Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

«Οι λαθρομετανάστες θα ήταν “καλό προσάναμμα”» προπαγανδίζει Ανώτερος Στρατιωτικός στο Πεντάγωνο!

Καταγγελία ανατριχίλα κατά αξιωματικού για άκρως ρατσιστικά σχόλια κατά μεταναστών!
ImageΗ συγκεκριμένη ανάρτηση του onalert.gr δεν είναι σοκ, ούτε για την πολιτική-στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ούτε για το έφεδρο και μόνιμο προσωπικό. Γιατί όλοι πλέον γνωρίζουν τη διείσδυση των φασιστών στον Στρατό και την απόπειρα τους να στρατολογήσουν ακόμη και ανώτερα στελέχη. Τους το επέτρεψε η τακτική του πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου «να κάνει τα στραβά μάτια», αλλά και το καθεστώς Ατιμωρησίας από τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο και έντασης της στρατιωτικοποίησης.
Είναι όμως μια σαφή απόδειξη των ακραίων φασιστικών αντιλήψεων που μοιράζεται ένα σοβαρό τμήμα των στελεχών –βρίσκοντας και συνδικαλιστική στέγαση σε Ενώσεις Στρατιωτικών της Μακεδονίας, αλλά και στις αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων.    
Αποτελεί ταυτόχρονα μια ξεκάθαρη υπενθύμιση του τι είναι οι Φασίστες, τι σημαίνει η Φασιστική Ιδεολογία: Μίσος, Απαξίωση της Ανθρώπινης Οντότητα, Θάνατος.
Όπως αναφέρει επομένως το δημοσίευμα  «την ώρα που η κοινή γνώμη είναι σοκαρισμένη από τις εικόνες των πνιγμένων παιδιών στις ακτές του Αιγαίου και το δράμα των μεταναστών και των προσφύγων μια καταγγελία στελέχους των ΕΔ προς την πολιτική ηγεσία σοκάρει! Σύμφωνα μ΄ αυτή ανώτερος αξιωματικός ο οποίος προϊσταται σε κρίσιμη υπηρεσία εντός ΥΠΕΘΑ έχει εκφράσει δημόσια και ενώπιων πολλών υφισταμένων του ανατριχιαστικά σχόλια κατά των μεταναστών. Το στέλεχος στην έγγραφη καταγγελία του που είχε φθάσει στα γραφεία των Καμμένου-Βίτσα-Τόσκα αλλά και του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Γιάννη Ταφύλλη, αναφέρει:
“…με αφορμή τις πρόσφατες φωτιές σε νησιά όπου υπάρχουν παράνομα εισερχόμενα πρόσωπα κατά την πρωϊνή ενημέρωση των επιτελών του το σχόλιό του ήταν ότι οι λαθρομετανάστες θα ήταν “καλό προσάναμα”, κάνοντας τους επιτελείς του να αισθάνονται αμήχανα και να μην ξέρουν πως να αντιδράσουν”.
Στην καταγγελία κατονομάζεται ο ανώτερος αξιωματικός που κανονικά θα έπρεπε να σώζει ζωές αντί να μελετά με τον πλέον αποκρουστικό και απάνθρωπο τρόπο τη βίαιη θανάτωση των προσφύγων πολέμου!
Η καταγγελία προς τα υπουργικά γραφεία και του Γ.Γ. του ΥΠΕΘΑ είναι ανώνυμη και ο συντάκτης εξηγεί το γιατί. Υποστηρίζει ότι ο αξιωματικός έχει σχέση ή διαδίδει τουλάχιστον ότι έχει σχέσεις με “υψηλά πρόσωπα” και διαρκώς απειλεί τους υφισταμένους του.
Το ερώτημα είναι αν κάποιος από τους τρεις υπουργούς αλλά και ο Γ.Γ Γιάννης Ταφύλλης ασχολήθηκαν με την καταγγελία. Κάλεσαν τους υφισταμένους του αξιωματικού για να διαπιστώσουν αν επιβεβαιώνονται όσα αναφέρονται στην καταγγελία εναντίον του; Να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν όσα γράφονται;  Διέταξαν κάποια έρευνα ή όχι; Αν όχι ,μήπως έχει δίκιο ο καταγγέλλων ότι ο αξιωματικός “έχει άκρες”; Κι αν τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν έχει γίνει ο υπηρεσιακός ΥΕΘΑ Γιάννης Γιάγκος μήπως πρέπει να ασχοληθεί;
Την σχέση του βαθέως κράτους και των ΝΑΖΙ αποκάλυψε ο ίδιος ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος καταγγέλλοντας ότι τα πρόσφατα επεισόδια εις βάρος του στην Κω, από τους τραμπούκους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής, οργάνωσε και καθοδήγησε πράκτορας της ΕΥΠ!
Το κείμενο της καταγγελίας:
Δεν άκουσαν το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
-ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΑΜΥΝΑΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Προτίμησαν να κάνουν επιδείξεις μιλιταρισμού και εθνικισμού για να δρέψουν πάλι αυτοί πρώτοι τους καρπούς. Όταν ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος έκανε την 25η Μαρτίου εθνικιστικό πανηγύρι που θα ζήλευε και ο Δικτάτορας Παπαδόπουλος, ήρθαν οι εθνικιστές ΟΥΚάδες και η Χρυσή Αυγή για να τραγουδήσουν επεκτατικά άσματα! Πως αντέδρασε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος; Στην αρχή είπε ψέματα ότι το ναζιστικό σόου των ΟΥΚάδων ήταν διαστρέβλωση των δημοσιογράφων που έδειξαν πλάνα από άλλες επετείους…. Και μετά τους συγκάλυψε. Έσβησε ακόμη και την αρχική ποινή του ΑΓΕΝ Αποστολάκη, ο οποίος είχε εκδώσει σχετική διαταγή για να μην ακουστούν παράνομα άσματα! Και ακολούθησε το Πάσχα του Στρατού, όπου Καμμένος-Ήσυχος επιχείρησαν να φέρουν τις Ένοπλες Δυνάμεις κοντά στην κοινωνία, με το δωρεάν γεύμα που έπρεπε να προσφέρουν καθημερινά άλλοι κοινωνικοί-κρατικοί φορείς, σε μια εκδήλωση αλά Πατακός, παίζοντας ταυτόχρονα πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των δωρεάν εργαζόμενων φαντάρων.   
Μετά, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος μίλησε σε ουκ ολίγες δεξιώσεις και συμπόσια δεξιών δεξαμενών σκέψης και εμπόρων όπλων για τον νέο γύρο του πολέμου κατά  της τρομοκρατίας και τις ασύμμετρες απειλές, -κοινωνικά κινήματα, μετανάστευση-τρομοκρατία- σήμερα φαίνεται να τα εφαρμόζουν με τον πλέον σκληρό τρόπο, επισημοποιώντας την κατασταλτική δράση του Στρατού με πρόσχημα την "προάσπιση των συνόρων" από τους πρόσφυγες! Ειδικό ρόλο σε όλα αυτά φυσικά επεφύλαξε στην ΕΥΠ, όταν τα δημοσιεύματα των εφημερίδων αποκάλυπταν την συνεργασία τμημάτων των χαφιέδων με τον υπόκοσμο, τους δουλεμπόρους και φυσικά τους ΝΑΖΙ!
Τώρα αποκαλύπτεται ότι κρίσιμους επιχειρησιακούς τομείς στο Πεντάγωνο ελέγχουν ακραίοι ρατσιστές.
Ακόμη όμως και όταν αποκαλύπτεται η δράση τους και οι ακραίες αντιλήψεις τους, το Υπουργείο Άμυνας Αδιαφορεί.
Για τον απλούστατο λόγο ότι τα δολοφονικά Ναζιστικά Τάγματα Εφόδου βρίσκονται επιχειρησιακά ενταγμένα στο κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Η αποφασιστική και μαχητική εργατική πάλη που απαιτεί η εποχή μας εναντίον του Ναζισμού είναι συνυφασμένη με τον εργατικό διεθνιστικό αγώνα για την ανατροπή της αστικής πολιτικής και κάθε αστό διαχειριστή, την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, τον σύγχρονο Ολοκληρωτικό Καπιταλισμό και την Νέα Τάξη Πραγμάτων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου