Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

SOS εκπέμπουν οι φαντάροι από την 104ΑΑΚ ΜΜΠ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Το κείμενο αυτό αποτελεί συλλογική απόφαση των στρατιωτών και εκφράζει την απαίτηση μας να υπάρξει επίλυση των ακραίων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.

Υπηρετούμε στην 104 ΑΚ ΜΜΠ στο Πολύκαστρο. 

Οι συνθήκες έχουν καταλήξει να είναι πολύ δύσκολες.

Υποχρεωνόμαστε να δίνουμε 8, 12, 15 υπηρεσίες με μία μόλις έξοδο και ενώ παραβιάζονται όλες οι διαταγές του ΓΕΣ.

Τον Αύγουστο υπήρξε άτομο με 29 υπηρεσίες! 

Παλεύουμε με τέτοιους αριθμούς εδώ και μήνες όταν στις υπόλοιπες μονάδες της ταξιαρχίας οι στρατιώτες έχουν τουλάχιστον 2 εξόδους εβδομαδιαίως. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πέρα από τη σωματική κούραση, το άσχημα κλίμα μεταξύ των φαντάρων και κυρίως την ψυχολογική πίεση και δυσκολία. 

Η ιδέα της αναβολής είναι καθημερινότητα για τους περισσότερους. Οι πολύωρες υπηρεσίες έχουν οδηγήσει όλους μας σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ωστόσο δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Οι προσπάθειες ήταν μάλλον ασθενείς.. 
Πέρα απ αυτά πλέον δεν υπάρχουν ούτε καθαριστικά σχεδόν ένα μήνα τώρα και η διακοπή του νερού για 2-3 μέρες έχει συντελέσει στο να γίνει η κατάσταση ανυπόφορη! 
Εμείς απαιτούμε την άμεση παρέμβαση από τον Ταξίαρχο και το ΓΕΣ.
Από την άλλα μεριά δε μπορούμε να μην θέσουμε ξανά τα αιτήματα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
Γιατί ΟΒΑ-ΕΠΟΠ-στελέχη να λαμβάνουν Απαλλαγή μετά από 24ωρη υπηρεσία και όχι οι φαντάροι που και πιο πολλές υπηρεσίες κάνουν και πιο δύσκολες-κοπιαστικές!
Απαιτούμε η υπηρεσία να πηγαίνει 1-1 για όλους τους φαντάρους.
Συνάδελφοι, βγείτε στην Αναφορά Παραπονούμενοι, τόσο στο διοικητή της μονάδας όσο και στον Ταξίαρχο. Όσο πιο μαζικά και αποφασιστικά.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Ήμουν εκεί το 2012 και οι συνθήκες ήταν ακριβώς οι ίδιες. Τίποτα δεν μπόρεσε να αλλάξει δυστυχώς, από ότι διαβάζω. Καλά την λέγαμε:¨καταραμένη μονάδα¨.
    Βγείτε ρε παιδιά στην αναφορά και απαιτήστε να αλλάξουν όλα. Φτάστε μέχρι τον Ταξίαρχο. Μην είστε κότες, όπως ήμασταν εμείς. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Και πάνω από όλα να είστε ενωμένοι όλοι. Μην ξεσπάτε ο ένας στον άλλον. Εάν είστε όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι όλα μπορούν να αλλάξουν.
    Είστε υποχρεωμένοι απέναντι στον εαυτό σας να μην ζείτε σαν ζωντανοί-νεκροί και σαν σκλάβοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή