Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΒΥΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Καθώς η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών πλησιάζει τα δύο κόμματα που απαρτίζουν την ακροδεξιά κυβέρνηση δίνουν ένα πραγματικό ρεσιτάλ ψηφοθηρίας και ευνοϊκής τοποθέτησης των ημετέρων.
Ένα πραγματικό όργιο συντελέστηκε τις τελευταίες μέρες όταν σε αμέτρητους στρατιώτες που ορκίστηκαν πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι παίρνουν φύλλο πορείας για το ΓΕΣ, το ΓΕΕΘΑ, το Πολεμικό Μουσείο και λοιπές προνομιακές τοποθετήσεις.
Τι να πει κανείς. Μόνο στο ΚΕΝ Τεχνικού στο Ναύπλιο 120 στρατιώτες –ναι καλά διαβάσατε- 120 βύσματα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, έφυγαν για τις παραπάνω μονάδες (μεταξύ τους ελάχιστοι φαντάροι που είχαν πάρει κατ’ εξαίρεση μετάθεση, όπως δικαιούνταν).
Το ίδιο φαινόμενο επαίσχυντης εμφάνισης του πελατειακού κράτους και αποκάλυψης των πιο άθλιων μεθόδων ψηφοθηρίας εμφανίστηκε στα ΚΕΝ Θήβας, Αυλώνας, Τρίπολης κλπ.
Πρέπει να τονίσουμε και τα τοπικά δίκτυα συνδιαλλαγής, εκεί που οι πολιτευτές των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ επιτυγχάνουν οι ψηφοφόροι τους να παραμένουν στα στρατόπεδα των τόπων καταγωγής των μεν και εκλογικής περιφέρειας των δε! Πολλά μπορούν να ειπωθούν για το τι συμβαίνει στο ΚΕΝ Καλαμάτας και το ΚΕΝ Ναυπλίου –το μεν εκλογική περιφέρεια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, το δε πόλη που αναγνωρίστηκε επίσημος δημότης!
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ευθύνη των μεταθέσεων έχει το ΓΕΣ και πιο συγκεκριμένα η Διεύθυνση Οπλιτών Θητείας (ΔΟΘ).
Είναι τα ίδια Επιτελεία που με πρόσχημα την μη επαρκή επάνδρωση των μονάδων της παραμεθορίου απαιτούν ξανά και ξανά την αύξηση της διάρκειας της στρατιωτικής θητείας, ενώ παράλληλα επεξεργάζονται σχέδια για Στράτευση της νεολαίας στα 18 χρόνια, Ανδρών και Γυναικών.
Είναι όλοι αυτοί που λένε ψέματα, οι ανώνυμες πηγές του Υπουργείου Άμυνας που προπαγανδίζουν ως κοινοί απατεώνες ότι για όλα τα προβλήματα των Ενόπλων Δυνάμεων φταίει η μείωση της θητείας στους 9 μήνες.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ γίνεται δέκτης αλλεπάλληλων καταγγελιών φαντάρων που στέλνονται να υπηρετήσουν στις πιο απόμακρες γωνιές της παραμεθορίου και τους γονείς τους.
Όχι μόνο καταγγέλλουν την τρομερή αδικία, τις απίστευτες διακρίσεις και απόλυτες κοινωνικές ανισότητες που κυριαρχούν στον Ελληνικό Στρατό.
Αλλά επίσης στηλιτεύουν  τις απαράδεκτες κυβερνητικές μεθοδεύσεις καθώς οι τσάτσοι των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και οι γόνοι των πλουσίων έρχονται να υπηρετήσουν δίπλα στα σπίτια τους, κάνοντας μια θητεία λούφας που τους επιτρέπει συχνά να συνεχίσουν ανεμπόδιστα σπουδές-επαγγελματική καριέρα κλπ.  Ενώ τα στρατευμένα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, όσοι έχουν Αξιοπρέπεια και δεν βάζουν βύσμα, πρέπει να υποστούν μια τεράστια οικονομική αφαίμαξη, καθώς η έκτακτη φορολόγηση που λέγεται και υποχρεωτική στράτευση κοστίζει 3000-4000 ευρώ.
Αυτός όμως είναι ο Ελληνικός Στρατός. Αυτή είναι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτή είναι η άδικη και ταξική πολιτική που ασκούν τα κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τα κόμματα της μίζας, της διαπλοκής και της διαφθοράς.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ. ΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Τηλ. Επικ. 6932955437  Diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. "ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ. ΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ."
    για άντρες και γυναίκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή