Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

211 Μ/Κ ΤΕ ΡΟΔΟΣ: ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ!

Οι συνάδελφοι φαντάροι δε μπορούν να κρύψουν την πίκρα και την οργή τους με όσα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο Τάγμα. Όλο το θέατρο του Παραλόγου που λέγεται ελληνικός στρατός αποκαλύπτεται στην επιστολή τους που φανερώνει ότι και πάλι το «ψάρι βρωμάει από το κεφάλι».

Αυτή είναι η πραγματικότητα που ζουν και όχι οι θεατρικές επιθεωρήσεις όπου πολιτική και στρατιωτική ηγεσία τα βρίσκουν όλα εντάξει και προβλεπόμενα.
Αλήθεια, ο Μέραρχος και το ΓΕΣ υπάρχει περίπτωση να παρέμβουν;
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ:
211 ρουφιανοκίνητο τάγμα (εργοστάσιο με τους εργοστασιάρχες και τους πολλούς διοικητές).
Η συμπεριφορά του διοικητή προς όλους τους στρατιώτες και τα στελέχη πλην τους αιωνόβιους όπως  ο οδηγός του, του συνταγματάρχη και του λεωφορείου και όλα τα γραφεία, είναι τραγική.
Οι οδηγοί αυτοί (Συνταγματάρχη, διοικητή και λεωφορείου) 10 χρόνια στον Ελληνικό Στρατό δεν έχουν προσφέρει τίποτα, ούτε μια υπηρεσία. Το μόνο που προσφέρουν είναι διαταγές εις βάρος του προσωπικού και εις γνώσει και του Συνταγματάρχη και του διοικητή.
Και να έχουν όλους τους αξιωματικούς σαν το σκύλο με το ψωμί, να κυκλοφορούν ανενόχλητοι με το πουλόβερ και το μαύρο το γυαλί.
Ο Διοικητής  στην καθολικονυχτερινή (2 σε 1) είχε όλο το προσωπικό 2 ώρες παρατεταγμένο και να φωνάζει τα στελέχη για τις παραλλαγές (ξεθωριασμένες) και το ελληνικό το άρβυλο και για τα κομποσκοίνια.
Το τραγικότερο από όλα αυτά είναι στην επιθεώρηση του συνταγματάρχη, ο διοικητής αρματωμένος (κράνος, εξάρτυση, όπλο), να έχει μιάμιση ώρα το προσωπικό μες τους λόχους παρατεταγμένο και ο οδηγός του με την ξεθωριασμένη παραλλαγή  να κυκλοφορεί ανενόχλητος εις γνώσει όλων, Συνταγματάρχη και Διοικητή του 211!
Ο Μέραρχος τι κάνει για όλα αυτά; Που είναι δίχως υπηρεσίες, δίχως διαταγές, δίχως πειθαρχία και κοιμούνται και σπίτι τους 365 νύχτες το χρόνο,  εις βάρος όλου του προσωπικού.
Οι οδηγοί και τα γραφεία, οι αναντικατάστατοι των Διοικητών, 10 χρόνια με τις εικονικές βολές και τα προσόντα τους, πάντα 10αρια, οι άριστοι!
Μόνο να επιθεωρούν τους ίδιους και τους ίδιους γνωρίζουν, να εγκαλούν και να τιμωρούν μόνο τους αδύναμους και να σπέρνουν την διχόνοια σε όλο το προσωπικό…  
Συγχαρητήρια στους αιωνόβιους και τα θερμά στον κύριο Συνταγματάρχη. 
ΖΗΤΩ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ,  ΖΗΤΩ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΝΑΔΟΣ ΜΗΔΕΝ  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com                              

2 σχόλια:

  1. και ισως λεω ισως.....να μην ειναι και η μοναδικη μοναδα στο Νησι που υπαρχει ανιση μεταχειριση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που έχει πλάκα είναι ότι κόψατε τις βισματικές μεταθέσεις. Για να δει κάποιος τι παίζει με τη ΔΑΝ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! Πόσοι έχουνε κόψει τη μετάθεσή τους για εκεί. Σκορπάτετα δεν υπάρχει σωτηρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή