Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Τραυματισμός υποψήφιου Εύζωνα στην προεδρική φρουρά , ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο .


ΕΥΖΩΝΕΣ ΚΟΡΙΟΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΚΑΨΟΝΙΑ!
Τραυματισμός υποψήφιου Εύζωνα στην προεδρική φρουρά, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απτην αρχή.
Είναι γνωστό σε όλους το πόσο σκληρή και συχνά εμπλουτισμένη με παράνομες μεθόδους είναι η εκπαίδευση των υποψηφίων στην προεδρική φρουρά, πράγμα που έχουμε πολλές φορές καταγγείλει ως Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων .
Το τελευταίο γεγονός όμως του τραυματισμού του συναδέλφου, αφορά δύο πράγματα τα οποία αξίζουν αναφοράς και σχετίζονται με τα παραπάνω.
Δεν έφτανε η σωματική και ψυχολογική εξάντληση της καθημερινής εκπαίδευσης, στο στρατόπεδο υπήρχε και κρούσμα κοριών στους θαλάμους. 

Βλέπεις, ως αποτέλεσμα των περικοπών του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου στα λειτουργικά έξοδα των μονάδων, σε ολοένα περισσότερα στρατόπεδα εμφανίζονται τέτοια φαινόμενα, αποκαλυπτικά των άθλιων συνθηκών που επικρατούν!  
Οι συνάδελφοι αναγκάστηκαν να βγάλουν τα κρεβάτια έξω για να τα κάψουν . 
Την στιγμή εκείνη του συναδέλφου του πέφτει το κρεβάτι από τα χέρια, και πέφτει με δύναμη πάνω στο δάχτυλο του ποδιού του το οποίο και σπάει.
Εδώ προκύπτουν δύο ζητήματα για το ΓΕΣ την διοίκηση του στρατοπέδου και το ΥΠΕΘΑ . 
Σε ένα στρατόπεδο για το οποίο καυχιόνται για την οργάνωση του, για τη μαχητικότητα του κλπ, μέχρι που μπορεί να φτάσει η σκληρή εκπαίδευση που εξαντλεί τους φαντάρους και δευτερευόντως για ποιες συνθήκες είναι περήφανοι αφού υπάρχουν κοριοί στους θαλάμους;;
Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο του Πάνου Καμμένου.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να μην υποκύπτουν στα καψόνια, να βγουν παραπονούμενοι να μη θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους να καταγγέλλουν κάθε περιστατικό στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων .
Περαστικά στον τραυματισμένο συνάδελφο .
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ"
Τηλ. Επικ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου