Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Καταγγελία φαντάρων από το 698 ΑΒΠ: άγριο χώσιμο, βύσματα και έξοδο καμιά!

Στη μονάδα μας υπηρετούν μετατιθέμενοι από παραμεθόριο, ΕΛΔΥΚάριοι όταν επαναπατρίζονται, κατ’ εξαιρέση και βύσματα. Έξοδοι δεν υπάρχουν εκτός από 2, 3 βύσματα που τα πάει μια μια 1-1...
Οι άλλοι εμπλοκή ...
Μερικοί συνάδελφοι έχουν να βγουν από την  προηγούμενη χρονιά, ενώ σε διάστημα δύο ολόκληρων μηνών δεν έχει δοθεί ούτε μία έξοδος.
Παράνομα, δίνονται υπηρεσιακά 5ωρα ανά 5 μέρες, αλλά και αυτό κυμαίνεται.

Μερικοί φαντάροι έχουν μια βδομάδα να πάρουν ακόμη και υπηρεσιακό, ενώ τα βύσματα παίρνουν ακόμη και 12ωρα υπηρεσιακά.
Οι σκοπιές και οι αγγαρείες είναι ατελείωτες.
Ενώ κάνουν οι φαντάροι και καθήκοντα αρχιφύλακα πύλης αφού αξιωματικός πύλης δεν υπάρχει!
Αλήθεια, το ΓΕΣ και η ιεραρχία τι λέει για όλα αυτά;
Πρέπει ή όχι να κάνουν αξιωματικοί πύλης και αρχιφύλακας πύλης στελέχη.
Γιατί τις υπηρεσίες αυτές πρέπει να τις αναλαμβάνουν φαντάροι;
Επίσης, ΑΥΔΜ κάνουν Αρχιλοχίες συνήθως.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να βγουν Παραπονούμενοι στο διοικητή και να ζητήσουν ακρόαση από τα ανώτερα κλιμάκια της Ιεραρχίας.
Απαιτείται όμως η άμεση παρέμβαση του ΓΕΣ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437   Diktiospartakos.blogspot.com

10 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιο εχει και αυτα ειναι μονο τα μισα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμεριστο δικιο εχουν τα παιδια μας...οσα εχουν υπηετησει και οσα υπηρετουν..οι γονεις ειμαστε πλαιο τους...να γινει κατι επιτελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς τα προβλήματα εκει μέσα δεν είναι μόνο αυτα! Μακαρι να γίνει κατι άμεσα για τους στρατιώτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτοι η μοναδα ειναι ακαταληλη...δεν γινεται να μην βγαινουμε καθολου εξοδουχη και να εχουμε μονο εμπολη...και παρ ολα αυτα τα ζορια πρεπει να δεχτουμε και την ασεβει συμπεριφορα τον αξιωματικον που μας φερονται λες και ειμαστε σκυλακια...ελπιζουμε πως θα κατανοησετε το προβλημα μας και θα δωθει μια λυση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοσωστα όλα αυτά αλλά λίγα... Εκτός από αρχιφύλακας οι φαντάροι κάνουν κ τις κάμερες... Ο ΚΨΜιτζης κάνει κανονικά υπηρεσία, ότι ώρες να ναι, εκτός από το πόστο που έχει! Αρκετά συχνά το ίδιο ισχύει κ για τον μάγειρα!!! Πάνω από πέντε ώρες σπαστό ύπνο δεν καταφέρνει κανένας να συμπληρώσει τις καθημερινές!! Φαντάροι με 0 εξόδους για ένα μήνα τουλάχιστον κ 2 υπηρεσίες τη ΜΕΡΑ κ στελεχοι με 3-4 υπηρεσίες το ΜΗΝΑ!!! Ας γίνει κάτι επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας κρατανε μεσα τουλαχιστον 40 μερες χωρις ουτε μια εξοδο..παρα μονο με ενα υπηρεσιακο 5 ωρων στο οποιο δεν προλαβαινω ουτε να παω σπιτι να κατουρησω..και αν μας το δωσουν και αυτο! Και εκτος απο αυτα εχουν και απαιτησεις απο εμας...
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ!
    #Ενα φανταρακι..! Οπως μας αποκαλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να πεις σε παιδιά που δεν βγαίνουν από εκεί μέσα για 40 μέρες, εκεί σταματάει η κουβέντα για την κατάσταση που επικρατεί στη συγκεκριμένη μονάδα!! Ας το ψάξει κάποιος το θέμα για αυτά τα παιδιά γτ περνάνε πολύ δύσκολα, συμβαίνουν πράγματα εκεί πέρα που δεν τα συναντάς πουθενά αλλού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδη μιλαω με παιδια και ειχα και φιλους οι οποιοι υπηρετησαν εκει περα τα πραγματα εχουμν τεθει ιεραρχικα πολλες φορες χωρις αποτελεσμα.προφανως απηυδησαν πολλοι με αυτη την κατασταση και δικιο εχουν, ειτε φανταροι ειτε γονεις και φιλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπηρετώ τώρα στην 698 αβπ... ποιο χάλια δεν γίνεται έξοδο βλέπουμε μοξο με κυαλια... αγγαρείες πολλές άτομα λίγα υπηρεσίες δεν βγαίνουν... μονίμως ζητάνε όλο και παραπάνω... Η θάλασσα δίπλα και δεν μας βγάζουν καν για μπάνιο... τον μάγειρα τον προηγούμενο τον πήγενε 20 μέσα 1 έξω... δεν πάει άλλο εδώ μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή