Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ


Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε, στα Κέντρα Κατάταξης Νεοσυλλέκτων του Στρατού Ξηράς, εντευκτήριο για τους Νεοσύλλεκτους Οπλίτες της 2016 Ε΄/ ΕΣΣΟ.

Αυτή είναι η σχετική ανάρτηση του ΓΕΣ.

Φυσικά, λείπει η φωτογραφία της μητέρας που φορτωμένη κουβάδες-χλωρίνες-σφουγγαρίστρες διασχίζει την πύλη του ΚΕΤΘ Αυλώνα, μπροστά στα μάτια δεκάδων στελεχών, χωρίς κανένας στρατιωτικός να αντιδρά.

Και γιατί εξάλλου να την σταματήσουν αφού η μονάδα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις  υγιεινής που απαιτεί ο στρατωνισμός 1650 νεοσυλλέκτων;

Από τις φωτογραφίες όμως λείπει η αποτύπωση και όσων ακολούθησαν, αργά το απόγευμα της Κυριακής.
Όταν και πάλι, αργά το απόγευμα, στελέχη σε ΚΕΝ εισέβαλαν με φωνές στους θαλάμους των στρατιωτών, διατάζοντας να πετάξουν όλα τα πράγματα τους στα κρεβάτια για να γίνει αιφνιδιαστικός έλεγχος!
Το ακόμη χειρότερο είναι ότι κανείς δεν τους ενημέρωσε γιατί κατηγορούνται, για ποιο παράπτωμα-αδίκημα θεωρούνται ύποπτοι, πότε συνέβη αυτό!     
Έτσι λοιπόν όχι μόνο εφαρμόζεται στην πράξη η ναζιστική αντίληψη που επιφέρει την συλλογική ποινή για ένα ατομικό παράπτωμα.
Αλλά πολύ περισσότερο, η χυδαιότητα του πράγματος απογειώνεται όταν αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για "ψάρωμα" των συναδέλφων, καθώς η διοίκηση του ΚΕΝ βρήκε αυτή την εξτρεμιστική πρόφαση για να τους ψάξει! 
Αυτές λοιπόν είναι οι σοβαρές, υπεύθυνες και πρωτοποριακές  μέθοδοι του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου, που δεν έχει πρόβλημα να δηλώνει στη ΔΕΘ ότι τα καψόνια αντιμετωπίζονται με αποφασιστικότητα στον Ελληνικό Στρατό.
ΝΤΡΟΠΗ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου