Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Κάτω τα Χέρια από την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων


ΨΗΦΙΣΜΑ-ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Το τελευταίο διάστημα ξεδιπλώνεται νέα επίθεση της κυβέρνησης και των κρατικών μηχανισμών απέναντι στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων (ΕΑΣ), με πρόσχημα τη μήνυση του διοικητή του 586 ΤΠ/Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Γρεβενών, Δ. Βούτση, για συκοφαντική δυσφήμηση. Μήνυση που αφορά τη δημοσιοποίηση από την ΕΑΣ γράμματος φαντάρων για τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούσαν στην μονάδα του.

Εισαγγελείς, στρατός, αστυνομία, Διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος και άλλες «υπηρεσίες», συνεργάζονται για να αποκαλύψουν το «εγκληματικό» έργο ΕΑΣ, δηλαδή την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των αναγκών των ένστολων εφέδρων πολιτών. Μέσα από τις αναφορές τους αποκαλύπτονται οι διαρκείς παρακολουθήσεις του blog της επιτροπής, των τηλεφώνων της και των μελών της. Αλήθεια, πώς συνδέονται συνηθισμένες αναφορές σε πραγματικά περιστατικά (που αναφέρονται στη μονάδα ευθύνης και όχι στο συγκεκριμένο αξιωματικό) με την καριέρα ενός στελέχους του ΕΣ, που λογοδοτεί αποκλειστικά στην ιεραρχία; Αυτή η επίθεση, επιτελικά σχεδιασμένη από το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ, δεν είναι παρά μια επιχείρηση λογοκρισίας, δίωξη πολιτικών φρονημάτων που θυμίζει άλλες εποχές, με σκοπό να τρομοκρατηθεί το πιο ζωντανό κομμάτι του φιλειρηνικού-αντιπολεμικού κινήματος.

Όμως, αυτές οι επιθέσεις δεν είναι πρωτόγνωρες, ξεκινάνε περίπου με την ίδρυση της ΕΑΣ και περιλαμβάνουν από απειλές έως δολοφονικές απόπειρες (1998), με τοποθέτηση χειροβομβίδας κάτω από αυτοκίνητο μελών της. Όμως οι τελευταίες «ενοχλήσεις» είναι «επίσημες», με την σφραγίδα του δικαστικού συστήματος. Μέσα στην δεκαεπτάχρονη πορεία και δράση της, η ΕΑΣ έχει ενοχλήσει πολλούς:

Συνέβαλλε στο να σπάσουν τα στεγανά, το πέπλο σιωπής και η αντίληψη ότι «εκεί που αρχίζει ο στρατός τελειώνει η λογική». Με την δημοσιοποίηση απαράδεκτων συμπεριφορών «ανωτέρων» στην στρατιωτική ιεραρχία, και άθλιων συνθηκών σε στρατόπεδα, βοήθησε στην βελτίωση της διαβίωσης χιλιάδων νέων που υπηρετούσαν την θητεία τους. Απέδειξε ότι ο φαντάρος είναι πολίτης με στολή με τα ίδια συνταγματικά δικαιώματα, όπως όλοι, και αυτά τα δικαιώματα μπορεί και πρέπει να τα διεκδικεί.

Αποκάλυψε τις δεκάδες αυτοκτονίες-δολοφονίες νέων ανθρώπων στα στρατόπεδα, την εμπορευματοποίηση της ζωής του φαντάρου, ακόμα και με τις ποιο ακραίες μορφές, όπως με τη μαζική εισροή ναρκωτικών στα στρατόπεδα.

Ανέδειξε τα τεράστια οικονομικά προβλήματα των νέων και τις ανισότητες στο στρατό, δίνοντας βήμα κι ανακούφιση στις αγωνίες των φαντάρων και των οικογενειών τους. Αποκάλυψε την χρήση των ημι-πυρηνικών όπλων απεμπλουτισμένου ουρανίου τόσο στα πεδία μάχης, όσο και στα μετόπισθεν. Συνέβαλλε στην ανάπτυξη κινήματος ενάντια τους, για να σωθούν χιλιάδες άνθρωποι από τον καρκίνο και τον θάνατο.

Συνέβαλλε στην δημιουργία φιλειρηνικού κλίματος με την αντίσταση στον μιλιταρισμό και στον πόλεμο. Δεκάδες φαντάροι δημοσίευσαν, διαμέσου της ΕΑΣ, γράμματα εναντίωσης στους δολοφονικούς Νατοϊκούς πολέμους, από τη Βοσνία και το Κόσσοβο ως το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Σταθερά προέβαλλε την ανάγκη κατάργησης των πολεμικών δαπανών και τη διάλυση των πολεμικών οργανισμών όπως του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού.

Όλα αυτά φαίνεται ότι ενοχλούν τους κρατούντες, όσους θέλουν ένα στρατό «ετοιμοπόλεμο» κι επιθετικό, ενάντια σε εξωτερικό και εσωτερικό εχθρό, την κοινωνία στρατιωτικοποιημένη, τη νεολαία υποταγμένη στο μιλιταρισμό, τον εθνικισμό, και το ρατσισμό. Όσοι είναι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση της ανεργίας, της καταστολής, των μνημονίων και της κρίσης, δεν ανέχονται άλλες φωνές, άλλη δράση. Θεωρούμε ότι αυτή η δίωξη έχει ξεκάθαρο στόχο τη στρατευμένη νεολαία αλλά και τη νεολαία, συνολικά. Με σαφή στόχο, αυτή η νεολαία να υποταχθεί και να «πειθαρχήσει» στη φτώχεια, την ανεργία, το φόβο και τον παραλογισμό της αυθαιρεσίας και της εκδικητικότητας των ταγών μιας στρατιωτικοποιημένης κοινωνίας.

Αυτή η δίωξη δεν πρέπει, και δεν πρόκειται, να περάσει.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

17 σχόλια:

  1. Στην αρχή σε αγνοούνε, μετά γελάνε μαζί σου, στη συνέχεια σε πολεμάνε και τελικά νικάς!
    Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναφέρεσαι μήπως στα πανηγύρια που σπάει και μαχαιρώνει η ναζιστική Χρυσή Αυγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσεις τα τυπακια του Σπαρτακου, πρωην και νυν στρατιωτες, με ιδεολογια του εθνομηδενισμου, του τιποτα, του δηθεν, του αριστεροαναρχοφασισμου, της τεμπελιας και της διαστρεβλωσης, της προπαγανδας και της διασπορας ψευδων ειδησεω, της δημαγωγιας, της υποκουλτουρας του "ευαισθητου, οικολου, αλληλεγγειου, συμπονιαρικου, του καθε ασχετου και τυχαρπαστου κατατρεγμενου και εξαθλιωμενου", αλλα ποτε του Ελληνα, ποτε της Ελλαδας, ποτε του Θεσμου των Ενοπλων Δυναμεων, ποτε των εθνικων μας συμφεροντων, ποτε της εθνικης κρατικης μας οντοτητας.., ενα πραγμα εχουμε μονο να σας πουμε (και εσας τους 2 που σχολιασατε με αισθημα συμπαθειας προς το δικτυο διαστρεβλωσης Σπαρτακος):
    Διαβαστε, μαθετε, αποκτηστε κριτικη σκεψη, εξαγετε ασφαλη επιστημονικα συμπερασματα, προσγειωθειτε στη πραγματικοτητα, ανακαλυψτε πως ειστε μια θλιβερη μειοψηφια, δυστηχως ανεκτη απο τη κοινωνια, μαθετε Ιστορια, κατανοηστε τη σημασια των ΕΔ, καταλαβετε την Αποστολη τους, συνηδειτοποιειστε τη σημασια και τη χρησημοτητα των ΕΔ ως Θεσμος του Κρατους....., και μετα προσπαθηστε να κανετε ΣΟΒΑΡΗ συζητηση για ολα αυτα τα θεματα που δηθεν αποκαλυπτετε και σας απασχολουν! Και τοτε ειναι που θα συνηδειτοποιεισετε κατι το συνταρακτικο: ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΗΘΕΝΟ-ΤΙΠΟΤΟ-ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΘΑ ΛΕΤΕ! Γιατι ειναι στο DNA σας το δηθεν, το αυθαιρετο, το τιποτα και η κουλτουρα αυτη που εκπεμπετε..
    Και πολυ ασχοληθηκαμε μαζι σας για να σας γραψουμε το κειμενο αυτο.
    ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai mwre monarxofasista germanotsolia kai meta amerikanotsolia oti peis esu. deksiefasista dolofone agwnistwn kai antifronountwn. alla mallon kana koproskulo karavanas tha eisai pou se volepsan mesa ekei kai mono na diatazeis ta fantaria ksereis. EMEIS KARIOLI SE PLIRWNOUME. Eidame ti prosferan oi enoples dinameis tosa xronia xountes kai katastoli twn laikwn agwnwn. Alla sas ponaei akoma to EAM o ELAS kai o DSE pou itan aploi anthrwpoi me ideologia kai xwris stratiwtiki ekpaideusi kai ekanan tin anatropi. Opote parata mas me tis fasistikes-ethnistikes sou aidies. Re zwo me xaki stoli meta apo 400 xronia pou itan oi tourkoi stin perioxi ti se kanei na pisteueis oti den eisai tourkos? Kai kati allo re xrusaliti se oles tis xwres tou anatolikou mplok me to pou mpikan ston kapitalismo katargisane tin upoxrewtiki thiteia. Alla kai xwres pou anikoun sto dutiko mplok exoun katargisei edw kai posa xronia tin upoxrewtiki thiteia. Kathara epaggelmatikos stratos! Kai episis ti pisteueis oti an ginei kanenas polemos tha ginei me toufekia opws prin 80 xronia i me carpet bombing opws vlepoume prosfata? Diladi tous polites ti tous theleis gia apla thimata? Kai an tixon fovasai tous tourkous ti skata kaneis sto nato re upanthrwpe? Simaxos sou einai i tourkia re vlima. Stin idia simaxia eiste stis idies xwres pate san stratos katoxis. Alla ti na katalavei enas monarxofasistas san kai sena me ta xalia stin oikonomia emeis pame kai agorazoume opla kai o laos pethainei. Alla den sou eftase H POUTSA pou efages sta imia pou deixnei poso axristoi eiste oloi eseis ta skoupidia oi karavanades thelete kai polemous kai megaloideasismous axrista koproskula. EISTE TO MEGALUTERO VAROS STHN KOINWNIA ESEIS OI FASISTOKARAVANADES GAMW TIN PANAGIA SAS KAI TO SKATOETHNOS SAS. EAM ELAS MELIGALAS.

      Διαγραφή
    2. Σιχαμέρε υπάνθρώπε, είσαι έτοιμος να τ'ακούσεις; ΞΕΚΙΝΑΩ...

      1)γιατί δε γράφεις Ελληνικά; Προτιμάς τα greeklish για να μη φαίνονται τα ορθογραφικά λάθη ή οφείλεται στο κόμπλεξ σου για κάθε τι ελληνικό-εθνικό;(ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ).

      2)monarxofasista germanotsolia kai meta amerikanotsolia?????από που έβγαλες όλα αυτά τα συμπεράσματα;;;;; Μήπως τσούχτηκες από όσα έγραψε και σου ήρθαν υποσεινήδειτα οι χαρακτηρισμοί αυτοι που χρησιμοποιούν οι αριστεροί, οι αριστερίζοντες και όλα τα λοιπα παρακλάδια; Διότι ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΓΝΟ ΤΡΟΠΟ , ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΙΝΙΣΜΟΥΣ, για εσας είναι...monarxofasista germanotsolia kai meta amerikanotsolia.Μόλις κάποιος μιλήσει για αγάπη στην πατρίδα (δηλαδή στους προγόνους,την ιστορία και τον τόπο) ΑΜΕΣΩΣ είναι δεξιός, φασίστας .... ταμπέλα έτσι;;;

      3)deksiefasista dolofone agwnistwn kai antifronountwn... Εγώ να δεις πόσους αριστερούς φασίστες δολοφόνους αγωνιστών και αντιφρονούντων του σταλινισμού έχω να σου αριθμήσω, ιδιάιτερα στην πατρίδα μου την ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ! Εκει να δεις φυλακές, εξορίες,βασανηστήρια, δολοφονίες... ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ; ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΣ ΕΧΩΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ! ΣΕ/ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΩΝΑ. ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΩΣΙΜΟ" ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟ 'ΣΚΑΓΑΝ. και φυσικά σε ολόκληρο το ανατολικό μπλοκ το ίδιο όμορφα περνουσαν οι αντιφρονοόυντες. δεν τους αγγιζε κανείς. Όσο ενάντιος είμαι με τον σταλινισμό ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 1967-1974.

      4)Eidame ti prosferan oi enoples dinameis tosa xronia xountes kai katastoli twn laikwn agwnwn.Η Ιστορία που ξέρεις ξεκίνα απο τη χούντα και τουσ λαϊκος αγώνες;;; Τόση Ιστορία σας μαθαίνουν οι τσοπάνηδες σας; Ένοπλες Δυναμες σαν έθνος, δεν εχουμε μόνο τις τελευταίες δεκαείτες () αλλά εδώ και 3-4 χιλιετίες, στόκε! Έχει γράψει χρύσες σελίδες με ηρωισμό, θυσίες και ΑΙΜΑ ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, στόκε! Εχει πολεμήσει με θεριά και αυτοκρατορίες και τα ΝΙΚΗΣΕ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!! ειναι τιμή να υπηρετήσουμε κι εμείς κι ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ κι εμείς ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ! σε παρακαλαω μην απαντησεις ότι ο στρατος υπηρετει το "συστημα" ή ότι μπορουμε να τα βρούμε ειρηνικα με τους άλλους λαούς. Η ιστορία δείχνεί ότι ο κύριος εχθρός μας, οι τούρκοι , είναι φάρα του κερατά. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΗΣΥΧΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Ο,ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΧΑΟΣ, ΣΚΟΤΑΔΙ.



      Διαγραφή
    3. 5)sas ponaei akoma to EAM o ELAS kai o DSE pou itan aploi anthrwpoi me ideologia kai xwris stratiwtiki ekpaideusi kai ekanan tin anatropi. ΠΟΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ;;;;;;;;; Ιδεολογία τους ήταν ο ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ;;;;;; ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ, ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΕΑΜ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ 600 ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ;; ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ (Ο ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ) ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΑΜ-ΚΚΕ .... ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ;;;;

      6)400 xronia pou itan oi tourkoi stin perioxi ti se kanei na pisteueis oti den eisai tourkos
      ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;; ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΑΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ,ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΖΩΗ! ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΕΜΕΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΝΩΤΑΝ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ (ΧΑΡΗΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ) ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ "ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ''. ΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1900(ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΤΟΣ).ΓΚΕΓΚΕ;;;; ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ. ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΝΕ "ΠΡΟΖΥΜΙ'' ΠΟΥ ΚΟΥΦΙΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΥΡΑΜΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ. ΚΑΛΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΚΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥΣ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ.ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

      7)se oles tis xwres tou anatolikou mplok me to pou mpikan ston kapitalismo katargisane tin upoxrewtiki thiteia. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΗΤΑΝ 6 ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ....

      8)kai xwres pou anikoun sto dutiko mplok exoun katargisei edw kai posa xronia tin upoxrewtiki thiteia. Kathara epaggelmatikos stratos! ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ?

      Διαγραφή
    4. 9)an ginei kanenas polemos tha ginei me toufekia opws prin 80 xronia i me carpet bombing opws vlepoume prosfata? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ;;;ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ,ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ;; ΣΠΑΝΙΑ;, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???? ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΑΝΚΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ;;;;;;;;;ΡΕ ΓΥΦΤΟ, ΜΕ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ! ΟΣΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΗΞΟΥΝ, ΟΣΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑς, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΕΖΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ 1 ΜΕΤΡΟ ΓΗΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ...Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ''JOYSTICK'' ΜΑΚΑΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕ??

      10)an tixon fovasai tous tourkous ti skata kaneis sto nato. ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑΑΑΑΑΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ! ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. (ΨΑΞ'ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ).ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

      11)Simaxos sou einai i tourkia re vlima. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ???????????????ΑΥΤΟΣ Η ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???????????????????? ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΧΑΡΑΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ.

      12)Stin idia simaxia eiste stis idies xwres pate san stratos katoxis ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ);;;;;;;;

      13) Alla ti na katalavei enas monarxofasistas ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ...

      14)me ta xalia stin oikonomia emeis pame kai agorazoume opla kai o laos pethainei
      ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΠΛΙΣΜΟ.
      ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΥΩ;;;ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΑΣ .

      15)sta imia pou deixnei poso axristoi eiste oloi eseis ta skoupidia oi karavanades thelete kai polemous kai megaloideasismous axrista koproskula ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ....
      ΒΕΒΑΙΑ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΠΑΤΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
    5. 16)EISTE TO MEGALUTERO VAROS STHN KOINWNIA ESEIS OI FASISTOKARAVANADES . Κανεισ λἀθος. Το μεγαλύτερο βαρος είστε Εσεις τα τυπακια του Σπαρτακου, πρωην και νυν στρατιωτες, με ιδεολογια του εθνομηδενισμου, του τιποτα, του δηθεν, του αριστεροαναρχοφασισμου, της τεμπελιας και της διαστρεβλωσης, της προπαγανδας και της διασπορας ψευδων ειδησεω, της δημαγωγιας, της υποκουλτουρας του "ευαισθητου, οικολου, αλληλεγγειου, συμπονιαρικου, του καθε ασχετου και τυχαρπαστου κατατρεγμενου και εξαθλιωμενου", αλλα ποτε του Ελληνα, ποτε της Ελλαδας, ποτε του Θεσμου των Ενοπλων Δυναμεων, ποτε των εθνικων μας συμφεροντων, ποτε της εθνικης κρατικης μας οντοτητας.., ενα πραγμα εχουμε μονο να σας πουμε (και εσας τους 2 που σχολιασατε με αισθημα συμπαθειας προς το δικτυο διαστρεβλωσης Σπαρτακος):
      Διαβαστε, μαθετε, αποκτηστε κριτικη σκεψη, εξαγετε ασφαλη επιστημονικα συμπερασματα, προσγειωθειτε στη πραγματικοτητα, ανακαλυψτε πως ειστε μια θλιβερη μειοψηφια, δυστηχως ανεκτη απο τη κοινωνια, μαθετε Ιστορια, κατανοηστε τη σημασια των ΕΔ, καταλαβετε την Αποστολη τους, συνηδειτοποιειστε τη σημασια και τη χρησημοτητα των ΕΔ ως Θεσμος του Κρατους....., και μετα προσπαθηστε να κανετε ΣΟΒΑΡΗ συζητηση για ολα αυτα τα θεματα που δηθεν αποκαλυπτετε και σας απασχολουν! Και τοτε ειναι που θα συνηδειτοποιεισετε κατι το συνταρακτικο: ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΗΘΕΝΟ-ΤΙΠΟΤΟ-ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΘΑ ΛΕΤΕ! Γιατι ειναι στο DNA σας το δηθεν, το αυθαιρετο, το τιποτα και η κουλτουρα αυτη που εκπεμπετε..
      Και πολυ ασχοληθηκαμε μαζι σας για να σας γραψουμε το κειμενο αυτο.
      ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ.

      17)η Παναγια τι σου φταίει ;;;;

      18) Το ΕΘΝΟΣ μας δε θα το πιανεις στο στομα σου αλήτη. Ασχολήσου με το δικο σου εθνος, τον μπολσεβικισμο.


      19) EAM ELAS MELIGALAS. Πες μου τωρα που είσαι πιο ήρεμος, αυτο για το μελιγαλα το κανεισ σημαια και συνθημα σου;;;; ΤΕΤΟΙΟ ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ. ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ. ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ....

      ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.


      20) ΣΥΝΤΡΟΦΕ.... ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΗΤΤΑΣΘΕ ΣΥΝΕΧΩΣ!

      21) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΡΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ. ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΞΕΚΟΛΛΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ. ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ, ΔΙΑΒΑΣΕ.


      22) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΑΒΑΝΕΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ.



      Διαγραφή
    6. Φίλε ανώνυμε καλά τα λες στηρίζω την γνώμη σου με 2 σελίδες του ίντερνετ http://politikotsunami.blogspot.gr/p/h.html
      http://redskywarning.blogspot.gr/2012/11/blog-post_28.html

      Διαγραφή
  5. Όποιος δεν ντρέπεται για τις απόψεις του και τα πιστεύω του, γράφει τα στοιχεία του κάτω από το κείμενο που συντάσσει.
    Τόσα χρόνια ο "σπάρτακος" δεν έχει γράψει όνομα και (πραγματική) ιδιότητα.
    Προφανώς ντρέπεται για όσα γράφει ή δεν τα πιστεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς Ανώνυμος27 Ιουνίου 2013 - 11:37 μ.μ.
      << Όποιος δεν ντρέπεται για τις απόψεις του και τα πιστεύω του, γράφει τα στοιχεία του κάτω από το κείμενο που συντάσσει. >>
      Σύμφωνα λοιπόν με το παραπάνω που πιστεύεις και φυσικά πριν απ' όλους ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ και ως εκ τούτου παραδέχεσαι ότι ντρέπεσαι γι' αυτά που γράφεις και καλά κάνεις και ντρέπεσαι!!!!!!

      Διαγραφή
  6. εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας. τα εθνη κρατη δημιουργουνται με την ανατολη του καπιταλισμού. η αστική ταξη καθε χωρας εχει συμφερον να προβάχει το"εθνος" ολοι έλληνες είμαστε και με αυτόν τον τροπο να εκμετλεύεται πρωτα και κύρια τους εργαζόμενους της "δικιάς" της χωρας , μεσα απο εθνικιστικες κορώνες προσπαθεί να "καλύψει" το τακικό και να προβάλει το εθνικό δηλ. τα δικά της συμφέροντα και κέρδη...και ενώ σε διεθμές επιπεσο τα βρισκουν ή οχι οι καπιταλες ταυτόχρονα βάζους εμας τα χοχόλια να πλακονώμαστε για τα εθνικά ιδεώση και δίκαια... (στέλνει στρατους στιν κριμαια ... εναντια στην μπολσεβίκικη επαναστασ , πολεμα για την "μεγάλη ιδέα' = ενάμιση εκατομύρια πρόσφυγες , στέλνει στρατους στην Κορέα , αφγανιστάν , κόσοβο , κλπ...και ενώ κεδίζουν και απο την σημερινή κρίση , αυτοί και τα αστικα κόμματα ξεζουμίζουν για μια ακόμα φορά ντόπιους και ξενους εργαζόμενους , κουνά το τυράκι των "προγραμάτων απασχόλησης" στους ανέργους ( προσπαθώντα να τους κρατά σε αναμονή - αδράνεια ) και ταυτόχρονα μας κοροϊδευει κιόλας μιλώντας για την "ψυχραιμία του ελληνικου λαού, απέναντι στην κριση" σε αντιδιαστολή θα αντιπαρθέσα απο του κυρ Μενιου: ΑΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΝΤΕς ΨΩΝΙΟ , ΑΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ , ΣΑΝ ΞΥΠΝΉΣΗΣ , ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για ποιον στρατο μιλατε ρε ζωα εποπ και καθε ειδος στατιωτικου!!!νομιζετε επιδει εχετε 3 αστερια και 2 σαρδελες κατι ειστε,μια τριχα απο τα @@ μας ειστε.δεν σαν βολευει να φευγουν οι φανταροι(χαμαλιδες)για να κανουν τις δουλειες σας και εσεις να διχνετε ενα στρατοπεδο καθαρο μεσα και εξω απο τις βρομιες σας για να μην χασετε της θεσουλα σας πουστρακια?που κανουμε θαλαμοφυλικια σε κτηριο που δεν κοιματε κανεις χωρις θερμανση.νερο που δεν ειναι ποσιμο και πρεπει να αγορασουμε.σκοπιες να φυλας τι ρε???τα χορτα και τις πετρες?Η μην ερθουν οι τουρκοι?και αν ερθουν θα πολεμησουμε με τα G3A3?δεν υπαρχει στρατος.δεν θα γινει πολεμος.και δεν ειμαι σε καμια οργανωση ουτε εχω σχεση με τον σπαρτακο.ειμαι 22 χρονων φανταρος στον εβρο.μπηκα φανταρος για να υπυρετησω την πατριδα μου και οχι εσας!!!και δεν προκειτε να σηκωσω το χερι μου να χερετησω κανεναν σας!ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το να εισαι αριστερός είναι ψυχική νόσος.η οποία έχει σοβαρότατα συμπτώματα .Είναι κολλητική και αν δέν έχει γίνει εμβολιασμός, είσαι υποχείριο του διαβόλου εντελώς .Ο αριστερός φαντάζει σαν ενα μέλος μιας οικογένειας που μισεί την ίδια του την οικογένεια ενώ είναι πρόθυμος να αγαπήσει οποιονδήποτε άλλον επιβουλεύεται την οικογένεια του Φυσικά ειναι αντίθεος α]γιατί το αφεντικο του είναι ο διάολος ,και β] γιατί θεό έχει κάνει την ιδεολογια του
    .Συμπτώματα: Ανεξήγητο μίσος για κάθε τί παραδοσιακο, εθνικό, αγνό καθαρό για κάθε είδους ιεραρχία [εκτός της ομάδας στην οποία ανήκει]. Ανεξήγητο μίσος για τους κληρικούς θα τούς κατηγορεί συλλήβδην [ θα τους τσουβαλιάζει] αλλα και μονον η θέα τους θα του ειναι αβασταχτη και θα τον ταράζει.γ] Χαρά για καθε είδους ήττα σέ εθνικο επίπεδο, [στρατιωτικη, πολιτικη] αλλα και σε καθε είδους αναμπουμπουλας και κοινωνικής ταραχής. Δηλαδή στην αριστερή αρρώστεια τά πράγματα αντιστρέφονται,Με αυτα που θα έπρεπε να λυπάσαι χαίρεσαι, και αυτα που θα έπρεπε να τα υποστηρίζεις τα μάχεσαι.
    Όσο πιο μολυσμένος ο άνθρωπος, τόσο πιο εντονα τα συμπτώματα.
    Θεραπεία:Δύσκολη αλλα όχι ακατορθωτη. .Αν καταφέρει ο ασθενής και λιγο παραμερίσει τήν εγωιστική προσκόλληση στην ιδεολογία του,[πράγμα δύσκολο]και μπορέσει να ενταχθεί [ή να επανενταχθεί] στην Εκκλησία και ειδικότερα στα Μυστήριά της,βρίσκεται στην πορείατης ίασης Αυτό όμως γίνεται μόνο με την βοήθεια της Παναγίας γιατί στην ασθένεια αυτη ο διάβολος σε δένει πολύ γερά και με πολλούς κόμπους και μονος σου είναι αδύνατον να λυθείς ,Θά σε πάει έτσι μέχρι το τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. anonime kratike prodoti .........roufiane ......o stratos xarise doksa .......alvaniko .....makedoniki polemi ....valkaniki polemi ...i maxi tou skra ...kai iroiki antistasi .....stous kataktites germanous germanous ..oxira metaksa roupel kai pola ala .........apaksio na diavaso ti grafis ........roufianoxafie ...dosiloge .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΔΑΝ ΤΗΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή