Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΟΒΑ: ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!


Αναδημοσίευση από ΠΡΙΝ 19-1-2014

Σύμφωνα με την σχετική αρθρογραφία «στην πρόσληψη 50 Επαγγελματιών Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης για συνολική υπηρεσία 13 ετών ως κομάντο σε επίλεκτες μονάδες του  Στρατού  Ξηράς και στο Πολεμικού Ναυτικού προχωρούν οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Οι υποψήφιοι -  στρατευμένοι  και προσφάτως απολυθέντες - θα πρέπει να ανήκουν ή να έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις των ΕΔ και να έχουν ολοκληρώσει  σχετικά σχολεία εξειδίκευσης. Όσοι προσληφθούν στον νέας μορφής αυτό θεσμό θα έχουν συμβόλαιο αρχικά για 3 χρόνια με δυνατότητα ανανέωσης για 5 χρόνια και μετά για άλλα 5 χρόνια- σύνολο 13 χρόνια. Και τεχνικοί ΟΒΑ για Πολεμική Αεροπορία: Όπως είπε  ανωτάτη πηγή του ΥΕΘΑ  το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει αντίστοιχη προκήρυξη για μερικές δεκάδες Επαγγελματιών Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης τεχνικών ειδικοτήτων για άμεσες ανάγκες της Πολεμικής Αεροπορίας διότι υπάρχουν πολλά κενά». 

Ουσιαστικά ο Στρατός, που και τα προηγούμενα επιχείρησε να εισάγει το Θεσμό των φθηνότερων ΟΒΑ έναντι των πιο ακριβών μισθοφόρων στρατιωτών ΕΟ.ΟΠ., βρίσκει την ευκαιρία να επιβάλλει τους νέους βάρβαρους εργασιακούς όρους στις Ένοπλες Δυνάμεις με πρόσχημα το Μνημόνιο. Δίπλα στην τεράστια μάζα των άμισθων δούλων εφέδρων παρατάσσονται οι ΟΒΑ-μισθοφόροι αλά καρτ, οι οποίοι δεν προσλαμβάνονται μόνο για να καλύψουν τις ανάγκες του πιο πολεμικού και κατασταλτικού τμήματος του Στρατού, αυτού των Ειδικών Δυνάμεων (προφασιζόμενη η κυβέρνηση λόγους γήρανσης του προσωπικού), αλλά και στην Πολεμική Αεροπορία, καλύπτοντας τεχνικές ειδικότητες.   

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Αστυνομία. Η πρόσδεση στις κατασταλτικές δυνάμεις και τον Στρατό ως μέσο διεξόδου από την Ανεργία είναι η Χειρότερη Επιλογή: σε φέρνει κόντρα με τους εργαζόμενους και την νεολαία που αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους, σε θέλει Ματατζή και Απεργοσπάστη, με το ρόπαλο και το G3 απέναντι σε απεργούς! Σε στέλνει Μισθοφόρο να καταπιέζεις λαούς που έχουν τις ίδιες ανάγκες με εσένα και τρέφουν τα ίδια όνειρα, Μπράβο των εφοπλιστών και των πετρελαϊκών εταιριών, σε θέλει Αναλώσιμο!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου