Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΜΟΜΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ..

Το "νέο" των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήρθε..
Δηλαδή, ήταν εδώ, από τις 26 Ιανουαρίου 2015, όταν την επομένη των εκλογών ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος εξήγγειλε την επανασύσταση της ΜΟΜΑ.
Μάλιστα, για να αποδείξει το νέο ήθος της κυβερνητικής διαχείρισης, ότι ο παλαιοκομματισμός πέθανε, επικαιροποίησε όλες τις άθλιες παλαιοκομματικές μεθόδους.
Σαν πολιτευτής της δεκαετίας του 60 -ξέρετε, στις εκλογές βίας και νοθείας του "Εθνάρχη Καραμανλή" όταν ψήφιζαν και τα δέντρα, αλλά όχι η Αριστερά εξαιτίας της τρομοκρατίας του εμφυλιοπολεμικού κράτους της Δεξιάς-επανέλαβε όλες τις γνωστές μεθόδους της Ακροδεξιάς.
Εκλ. Περιφέρεια Σάμου
Ενημέρωση:Ενσωμάτωση:
21-09 04:45110/110   100,00 %

Κόμμα%
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ31,01
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ22,48
Κ.Κ.Ε. - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ16,14
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή7,66
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΔΗΜ.ΑΡ.)6,02
Ανεξάρτητοι Ελληνες - Εθνική Πατριωτική Συμμαχία5,45


Από τα 21 έργα που έχουν αποφασιστεί, το ΥΠΕΘΑ αποφάσισε να αρχίσει η ΜΟΜΑ το έργο της από την Ικαρία, γνωστό σε όλους ως "κόκκινο νησί" αλλά και ως νησί που ο Πάνος Καμμένος παίζει συγκεκριμένο ρόλο. 
Kλιμάκιο εργασίας του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού (ΕΤΜΧ) το οποίο περιλαμβάνει 11 Μηχανήματα και 8 Οχήματα – Ειδικά Οχήματα ΜΧ, μεταφέρθηκε με αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού στη νήσο Ικαρία και εργάσθηκε για την αποκατάσταση – βελτίωση του οδικού δικτύου Καρκιναγρίου – Μαγγανίτη 
Οι ψηφοθηρικές μέθοδοι του αστικού κατεστημένου γνωστές και δοκιμασμένες.
Η ΜΟΜΑ λοιπόν έφερε στους ΑΝΕΛ ένα επιπλέον 2%, ουσιαστικά μια αύξηση που απογείωσε το ποσοστό των ΑΝΕΛ από το 3,45% των εκλογών του Ιανουαρίου 2015, στο 5,45% των εκλογών του Σεπτέμβρη 2015.
Γεγονός που δεν σημειώθηκε πουθενά αλλού!
Ο Τσίπρας και ο Καμμένος φέρνουν το καινούργιο;;;
Εμείς πιστεύουμε ότι η κοινωνική κτηνωδία του 3ου Μνημονίου, η άγρια ταξική επίθεση εναντίον του κόσμου της εργασίας για να επιβληθεί χρειάζεται την συνδρομή του κράτους του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού και τις αντίστοιχες μεθόδους τρομοκράτησης-χειραγώγησης-εξαγοράς-πελατειακών σχέσεων που είναι ταυτισμένες με την αστική πολιτική, ανεξάρτητα τον κυβερνητικό διαχειριστή.
Δεν μεταρρυθμίζεται-Ανατρέπεται.
  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου