Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Κυριάκος Μητσοτάκης: ο Αρχηγός της γαλάζιας βυσματοκρατίας!

Οι "παλιές γνωριμίες" του «αεροπόρου» Κυριάκου Μητσοτάκη
ΘΕΡΜΗ χειραψία και εναγκαλισμό είχε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον διευθυντή του Γραφείου του ΥΕΘΑ Π. Καμμένου, αντιπτέραρχο (I) ε.α. Θεολόγο Συμεωνίδη, κατά την επίσκεψη του πρώτου στο ΥΠΕΘΑ.
Για όσους δεν γνώριζαν την προϊστορία των δύο ανδρών, το 1992 ο μεν τότε αντισμήναρχος Συμεωνίδης ήταν διοικητής της 346 Μοίρας «Ιάσων» των F-16, ο δε Κυριάκος υπηρετούσε υπό τις διαταγές του στη μοίρα ως σμηνίτης
Μάλιστα, ο Θ. Συμεωνίδης ήταν ο πιλότος του διθέσιου F-16D με το οποίο πέταξε για μία ώρα στο Αιγαίο ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Αυτά γράφουν τα σαιτ και οι εφημερίδες.
Αυτά γράφουν για το Μέγα Βύσμα της ΟΝΝΕΔ, μετέπειτα της ΝΔ και της SIEMENS!
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη που υπόσχεται να καταπολεμήσει το βύσμα...
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που μαζί με τον Μπουμπούκο της Ακροδεξιάς, τον Γεωργιάδη μεταγραφή από το ΛΑΟΣ, Απαιτεί οι νέοι να πηγαίνουν Στρατό στα 18, για να κάνουν οι καραβανάδες ανενόχλητοι ότι γουστάρουν...
Το να μιλά η ΝΔ, η ΟΝΝΕΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα βύσματα... Είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ!
Για να ρίξουμε όμως μια ματιά στο βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτόν τον εκπρόσωπο της πιο σκληρής ταξικής πολιτικής, της πιο κτηνώδους εκδοχής του νεοφιλελευθερισμού και του ολοκληρωτικού καπιταλισμού της εποχής μας. Και μην πει κανείς ότι για όλα αυτά έπαιξε κανένα ρόλο ότι ήταν γιος του Μητσοτάκη. Όχι, ποτέ… 
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων». 
Ας δούμε όμως το άλλο θέμα που θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρόεδρος της ΝΔ! 
Μιλά για τα βύσματα ο Κυριακός Μητσοτάκης. Αλήθεια που υπηρέτησε ο Κυριάκος; 
Ο Κυριάκος λοιπόν υπηρέτησε τη στρατιωτική θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία το 1991, την περίοδο που ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός της χώρας, ως σμηνίτης στην 346 Μοίρα «Περσεύς» η οποία τότε – στις αρχές της δεκαετίας του ’90 – ήταν μία από τις δύο της ΠΑ η οποία επιχειρούσε με τα νέα και σύγχρονα τότε μαχητικά αεροσκάφη F-16C/D Block.30 “Fighting Falcon”, στην 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση της Νέας Αγχιάλου. 
Και όλοι γνωρίζουν τη βυσματομονάδα ήταν τότε η Αγχίαλος! 
Μιλά η ΝΔ, η ΟΝΝΕΔ και ο Κυριάκος για τα βύσματα. Είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ!
Από την άλλη μεριά διαπιστώνουμε τι σημαίνει να είσαι Αξιωματικός στον Ελληνικό Στρατό.
Γιατί όλοι αυτοί που έκαναν και κάνουν καριέρα σε ηγετικές θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων ξέχασαν "τις χάρες που έκαναν", πόσες φορές έσκυψαν τη μέση, σε τι αθλιότητες συνέβαλαν.
Μόνο και μόνο για το καλό της καριέρας τους... Και φυσικά ανταμείφθηκαν για αυτό...
"Πατρίδα - Θρησκεία-Οικογένεια" λοιπόν του Μητσοτάκη, του Καμμένου, του Τσίπρα...
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos@hotmail.com











(ΕΠΕΝΔΥΣΗ 26/11/2016)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου