απέναντι σε κυβέρνηση-Ε.Ε. παλεύοντας για τα κοινά μας δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου