Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

580 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΤΕΤΑΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
Άλλοι 580 νέοι άνθρωποι επέλεξαν να γίνουν ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ του συστήματος εξουσίας, ένστολοι μπράβοι των πλουσίων-τώρα μάλιστα θα τους νοικιάζουν κιόλας-, σωματοφύλακες των επωνύμων, φρουροί της ταξικής πολιτικής, των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ και των τοκογλύφων.
Έχοντας πλήρη συνείδηση του ρόλου τους, με την λογική "να σώσω εγώ το τομάρι μου και να πάνε να πνιγούν οι υπόλοιποι" ή ακόμη χειρότερα, να εξασφαλίσω την επιβίωση μου με μερικές εκατοντάδες ευρώ εις βάρος των άλλων, αναλαμβάνουν:

1. να φυλάνε τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους που μας οδηγούν στον κοινωνικό όλεθρο.
2. να συμβάλλουν στην κατάσχεση του σπιτιού μας από το κράτος και την τράπεζα-τοκογλύφο
3. να μας στερούν το ρεύμα και το νερό, ακόμη και από ανέργους-πάμφτωχους.
4. να τραμπουκίζουν εις βάρος απεργών εργαζομένων και να ανακαταλαμβάνουν τα εργοστάσια των επιχειρηματιών που μας βάζουν να εργαζόμαστε με όρους δουλίας.
5. να υπερασπίζουν το κλείσιμο σχολείων, παιδικών σταθμών και πανεπιστημίων και την ταυτόχρονη ιδιωτικοποίηση της παιδείας.
6. να τσακίζουν στο ξύλο φοιτητές και να ορμούν πάνοπλοι κατά του Ασύλου λες και κάνουν καμιά μεγάλη μαγκιά, ανοίγοντας το δρόμο στους επιχειρηματίες
7. να προτάσσουν τα γκλομπ και να ρίχνουν καρκινογόνα δακρυγόνα για να γίνει το κλείσιμο των νοσοκομείων και να απολυθούν οι εργαζόμενοι.
8. να κάνουν τα στραβά μάτια στις δολοφονίες των Χρυσαυγιτών και να ψηφίζουν ΝΑΖΙ για να τιμωρήσουν το σάπιο σύστημα...
9. να πιάνουν τον κλέφτη της απελπισίας και τον τσακισμένο ναρκομανή αλλά να κολώνουν ή ακόμη και να συνεργάζονται με το μαφιόζο αστό πολιτικό και επιχειρηματία.
10. να καταλαμβάνουν κοινωνικούς χώρους και να φυλάνε τα γραφεία των κομμάτων της SIEMENS-Μίζας-Βατοπεδίου-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ-Εργολάβων και των φασιστών.
11. να προχωρούν σε ΚΑΤΟΧΗ της Χαλκιδικής και της Κερατέας υπερασπίζοντας τα συμφέροντα των εργολάβων και των χρυσοθήρων.
12. για να δέρνουν απόμαχους της ζωής που τους στέρησαν την σύνταξη και τα φάρμακα.
13,. για να πυροβολούν και να σκοτώνεουν 15χρονους μαθητές.
14.για να καλύπτουν τους δολοφόνους ανέργων που δεν έχουν εισιτήριο ούτε για το τρόλει
15. για να βασανίζουν μετανάστες και πρόσφυγες, δείχνοντας "την ανωτερότητα του ελληνικού πολιτισμού"
16. για να συλλαμβάνουν αντιρρησίες συνείδησης και αρνητές στράτευσης αυτοί που είναι οι πραγματικά ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ 

Ο Κατάλογος είναι μακρύς και καθένας μπορεί να προσθέσει ένα περιστατικό αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας.
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ:

Συνολικά 580 θέσεις προσφέρουν οι αστυνομικές σχολές στους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, οι οποίοι όμως θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές και θα ξεκινήσουν τη φοίτησή τους το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.
Με απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι πόρτες των αστυνομικών σχολών έχουν "κλειδώσει" για δύο χρόνια, καθώς σύμφωνα με το υπουργείο, δεν υπήρχε δυνατότητα απορρόφησης των αποφοίτων τους. Με κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν τα συναρμόδια υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Παιδείας, ο αριθμός των εισακτέων στη Σχολή Αστυφυλάκων καθορίστηκε στους 500 και στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας στους 80.
Ειδικότερα, οι 500 προσφερόμενες θέσεις στη Σχολή Αστυφυλάκων, τις οποίες θα διεκδικήσουν οι φετινοί επιτυχόντες, θα κατανεμηθούν ως εξής:
-Οι 422 θα καλυφθούν από υποψήφιους Γενικών Λυκείων και οι 48 από απόφοιτους προηγούμενων ετών (βάσει της βαθμολογίας που συγκέντρωσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις κατά το έτος που αποφοίτησαν).
-Επιπλέον 15 θέσεις θα δοθούν σε υποψήφιους που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και οι οποίοι υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες (γονείς και τέκνα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών), ενώ στις αστυνομικές σχολές θα εισαχθούν άλλα 15 άτομα με απολυτήριο Ημερησίου Επαγγελματικού Λυκείου ή πτυχίο Β΄ Κύκλου Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων.
Αντίστοιχα, η κατανομή των συνολικά 80 θέσεων στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας καθορίζεται ως εξής:
-70 θέσεις θα διεκδικήσουν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων που διεξήχθησαν τον Μάιο.
-Οκτώ οι απόφοιτοι παλαιότερων ετών.
-Δύο οι επιτυχόντες που εντάσσονται στις ειδικές κατηγορίες.
 
ΝΤΡΟΠΗ-Ο ΚΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΦ' Ω ΕΤΑΧΘΗ...
 
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου