Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Η ΟΝΝΕΔ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ: ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/1 ΕΙΧΑΝ 500 "ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ!


Είναι ξεφτίλες.
Η ΟΝΝΕΔ είναι η νεολαία της ΝΔ και είναι ξεφτίλες.
Γιατί δεν είναι δυνατόν να κυβερνάς αυτόν τον τόπο 30 χρόνια...
Να είσαι το κόμμα της μίζας, της SIEΜENS, του Βατοπεδίου, της Διαπλοκής και της Διαφθοράς.
Το κομματικό ρουσφέτι και το βόλεμα των ημετέρων να αποτελεί το βασικό ψηφοθηρικό όπλο σου όλα αυτά τα χρόνια. Στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, στο πανεπιστήμιο, στο Δήμο, στον Στρατό, παντού!
Μόλις χθες δημοσίευμα κατάγγειλε:
"Όπως σε κάθε προεκλογική περίοδο τα γραφεία μεταθέσεων κληρωτών και στελεχών δουλεύουν υπερωρίες! Η “μετάθεση-βύσμα” είναι το τελευταίο ,ανέξοδο “κοινωνικό αίτημα” που μπορούν να “πουλήσουν” οι υποψήφιοι βουλευτές . Ήταν λοιπόν αναμενόμενο ότι σ΄ αυτή την προεκλογική περίοδο θα είχε μεγάλη …πέραση.
Μόνο χθες μαθαίνουμε, έφθασαν στο ΓΕΣ 500 “αιτήματα” που αφορούσαν και μόνιμα στελέχη και στρατεύσιμους! Κάθε κυβερνητικός βουλευτής αλλά ακόμη και βουλευτές και πολιτευτές από άλλα κόμματα που έχουν βρει “άκρη” πολιορκούν το ΥΠΕΘΑ ! Το οποίο έχει υπουργό ο οποίος εκτίθεται στην Β΄ Αθηνών και όσο να ΄ναι θα έχει κι αυτός τις δικές του υποχρεώσεις. 
Δύσκολο να αντισταθούν οι πολιτευτές και οι βουλευτές στον …πειρασμό της υπόσχεσης για “βυσματική μετάθεση”. Και είναι αδύνατον να μην έχει ο καθένας τους δεκάδες “κοινωνικά αιτήματα” . Ακόμη και πριν από την οικονομική κρίση οι ευνοϊκές μεταθέσεις ήταν από τα πιο δημοφιλή αιτήματα των ψηφοφόρων. Πόσο μάλλον τώρα που το οικονομικό κόστος της θητείας ενός νέου γίνεται δυσβάσταχτο βάρος για τον οικογενειακό προϋπολογισμό".

Αυτή είναι η ΟΝΝΕΔ των Ζαγορίτη και των άλλων γαλάζιων παιδιών. Σπυράκη ακούς;

Με αρχηγούς τους Σαμαρά και Καραμανλή που εξαγόρασαν τη θητεία και λούφαραν συστηματικά.

Ενώ φυσικά στις κρίσεις των στρατιωτικών γίνεται το έλα να δεις... Ας ρωτήσουν τον πρώην ΑΓΕΣ Ζιαζιά για τον ΥΕΘΑ της ΝΔ Π.Παναγιωτόπουλο! 
Έρχεται λοιπόν σήμερα με ειρωνική διάθεση η ΟΝΝΕΔ και σχολιάζει τους δημόσιους υπαλλήλους, στο νέο σποτ της, όπου ο Βασιλάκης – δημόσιος υπάλληλος που αντιτίθεται στην αξιολόγηση που η ΝΔ μέσω του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προωθήσει, πίνει το φραπέ του, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, έχει κολλήσει στους τοίχους αφίσες της συνδικαλιστικής του παράταξης και είναι κυριολεκτικά... κολλημένος στην καρέκλα του.

Για να δικαιολογήσουν τις χιλιάδες απολύσεις και την κατάργηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, να ξεπουλήσουν τα πάντα στους τραπεζίτες-εφοπλιστές-εργολάβους, να μας ρίξουν την ευθύνη για την Χρεωκοπία, τη φτώχεια και τα τεράστια κοινωνικά αδιέξοδα που προκάλεσαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Ενώ διορίζουν όπου μπορούν προεκλογικά, βολεύοντας τους δικούς τους και καβατζώνοντας ψήφους.
Και ονομάζουν Αξιοκρατία να κατάγεσαι από τη Μεσσηνία για να διοριστείς στο Μουσείο Ακρόπολης!
Αυτές είναι οι μεταρρυθμίσεις των Σαμαρά-Βενιζέλου-Μητσοτάκη. 

ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΛΑΟΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Κάτι τέτοια κωλόπαιδα από την πίσω πόρτα μπήκαν με γλείψιμο σε οννεδ πασπ πασόκ νδ και άλλα απόσκατα του κερατά που κάνουν και μάθημα περί αξιολόγησης. (Επί τη ευκαιρία, να δω ένα τσογλάνι της πασπ και της δαπ να μην είναι τσάτσος στο στρατό για να 'χω και την εξαίρεση στον κανόνα). Αει σιχτίρ βρωμιάρηδες που θα μιλήσουν και για αξιοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή