Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΣ" ΑΓΕΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ


ImageΣύμφωνα με τα δημοσιεύματα αρχίζουν πάλι οι “πωλήσεις βιβλίων” σε στρατόπεδα απ΄ ότι φαίνεται. Πωλήσεις βιβλίων οι οποίες είχαν σταματήσει τα τελευταία χρόνια μετά από αντιδράσεις στρατευσίμων αλλά και άλλων εκδοτικών οίκων που παραπονέθηκαν για “αθέμιτο ανταγωνισμό” αφού στα στρατόπεδα έμπαινε μόνο ένας εκδοτικός οίκος.
Τις τελευταίες μέρες όμως στο ΓΕΣ έκαναν πάλι την εμφάνισή τους εκπρόσωποι του εκδοτικού οίκου κάτι που προκάλεσε την αίσθηση ότι επί Μανωλά οι πωλήσεις βιβλίων στην Σχολή Ευελπίδων και στις μονάδες πιθανότατα θα ξαναρχίσει.

Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να βγουν παραπονούμενοι στην αναφορά και να διαμαρτηρηθούν για την εθνικιστική και μιλιταριστική καφρίλα.
Ας μας απαντήσει το ΓΕΣ, που νοιάζεται για την στρατιωτική εκπαίδευση, με ποια λογική εντάσσεται η πώληση αυτών των άθλιων εντύπων στην χακί καθημερινότητα, ιδιαίτερα των ΚΕΝ.
Ουσιαστικά το ΓΕΣ και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος αντιμετωπίζει τους φαντάρους σαν πελατεία συγκεκριμένου γραφικού τύπου που γυρνά τα στρατόπεδα ψάχνοντας για κορόιδα. Πουλώντας έντυπα που δεν τα παίρνουν ούτε για χαρτοπολτό.
Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή στην παρουσίαση των μιλιταριστικών αθλιοτήτων είναι εθελοντική.
Συνάδελφοι, γυρίστε τους την πλάτη.
Προστατεύστε τους νεώτερους συναδέλφους που παρασύρονται και πετούν το λιγοστό χαρτζιλίκι σε άχρηστα  έντυπα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου