Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΚΙΕΒΟ: ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Κ.Κ. ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!

ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ/ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΣΕΝΙΟΥΚ
Πυρκαγιά ξέσπασε στις εγκαταστάσεις των γραφείων του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας στο Κίεβο, καταστρέφοντας τους 2 από τους 4 ορόφους του κτηρίου, όπως μετέδωσε την Πέμπτη (10/4) το Γραφείο Τύπου της κρατικής Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκηςτης Ουκρανίας. Η φωτιά ξέσπασε στις 21:20 (ώρα Ελλάδος) την Τετάρτη. Ευτυχώς δεν υπήρξε καμία απώλεια ζωής, ούτε αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Όπως μεταφέρει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ επικαλούμενο αξιωματούχο της προαναφερθείσας κρατικής υπηρεσίας, η πυρκαγιά οφείλεται σε ταυτόχρονο εμπρησμό 3 διαφορετικών σημείων του κτηρίου. Υπεύθυνες είναι παραστρατιωτικές / φασιστικές συμμορίες, οι οποίες πρόσκεινται στους πραξικοπηματίες του Κιέβου και μέχρι την περασμένη Τετάρτη (9/4) είχαν προχωρήσει σε κατάληψη του κτιρίου.
ανοχή που απολαμβάνουν οι φασιστικές ορδές από την κυβέρνηση του δοτού πρωθυπουργούΓιάτσενιουκ είναι προκλητική, καθώς ο εμπρησμός σημειώθηκε λίγα μόλις λεπτά αφότου οι καταληψίες εγκατέλειψαν το κτίριο. Να σημειωθεί ότι η αστυνομία, όπως μεταφέρει το ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ, είχε πάει την ίδια μέρα στα γραφεία του ΚΚ Ουκρανίας δύο φορές και είχε κάνει «συστάσεις» να εκκενώσουν το κτίριο οικειοθελώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου