Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ "ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ", ΤΩΡΑ ΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!!!

'Αγρια επεισόδια μέσα στο Ουκρανικό Κοινοβούλιο μεταξύ συντηρητικού βουλευτή και φιλοκυβερνητικών βουλευτών
Του επιτέθηκαν ενώ ήταν στο βήμα και ακολούθησε πολύ ξύλο
Επιχειρήσεις της αστυνομίας στο Χάρκοβο - Επανακατέλαβαν κυβερνητικά κτίρια!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ









"Τώρα", συνέχισε, "αποκαλείτε τους διαδηλωτές ότι θέλουν την απόσχιση ενώ ένα μήνα πριν τους ίδιους ανθρώπους που  εισέβαλλαν στα δημόσια κτίρια τους αποκαλούσατε πατριώτες!"



Μετά από αυτά τα λόγια οργισμένοι βουλευτές από άλλο κόμμα πήγαν προς το βήμα και άρχισαν να τον σπρώχνουν. Αυτό που ακολούθησε ήταν το χάος. Μπουνιές, κλωτσιές. Πολύ ξύλο! Ο προεδρεύων αναγκάστηκε να διακόψει την συνεδρίαση. Οι βουλευτές όμως συνέχιζαν να παίζουν ξύλο.
Την ίδια ώρα το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μεταδίδει ότι οποιαδήποτε χρήση βίας στην ανατολική Ουκρανία, όπου οι μαχητές έχουν καταλάβει κυβερνητικά κτίρια, θα μπορούσε να οδηγήσει τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο.

«Ζητάμε την άμεση παύση κάθε στρατιωτικής προετοιμασίας, οι οποίες μπορεί να εγείρουν τον κίνδυνο εμφυλίου πολέμου» αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.


Φιλορώσοι ακτιβιστές κατέλαβαν κυβερνητικά κτίρια στις ανατολικές πόλεις του Χάρκοβο, Λούχανσκ και Ντόνετσκ, όπου κήρυξαν ανεξαρτησία και δεσμεύτηκαν να ψηφίσουν για ένταξη στη Ρωσία.


Ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, έγραψε στο facebook ότι η αστυνομία συνέλαβε 70 άτομα που είχαν καταλάβει ένα περιφερειακό διοικητικό κτίριο στο Χάρκοβο. Η επιχείρηση χαρακτηρίστηκε «αντιτρομοκρατική» και υπήρξαν 2 τραυματίες.

Πηγή: Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου