Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ «Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ»;

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να εφαρμόζει με ταχείς ρυθμούς την εγκληματική συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας, συλλαμβάνοντας πρόσφυγες-μετανάστες, φυλακίζοντας τους στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, προχωρώντας σε διαλογή και Απέλαση τους με πρώτο σταθμό τις φυλακές της Τουρκίας, που συνήθως τους Απελαύνει με την σειρά της στις χώρες καταγωγής τους π.χ. Αφγανιστάν, Πακιστάν.
Το κριτήριο διαλογής ανάμεσα σε πρόσφυγες και μετανάστες είναι το αν προέρχεσαι από την Συρία του εμφυλίου ή αν η μετανάστευση προέρχεται από το Αφγανιστάν, στο οποίο ως γνωστόν έχει επιβληθεί η ειρήνη των δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.  Φυσικά η διαλογή αυτή έχει ως σκοπό επίσης να αναδείξει το «ανθρωπιστικό έργο» του ΝΑΤΟ και του ελληνικού στρατού –που για όνομα, δεν είναι δυνάμεις κατοχής!  
 Όμως όλη αυτή η προπαγάνδα, όλη αυτή η δολοφονική πολιτική εναντίον των προσφύγων-μεταναστών που αλληλοδιαπλέκεται με την επιβολή της καπιταλιστικής-ιμπεριαλιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων δε μπορεί να πείσει κανέναν. Γιατί είναι τα δημοσιεύματα του ίδιου του καθεστωτικού τύπου της Δύσης που αποκαλύπτουν την πολεμική καθημερινότητα που βιώνουν οι λαοί της περιοχής εξαιτίας των επεμβάσεων των ΗΠΑ, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
Και είναι δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δηλώσεις εκπροσώπων της Αμερικανικής κυβέρνησης που κάνουν λόγο  για Εμφύλιο! Και την ανάγκη στήριξης των ανδρεικέλων τους. Διαβάζουμε λοιπόν:    
«Δεύτερο αιφνιδιαστικό ταξίδι, αυτή τη φορά στο Αφγανιστάν, πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι. Μετά την ξαφνική άφιξή του στο Ιράκ, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της αραβικής χώρας, το Σάββατο ταξίδεψε στην Καμπούλ, όπου έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη στις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Ο Αμερικανός διπλωμάτης πραγματοποιεί περιοδεία στις χώρες όπου εντοπίζονται οι βάσεις των τρομοκρατικών ομάδων του Ισλαμικού Κράτους και των Ταλιμπάν. Με τους τελευταίους έχει ξεκινήσει ένας διάλογος στο Αφγανιστάν, προκειμένου να ανακοπεί η δράση τους και να μπει ένα τέρμα στον εμφύλιο πόλεμο, μετά από χρόνια συρράξεων. Στην Καμπούλ, ο Τζον Κέρι θα έχει επαφές με όλες τις επιτροπές που διαχειρίζονται τις διαπραγματεύσεις για την ειρήνευση στην περιοχή, ενώ θα έχει και συνάντηση με την ηγεσία της χώρας και τους υπεύθυνους ασφαλείας. Σύμφωνα με Αμερικανούς αναλυτές, ένας από τους λόγους που ταξίδεψε στο Αφγανιστάν ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, ήταν προκειμένου να καταστήσει σαφή την υποστήριξη προς την ηγεσία της χώρας, έναντι οποιονδήποτε θελήσουν να την αμφισβητήσουν».
Πρόσφατα όμως ένα άλλο δημοσίευμα είχε αποτυπώσει τους αμερικανικούς-νατοϊκούς προβληματισμούς για το Αφγανιστάν. Αναφέρονται στις καταστροφικές εξελίξεις εξαιτίας της Αντίστασης του λαού στην Κατοχή και το καθεστώς που επέβαλαν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις. Διαβάζουμε λοιπόν ότι οι Ταλιμπάν δεν αφήνουν το ΝΑΤΟ να εκπαιδεύσει τον Αφγανικό Στρατό:
Η αναζωπύρωση των πολεμικών συγκρούσεων, αλλά και οι μεγάλες απώλειες των αφγανικών δυνάμεων το 2015, έχουν ως επιχειρησιακή συνέπεια τις χρονικές καθυστερήσεις στην εκπαίδευση των μονάδων του Αφγανικού στρατού, δήλωσε ο νέος Αμερικανός διοικητής, στρατηγός Τζον Νίκολσον στο Reuters. Η κλιμάκωση της βίας που παρατηρήθηκε στο Αφγανιστάν την προηγούμενη χρονιά, αλλά και η αλλαγή της φύσης των απειλών ασφάλειας που αντιμετωπίζουν οι αφγανικές δυνάμεις, μορφοποιούν το ουσιαστικό μέρος της αρχικής αξιολόγησης που θα κάνει ο νέος διοικητής. Ο Νίκολσον θα κληθεί να ενημερώσει τις αρμόδιες επιτροπές του Κογκρέσου, τον Ιούνιο στην Ουάσιγκτον, σχετικά με την πορεία των εξελίξεων στο Αφγανιστάν, αλλά και για την επιχειρησιακή αξιολόγηση τόσο των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων, όσο και των δυνάμεων του αφγανικού στρατού και της αστυνομίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι η πιο σημαντική ενημέρωση από το 2009, οπότε, ο στρατηγός Στάνλεϊ Μακρίσταλ είχε συστήσει αύξηση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας, εξέλιξη, που οδήγησε στην ανάπτυξη 100.000 Αμερικανών στρατιωτών και στην αύξηση της συνολικής νατοϊκής στρατιωτικής παρουσίας στους 140.000 στρατιώτες.
Δηλαδή, η κατάσταση στο Αφγανιστάν είναι χειρότερη από τότε που αναγκάστηκαν να αναπτύξουν τα περισσότερα ιμπεριαλιστικά στρατεύματα.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Πενταγώνου, η αμερικανική στρατιωτική παρουσία στο Αφγανιστάν θα μειωθεί από τους 9.800 στρατιώτες που είναι σήμερα, σε 5.500 στις αρχές του 2017, ενώ η τήρηση του χρονοδιαγράμματος σχετίζεται άμεσα με το βαθμό επιτυχίας στην εκπαίδευση των αφγανικών δυνάμεων του στρατού, της αστυνομίας, αλλά και της οργάνωσης μιας αποτελεσματικής αεροπορικής δύναμης…
Μάλιστα, αναλυτές τονίζουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα σκόπευε να μειώσει την αμερικανική στρατιωτική παρουσία στο Αφγανιστάν, ώστε μέχρι τις αρχές του 2017, να έχουν παραμείνει μόλις 1.000 Αμερικανοί στρατιώτες στο συγκρότημα της πρεσβείας των ΗΠΑ, στην Καμπούλ…
Έτσι λοιπόν δημιουργούνται τα σύγχρονα κράτη-παρίες όπως της Λιβύης, του Αφγανιστάν, της Σομαλίας, της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, του Κοσσόβου και πόσα άλλα.
Οι ιμπεριαλιστικές  επεμβάσεις και συνολικά ο σύγχρονος καπιταλισμός έχει ως σχέδιο το να προκαλέσει το χάος και στόχος του είναι η όσο το δυνατόν πιο κερδοφόρα, οικονομικά-πολιτικά, εκμετάλλευση του. Σε περιβάλλον οξυνόμενης καπιταλιστικής κρίσης τα αστικά επιτελεία σε εθνικό και υπερεθνικό επίπεδο επιχειρούν να καθορίσουν τους όρους ξεπεράσματος της, να επιβάλλουν τους νέους όρους καπιταλιστικής κερδοφορίας, διαμορφώνοντας νέους όρους στον ταξικό πόλεμο που διεξάγουν παγκόσμια εναντίον των δυνάμεων της εργασίας.  Άρα έχουμε μπροστά μας ένα νέο καπιταλισμό, που απαιτεί και διαμορφώνει ένα νέο κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης για να επιβάλλει τους σύγχρονους όρους εκμετάλλευσης-καταπίεσης της εργατικής τάξης.  Που απαιτεί και συγκροτεί με διαφορετικό τρόπο τις πολεμικές και κατασταλτικές του δυνάμεις για να εφαρμόσουν τα δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας που στρέφονται κυρίως εναντίον μη κρατικών εχθρών και αντιπάλων, τις λεγόμενες ασύμμετρες απειλές, τον εσωτερικό εχθρό! Επιχειρώντας να συμβάλλει στην καλλιέργεια κλίματος Ισλαμοφοβίας και Κοινωνικής Ανασφάλειας, απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να προχωρήσει η εφαρμογή της σκληρής αντιμεταναστευτικής πολιτικής.
Ποιες είναι οι συνέπειες εις βάρος του Αφγανικού λαού της πολιτικής των ΗΠΑ, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ που στηρίζουν όλες οι ελληνικές αστικές κυβερνήσεις;
 05.04.2016: Επίθεση με παγιδευμένο όχημα στο Αφγανιστάν-Η πλειοψηφία των θυμάτων είναι γυναίκες και παιδιά
6 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση με παγιδευμένο όχημα στην πόλη Περβάν του Αφγανιστάν. Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών του Αφγανιστάν δήλωσε ότι η επίθεση διοργανώθηκε μπροστά από σημείο αστυνομικού ελέγχου, κοντά σε ένα λύκειο. Ενώ σκοτώθηκαν 24 μαχητές των Ταλιμπάν στην επαρχία Κουντούζ.
27.02.2016: Είκοσι πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από επίθεση των Ταλιμπάν κοντά στο υπουργείο Άμυνας στην Καμπούλ και βομβιστή αυτοκτονίας στην ανατολική επαρχία Κουνάρ. Ταλιμπάν βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε κοντά στο αφγανικό υπουργείο Άμυνας στην Καμπούλ, προκαλώντας μεγάλες απώλειες μερικές μόνο ώρες μετά την επίθεση στην ανατολική επαρχία Κουνάρ που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 13 ανθρώπων. Η επίθεση στην Καμπούλ, που πραγματοποιήθηκε την ώρα που οι υπάλληλοι του υπουργείου Άμυνας έφευγαν από τα γραφεία τους, είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 12 ανθρώπων και τον τραυματισμό οκτώ, σύμφωνα με ανακοίνωση ενός υπουργείου, ενώ η αστυνομία της Καμπούλ ανέφερε πως εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 13 τραυματίστηκαν. Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση, από την οποία σκοτώθηκαν 23 αξιωματικοί και τραυματίστηκαν άλλοι 29, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κινήματος, Ζαμπιχουλάχ Μουτζαχίντ, ο οποίος είπε ότι δεν υπάρχουν θύματα μεταξύ των αμάχων.
Description: AdTech Ad
Νωρίτερα, βομβιστής αυτοκτονίας σκότωσε τον διοικητή τοπικής πολιτοφυλακής και τουλάχιστον άλλους 12 ανθρώπους έξω από το κτιριακό συγκρότημα του κυβερνείου στην Ασανταμπάντ, πρωτεύουσα της επαρχίας Κουνάρ, κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν. Ο κυβερνήτης της επαρχίας Ουαχιντουλάχ Καλιμζάι δήλωσε πως ο βομβιστής έφθασε με μοτοσικλέτα στην είσοδο του συγκροτήματος και ανατινάχθηκε τραυματίζοντας τουλάχιστον 40 ανθρώπους. "Τα περισσότερα θύματα ήταν άμαχοι και παιδιά που είτε ήταν περαστικοί είτε έπαιζαν στο πάρκο", είπε. Δεν υπάρχει προς το παρόν ανάληψη ευθύνης, όμως ο στόχος της επίθεσης, που φαίνεται πως ήταν ένας πρεσβύτερος των φυλών και διοικητής πολιτοφυλακής ονόματι Χάτζι Χαν Τζαν, είναι μεταξύ των νεκρών. Ο Τζαν είχε εμπλακεί σε διάφορες επιχειρήσεις κατά των Ταλιμπάν στην επαρχία αυτή πέρυσι. (Πηγή: ΑΠΕ)
Γιατί λοιπόν φεύγουν οι Αφγανοί από την κατεστραμμένη και σπαρασσόμενη χώρα τους και έρχονται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αναρωτιούνται υποκριτικά ελληνική κυβέρνηση και αστοί ηγέτες της Ε.Ε.
Απάντηση στα υποκριτικά τους ερωτήματα επιχειρεί να δώσει ο «Ερυθρός Σταυρός»! Η ανθρωπιστική κατάσταση στο Αφγανιστάν επιδεινώνεται ξανά ραγδαία, προειδοποίησε πρόσφατα ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου (ΔΕΕΣ) Πέτερ Μάουρερ, κρούοντας ταυτόχρονα τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση των επιθέσεων εναντίον ιατρικών εγκαταστάσεων. "Υπάρχουν κι άλλοι εκτοπισμένοι, κι άλλοι τραυματίες πολέμου, κι άλλοι ανάπηροι" πολέμου, τόνισε ο επικεφαλής της ΔΕΕΣ στο τέλος μιας επίσκεψής του στο Αφγανιστάν, τη χώρα όπου η οργάνωσή του πραγματοποιεί τη μεγαλύτερή της επιχείρηση. "Οι ανθρωπιστικές ανησυχίες μεγαλώνουν, μολαταύτα η διεθνής προσοχή μειώνεται. Φαίνεται λες και όσο περισσότερο υποφέρει ο αφγανικός λαός τόσο λιγότερη προσοχή να του δίνεται", συνέχισε ο Πέτερ Μάουρερ.
Εκτιμάται πως εντός Αφγανιστάν οι εσωτερικά εκτοπισμένοι είναι ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Ορισμένοι έχουν ξεριζωθεί επανειλημμένα. Ο αριθμός των απωλειών μεταξύ των αμάχων κατέγραψε ιστορικό υψηλό για έβδομη συναπτή χρονιά το 2015, όταν πάνω από 11.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν, σύμφωνα με δεδομένα των Ηνωμένων Εθνών. Η αύξηση των μαχών μέσα και γύρω από κατοικημένες περιοχές, όπως επίσης και οι επιθέσεις βομβιστών-καμικάζι και άλλες ενέργειες σε μεγάλες πόλεις προκάλεσαν μεγάλο αριθμό των θανάτων και των τραυματισμών.
Για τον Μάουρερ, μια ιδιαίτερα ανησυχητική τάση είναι η κλιμάκωση των επιθέσεων εναντίον ιατρικών εγκαταστάσεων και του ιατρικού και υγειονομικού προσωπικού, που καθιστά ακόμη πιο δύσκολο για τους αμάχους να αποκτούν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας. Οι επιθέσεις αυτού του είδους έχουν αυξηθεί κατά 50% σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά, ανέφερε σε μια ανακοίνωσή του. "Κάθε βομβαρδισμός νοσοκομείου, κάθε γιατρός και κάθε νοσοκόμα που αναγκάζεται να τραπεί σε φυγή σημαίνει χιλιάδες άνθρωποι δεν μπορούν να έχουν άμεση ιατρική περίθαλψη όταν τη χρειάζεται". Η επίθεση στην οποία δόθηκε η περισσότερη δημοσιότητα ήταν ο βομβαρδισμός των ΗΠΑ σε ένα νοσοκομείο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην πόλη Κουντούζ του βόρειου Αφγανιστάν τον Οκτώβριο. Το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο υποχρεώνει όλα τα εμπόλεμα μέρη να προστατεύουν τις ιατρικές αποστολές, υπενθύμισε η ΔΕΕΣ.
Ο Μάουρερ σημείωσε ότι οι Αφγανοί αποτελούν τη δεύτερη μεγαλύτερη εθνοτική ομάδα προσφύγων και μεταναστών που φθάνουν στην Ευρώπη, πίσω από τους Σύρους. "Αυτό δείχνει πως η χρόνια βία και ανασφάλεια και η μόνιμη μη προβλεψιμότητα του πολέμου ωθεί τους ανθρώπους πέραν των ορίων τους", σημείωσε ακόμη. Σε δύο μηνύματά του μέσω Twitter στο τέλος του ταξιδιού του, ο Μάουρερ ανέφερε χαρακτηριστικά πως "το συμπέρασμα" που εξήγαγε έπειτα από μία εβδομάδα στο Αφγανιστάν είναι πως πρόκειται "για μια σύρραξη που έχει ξεχαστεί, για μια σύρραξη που αγνοείται".
Αυτό που συμβαίνει στη χώρα "αψηφά τη λογική: όσο περισσότερα θύματα υπάρχουν στο Αφγανιστάν, τόσο λιγότερη προσοχή δίνεται στη χώρα", υπογράμμισε ο Μάουρερ στη δεύτερη ανάρτησή του. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μέσα από όλες αυτές τις αποκαλύψεις αποδεικνύεται η παρατεταμένη δολοφονική πολιτική των Δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, αλλά και των ελληνικών κυβερνήσεων που συνέβαλαν και συμβάλλουν στους βάρβαρους πολέμους και τις επεμβάσεις που στοχεύουν στο μοίρασμα και το ξαναμοίρασμα του κόσμου. Για να έρθουν στην συνέχεια να θωρακίσουν τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο, πνίγοντας τους μετανάστες στο Αιγαίο,  συλλαμβάνοντας όσους πρόσφυγες-μετανάστες σωθούν, για να τους φυλακίσουν στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, προχωρώντας σε διαλογή και Απέλαση τους.
 ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Από τα παραπάνω διαπιστώνουμε όλοι τους όρους διεξαγωγής του Πολέμου κατά προσφύγων-Μεταναστών από την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και Ερντογάν.
Φονιάδες των λαών δεν είναι απλώς και μόνο οι «Αμερικάνοι», όπως λέει το σύνθημα, αλλά και οι Έλληνες, οι Γερμανοί, οι Τούρκοι, οι Δανοί, οι Ούγγροι και λοιπές «ειρηνευτικές δυνάμεις», όσες δυνάμεις βάζουν την υπογραφή τους και τα στρατεύματά τους στον πόλεμο ενάντια στους μετανάστες, την εργατική τάξη, ενάντια σε παιδιά και νέους, που δεν διακρίνουν μάχιμους και αμάχους στους βομβαρδισμούς τους, που στοχοποιούν κάθε μουσουλμάνο επειδή είναι μουσουλμάνος και κάθε απεργό επειδή είναι απεργός.
Το ΝΑΤΟ, που έχει διαπράξει τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τα τελευταία 67 χρόνια, δεν πρέπει να έχει καμία θέση στο Αιγαίο ούτε πουθενά. Οι βάσεις του ΝΑΤΟ, οι βάσεις του θανάτου είναι ανεπιθύμητες-μόνος δίκαιος πόλεμος είναι ο πόλεμος στον πόλεμο των αφεντικών. Τα πολυεθνικά οικονομικά συμφέροντα, οι πολεθνικές διακρατικές πολεμικές και οικονομικές επιχειρήσεις, μόνο με την εργατική διεθνιστική κυριαρχία των εκμεταλλευόμενων πάνω στα εδάφη τους μπορούν να μπλοκαριστούν και από τις δυο μεριές του Αιγαίου, σε Ανατολή και Δύση.
Εμείς καλούμε τον λαό μας σε μαζική-μαχητική Αντίσταση, Μέσα και Έξω από τον Στρατό, για το Μπλοκάρισμα εθνικής και πολυεθνικής Πολεμικής και Κατασταλτικής Μηχανής.
Η ανάταση του αντιπολεμικού κινήματος πρέπει να στραφεί ενάντια στις βάσεις του θανάτου, ενάντια στην ελληνική εμπλοκή. Έχει σημασία να μπλοκάρουμε με κάθε τρόπο την πολεμική αναμέτρηση.
Κρίσιμη κρίνεται η Δράση της Αριστεράς και συνολικά του Κινήματος Μέσα στον Στρατό. Καλώντας τους φαντάρους και το μόνιμο προσωπικό να Αρνηθούν την οποιαδήποτε συμμετοχή, την προσφορά οποιαδήποτε υπηρεσίας στ βρώμικο πόλεμο κατά προσφύγων-μεταναστών.
Για εμάς, οδηγός σε αυτή την κουβέντα και τη ανάληψη δράσεων από τη μεριά του κινήματος είναι το μπλοκάρισμα της συμμετοχής του ελληνικού κράτους στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας με φαντάρους, οι αρνήσεις ναυτών στις αποστολές του πολεμικού ναυτικού στον Περσικό Κόλπο, η αποκάλυψη της μεταφοράς της εμπειρίας του στρατού από τις μάχες στο Κόσσοβο στα μνημόνια καταστολής πλήθους στο εσωτερικό, το μπλοκάρισμα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας, η μεγαλειώδης άρνηση των φαντάρων να καταστείλουν την εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008, το μπλοκάρισμα της χρήσης του στρατού ως απεργοσπαστικού μηχανισμού στις απεργίες των ΟΤΑ το 2011, οι αρνήσεις συμμετοχής των φαντάρων σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ, στην προετοιμασία του ευρωστρατού στο στρατηγείο της Λάρισας, στην κατασκευή στρατοπέδων συγκέντρωσης για μετανάστες και πρόσφυγες.
Απαιτούμε την αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων προσφύγων-μεταναστών. Παλεύουμε για την Ανατροπή της Δολοφονικής Συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας. Να Μπλοκάρουμε τις Απελάσεις. Να κλείσουμε τα HOT SPOT-Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.
Χρειάζεται επομένως ένα σύγχρονο εργατικό διεθνιστικό κίνημα, με βαθύτερα αντικαπιταλιστικά-ανατρεπτικά χαρακτηριστικά, που με κοινούς στόχους και κοινές δράσεις να σταθεί νικηφόρα απέναντι στο γενικευμένο ταξικό πόλεμο που διεξάγει ο κόσμος του πλούτου την εποχή του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού, επιβάλλοντας την καπιταλιστική-ιμπεριαλιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων.                

 ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

1 σχόλιο:

  1. Σοφη η μ.....α σου αρχικα νατο δεν ειναι μονο ελλαδα και ηπα στο Αφγανιστάν δεν ηταν μονο αυτοί τωρα ψαξε αργυριου ποιες Χώρες ηταν εκει μαζι και ελλαδα κοιτα το είδος της αποστολής που ειχαν οι χωρες και τι εργο ο ελληνικός στρατός ο ελληνικός στρατος πηγε στο αφγανισταν με μπουλντοζες τσαπες οδοστροτηρες και κομπρεσερ στο Αφγανιστάν ο ελληνικός τα μονα οπλα που ειχαι ηταν τα ατομικα ουτε αρματα ουτε ολμους ουτε αντιαρματικα πηγε μηχανικο και λιγο πεζικο να τους φυλαει οι ηπα και οι υπόλοιπες χωρες ειχαν αλλες αποστολές ο ελληνικός στρατος έφτιαξε δρομους γεφθρες σχολεια νοσοκομεία και το αεροδρόμιο της καμπουλ που ειχαι καταστραφη επισης το Αφγανιστάν εχει κυβέρνηση (ταλιμπαν αμα δεν κανω λάθος) επίσης στρατο η ελλαδα δεν εχει εκει την τελευταία πενταετία ας πουμε τωρα οτι ειναι ωπος τα λες στο Αφγανιστάν οτι καναμε πολεμο και δεν εχουν ειρήνη στο Πακιστάν μονο τρομοκρατικα χτυπήματα έχουν κυβέρνηση εχουν τι πόλεμο εχουν οι πακιστανοι ευκερια βρήκαν και περασαν στην ελλαδα με τους συριους

    ΑπάντησηΔιαγραφή