Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Δέσμευση για κατάργηση της Στρατιάς του Αιγαίου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011, 13:41

Πρώτη είδηση σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Τουρκίας είναι η πρόθεση της Άγκυρας να προχωρήσει στη διάλυση δύο ισχυρών στρατιωτικών σωμάτων, της Στρατιάς του Αιγαίου αλλά και του Α’ Σώματος Στρατού στην Κωνσταντινούπολη.

Η ενέργεια αυτή περιλαμβάνεται σε ένα σχέδιο 15 σημείων, που αποκάλυψε στην τουρκική εφημερίδα «Radikal» ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος (AKP), Hüseyin Çelik. Πρόκειται, σύμφωνα με την ίδια πηγή, για έναν οδικό χάρτη, μέσω του οποίου το κόμμα του πρωθυπουργού, Recep Tayip Erdogan, δρομολογεί ριζικές μεταρρυθμίσεις τόσο στο αμυντικό δόγμα της γειτονικής χώρας όσο και στις σχέσεις του στρατού με την τουρκική Πολιτεία.

Η υλοποίηση του σχεδίου, εφόσον υιοθετηθεί και από την κυβέρνηση Erdogan, τοποθετείται σε ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα, η εφαρμογή του οποίου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το 2023.

O αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος (AKP), Hüseyin Çelik

«Κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε το 50% των ψήφων. Πρέπει να προχωρήσουμε σε ριζικές μεταρρυθμίσεις, προκειμένου να πάψει η Τουρκία να χαρακτηρίζεται από τις διεθνείς εκθέσεις ως “χώρα μερικών ελευθεριών”» δήλωσε ο κ. Çelik, μιλώντας στην εφημερίδα «Radikal».

Η πρωτοβουλία του AKP για την κατάργηση της 1ης Τουρκικής Στρατιάς, σε συνδυασμό με τη διάλυση της Στρατιάς του Αιγαίου, συνεπάγεται μια μεταστροφή της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, η οποία φαίνεται ότι παύει να θεωρεί ως εν δυνάμει απειλή την Ελλάδα. Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται, ωστόσο, η απάντηση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Τι άλλο περιλαμβάνει το σχέδιο των 15 σημείων

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του AKP, το κυβερνών κόμμα δρομολογεί ένα ευρύ φάσμα μεταρρυθμίσεων, ζητώντας -μεταξύ άλλων- απόλυτη διαφάνεια ως προς τη διαχείριση των στρατιωτικών δαπανών, υπαγωγή του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας στο αρμόδιο Υπουργείο, ενώ εξετάζεται και η μείωση της στρατιωτικής θητείας.

Παράλληλα, το AKP προτείνει αλλαγές και στη στρατιωτική εκπαίδευση, με την καθιέρωση ενός επαγγελματικού στρατού, αλλά και την πάταξη όλων των φαινομένων βίας κατά των στρατευμένων στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Προηγήθηκε η απόφαση για τα βακούφια

Η αποκάλυψη του συγκεκριμένου σχεδίου έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά την απόφαση του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Ahmet Davutoglu, να επιστρέψει σε ιδρύματα της ελληνικής μειονότητας (αλλά και σε άλλες μειονότητες που υπάρχουν στην Τουρκία) την ακίνητη περιουσία τους (βακούφια), που εδώ και δεκαετίες είχε περάσει σε χέρια τρίτων.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός Erdogan κοινοποίησε τη συγκεκριμένη απόφαση και ενώπιον του Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου, την Τρίτη, λέγοντας ότι θα υπάρξει αλλαγή στον σχετικό νόμο. Έτσι, θα επιστραφούν και θα καταγραφούν στο κτηματολόγιο στο όνομα της ελληνικής μειονότητας εκατοντάδες ακίνητα, νεκροταφεία και πηγές (κρήνες), υπό την προϋπόθεση να είχε δηλωθεί ότι τους ανήκαν κατά το 1936.

Επιμέλεια: Χρήστος Παναγόπουλος

Πηγές: Radikal, CNN Turk, Milliyet

Πάλι διαρροή φημών για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας

«Διαψεύδει» το ΥΠΕΘΑ κρατώντας το θέμα ανοικτό!

Για μια ακόμη φορά τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του γραφικού προπαγανδιστικού συγκροτήματος επανέφεραν το ζήτημα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας, για να τους ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μέσα.

Μάλιστα το δημοσίευμα επανέλαβε χωρίς καμιά κριτική διάθεση και χωρίς καμιά απόπειρα διασταύρωσης των στοιχείων, ότι πληροφορία του παρείχε το ΥΠΕΘΑ.

Αναδημοσιεύουμε το δημοσίευμα για να αποδείξουμε τι σημαίνει «στρατευμένη δημοσιογραφία» των εκδοτών-καναλαρχών, καθώς τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν αναλάβει ρόλο Υπουργείου Προπαγάνδας την εποχή του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.

«Συνεχής συσκέψεις γίνονται αυτές τις ημέρες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με στόχο την αύξηση της θητείας στους 12 μήνες. Όπως «Το Βήμα» πληροφορείται η απόφαση για την αύξηση της θητείας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και αυτό που απομένει είναι πως θα εφαρμοστεί αν και έπεσαν στο τραπέζι πολλές προτάσεις, όπως η στράτευση στα 18 (όπως συμβαίνει στην Κύπρο και στο Ισραήλ), ο περαιτέρω περιορισμός των αναβολών κατάταξης, αλλά και το κυνήγι των φυγόστρατων και των ανυπότακτων.

Η αύξηση της θητεία κρίθηκε αναγκαία, λόγω και οικονομικής κρίσης, αφού πλέον έχει περιορισθεί σημαντικά η πρόσληψη επαγγελματιών στρατιωτών πενταετούς κατάταξης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. κατά πάσα πιθανότητα από την προσεχή ΕΣΣΟ, θα κατατάσσονται και πάλι κληρωτοί στην Πολεμική Αεροπορία και Πολεμικό Ναυτικό. Πάντως πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ανέφεραν ότι τα σχέδια για την αύξηση της θητείας θα τεθούν σε δημόσιο διάλογο, κυρίως με τις νεολαίες των κομμάτων και τις φοιτητικές παρατάξεις».

Δεν μπαίνουμε στο κόπο να απαντήσουμε στα γελοία επιχειρήματα του εγκάθετου δημοσιογραφάκου!

Το ρεπορτάζ έπαιξε το ρόλο του, όπως και τα αντίστοιχα που είδαν το φως της δημοσιότητας καλοκαιριάτικα: οι νέοι που πρόκειται να στρατευτούν το επόμενο διάστημα τρέχουν να κόψουν την αναβολή και να καταταχθούν στην Σειρά του Νοέμβρη μήπως και γλυτώσουν την αύξηση της θητείας.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας φτιάχνει το «εθνικό» προφίλ του με τις σκληρές αντιτουρκικές δηλώσεις, το άρωμα εκσυγχρονισμού που εκπέμπει ανακοινώνοντας κλείσιμο μονάδων-που δεν γίνονται και διαρρέοντας απόρρητα σχέδια ανασυγκρότησης του στρατού-που (ευτυχώς) δεν υλοποιούνται!

Όμως οι δημοσιογραφάκοι δε μπορούν να καταλάβουν πόσο αναλώσιμοι είναι, καθώς το ΥΠΕΘΑ τους αδειάζει με μια ανακοίνωση, κάνοντας τους «ρόμπες» και ταυτόχρονα κρατά το θέμα ανοικτό!

Σε σημερινή του ανακοίνωση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διαψεύδει τα χθεσινά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία έχει ληφθεί ή πρόκειται σύντομα να ληφθεί απόφαση για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας και τονίζεται ότι ο κ. Μπεγλίτης παραπέμπει «στις κατά καιρούς δηλώσεις του και δημόσιες τοποθετήσεις του ότι το ζήτημα, που κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό, εξετάζεται λεπτομερώς και οι οριστικές αποφάσεις για την ορθολογική αντιμετώπιση υπαρκτών προβλημάτων που αφορούν τη στρατιωτική θητεία θα ληφθούν με σοβαρότητα και ευθύνη και χωρίς καμία απολύτως βιασύνη».

Τα προβλήματα του Π.Μπεγλίτη και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι πολλά.

Παρά την συμπόρευση των καθεστωτικών ΜΜΕ, η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας τάσσεται ενάντια στην αύξηση της θητείας. Ταυτόχρονα, το ΥΠΕΘΑ άνοιξε το ζήτημα της αύξησης της θητείας ενώ όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται σε κατάληψη και οι πλατείες πρόκειται να ξαναγεμίσουν με μεγαλύτερη οργή το επόμενο διάστημα.

Επιπλέον, πρέπει να υπολογίσουμε και τη φάση που διέρχονται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις. Ενώ ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου συνομιλεί με τον Ερντογάν αναζητώντας ημερομηνία πραγματοποίησης του επόμενου Ελληνοτουρκικού Υπουργικού Συμβουλίου και προχωρούν ακάθεκτοι τη Μυστική από τους λαούς Διπλωματία για έναν συμβιβασμό στο Αιγαίο, ο Π.Μπεγλίτης αναλαμβάνει ρόλο Τουρκοφάγου. Οι εμπρηστικές του δηλώσεις (και μόνο αυτού) επιδιώκουν την καλλιέργεια εθνικιστικού κλίματος και πολεμικού παροξυσμού με αντικείμενο, προσέξτε, την Κύπρο και το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου για τις ΑΟΖ και τα κυπριακά ενεργειακά κοιτάσματα.

Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ πατά σε δύο βάρκες στα ελληνοτουρκικά: σκληρή γραμμή με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π.Μπεγλίτη για εσωτερική κατανάλωση και αποπροσανατολισμό από τα ακραία κοινωνικά προβλήματα, διαλλακτικότητα και οικονομική συνεργασία από τον πρωθυπουργό και το επιτελείο του.

Τέλος, υπάρχει μια ακόμη παράμετρος. Ένα τμήμα των συνεργατών του Π.Μπεγλίτη που με σοβαρότητα εξετάζει τα προβλήματα και αφουγκράζεται τις κοινωνικές ανησυχίες. Αυτοί επομένως θεωρούν ότι η αύξηση της θητείας δεν είναι μονόδρομος, ο στρατός των Αναλώσιμων Αγγαρειομάχων φαντάρων είναι Αναχρονισμός, υπάρχει ανάγκη άμεσα να περιοριστούν τα άχρηστα στρατόπεδα και να μπει μια τελεία στο απαράδεκτο καθεστώς των πελατειακών σχέσεων.

Δεν περνά απαρατήρητο ότι οι πιέσεις των εμπόρων όπλων και των βιομηχάνων που προσδοκούν ότι η μείωση των ΕΠ.ΟΠ. και ο περιορισμός των λειτουργικών εξόδων θα δώσει τη δυνατότητα πραγματοποίησης των τεράστιων πολεμικών εξοπλισμών, προκαλεί αντιδράσεις.

Αλήθεια, γιατί οι φορολογούμενοι να σώσουν ξανά τον Ταβουλάρη και τον Σάφα πραγματοποιώντας και πληρώνοντας το σχέδιο τους για Ενιαία Ιδιωτική Ναυπηγοεπισκευαστική Βάση που θα βασιστεί ξανά στις παραγγελίες του Πολεμικού Ναυτικού και πιο συγκεκριμένα στην κατασκευή των γαλλικών φρεγατών FREEM, που μόνο το κόστος κατασκευής τους υπολογίζεται σε 6,5 δις ευρώ;

Και μάλιστα αυτή την δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά περίοδο.

Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει άμεσα το φοιτητικό και συνολικά το νεολαιίστικο κίνημα να αντιδράσει μπλοκάροντας όλα τα σχέδια του ΥΠΕΘΑ και της κυβέρνησης που στρέφονται ενάντια του.

Σε αυτή την κατεύθυνση το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί Ανοικτή Σύσκεψη την Τρίτη 6/9, στις 7.00 μ.μ. στο Πολυτεχνείο, κτίριο Γκίνη.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Σχέδιο αξιοποίησης των σαραντάρηδων ΕΜΘ-ΕΠΟΠ.Που τοποθετούνται.

Σχέδιο αξιοποίησης σαραντάρηδων ΕΜΘ και ΕΠΟΠ, έχει θέσει σε εφαρμογή το ΥΕΘΑ και το ΓΕΣ.
Κατανοώντας το αυτονόητο ότι ο πλέον ευαίσθητος τομέας, ο οποίος όμως είναι και ο ισχυρότερος πολλαπλασιαστής ισχύος, στον οποίο απαιτείται η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για συνεχή βελτίωση, είναι αυτός του προσωπικού,το ΓΕΣ σε συνεργασία με το ΥΕΘΑ προχώρησε σε μελέτη και σχεδιασμο για την αξιοποίηση του προσωπικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert οι εκτμήσεις των επιτελών του ΓΕΣ αναφέρουν ότι "οι πιθανότητες να αυξηθεί το προσωπικό του Στρατού Ξηράς, ή να αλλάξει η ηλικιακή κατανομή του είναι πολύ μικρές. Ενδεικτικά ο μέσος όρος ηλικίας των Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) είναι 35,42 χρόνια ενώ των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) είναι τα 24 χρόνια.
Με δεδομένη την μη δυνατότητα πρόσληψης νέου Μόνιμου Προσωπικού στο άμεσο μέλλον και την διατήρηση των κληρωτών στα ίδια αριθμητικά επίπεδα, το σώμα των υπαξιωματικών «γερνάει»,αναφέρουν κι όπως προκύπτει δεν έχουν λάβει ως δεδομένο την αύξηση της στρατιωτικής θητείας. Αντιθέτως.
Η απασχόληση των 40άρηδων ΕΜΘ και ΕΠΟΠ σε ειδικότητες που απαιτούν φυσική αντοχή (όπως χειριστές οπλικών συστημάτων πεζικού, πληρώματα αρμάτων, στελέχη Ειδικών Δυνάμεων κτλ) δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτελεσματική από κάποια ηλικία και πάνω. Από την άλλη οι διοικητικές ή επιτελικές θέσεις στις οποίες μπορούν να απορροφηθούν, είναι περιορισμένες και καλύπτονται από προσωπικό που προέρχεται και από άλλες κατηγορίες.
Για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου θέματος το Γενικό Επιτελείο Στρατού, σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας εξέδωσε τον τελευταίο χρόνο μια σειρά από διαταγές με τις οποίες υπαξιωματικοί με ηλικία άνω των 35 ετών, με ιδιαίτερες γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες «μετατάχθηκαν» και κάλυψαν ειδικότητες στις οποίες μπορούν να αποδώσουν το μέγιστο και για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Αναλυτικά μεγάλος αριθμός υπαξιωματικών (100 άτομα περίπου) που επιθυμούσαν, εκπαιδεύτηκαν ως μάγειρες και ως οδηγοί βαρέων (άνω των 5 τόνων) και μη τροχοφόρων οχημάτων και λεωφορείων. ΕΜΘ και μονιμοποιηθέντες ΕΠΟΠ, εκπαιδεύτηκαν ως γαζωτές ενδυμάτων - υποδημάτων τεχνικοί χημικής βιομηχανίας, ελεγκτές βιομηχανικών αερίων. Μεγάλος αριθμός (77 άτομα) οι οποίοι διέθεταν τεχνικά διπλώματα εκπαιδεύονται για να επανδρώσουν θέσεις σε στρατιωτικά εργοστάσια τεχνικού, με αντικείμενο την συντήρηση και επισκευή οπλικών συστημάτων. Επίσης μεγάλος αριθμός (60 άτομα) χρησιμοποιούνται ως συνοδοί στρατιωτικών σκύλων. Προσωπικό θα εκπαιδευθεί στην συντήρηση αεροπορικών μέσων, ενώ στελέχη χρησιμοποιούνται ως συντηρητές θερμικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.
Τα οφέλη από αυτές τις μετατάξεις είναι πολλαπλά και γι΄αυτό έχει δοθεί εντολή αυτός ο σχεδιασμός να προχωρήσει.
Κατ' αρχήν η υπηρεσία αυξάνει κατά πολύ αυτάρκεια της αναφορικά με την υποστήριξη των επιχειρησιακών Σχηματισμών και Μονάδων, αξιοποιώντας στο έπακρο τις υποδομές που διέθετε (εργοστάσια λοιπές εγκαταστάσεις, οχήματα, ειδικές συλλογές εργαλείων κτλ). Μειώνει κατά πολύ το κόστος συντήρησης εγκαταστάσεων και συστημάτων. Μειώνει τις απαιτήσεις για πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού. Με εσωτερική ανακατανομή εκμεταλλεύεται στο έπακρο το ανθρώπινο δυναμικό.
Στις επιχειρησιακές Μονάδες οι χειριστές των οπλικών συστημάτων θα είναι σε νεαρή ηλικία και θα μπορούν με μεγαλύτερη ευκολία και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, να εκμεταλλευτούν το 100% των δυνατοτήτων των μέσων που επανδρώνουν.
Το προσωπικό που επιλέγεται, εξειδικεύεται, απασχολείται, και αποκτά πολύτιμη εμπειρία σε αντικείμενα χρήσιμα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Αποκτά προνόμια (παραμονή στον ίδιο τόπο κτλ), τα οποία αντισταθμίζουν την όποια μη εξελικτική δυνατότητα, σε σχέση με τους υπηρετούντες σε μάχιμες θέσεις.
Οι διοικήσεις όλων τον επιπέδων, θα μπορούν ευκολότερα να λύσουν λειτουργικά προβλήματα λόγω της ύπαρξης αλλά και εκμετάλλευσης πλέον των κατάλληλων υποδομών.
Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζουν οι επιτελείς του ΓΕΣ.Για οποιαδήποτε αντίρρηση, ο λόγος στους ΕΜΘ και στους ΕΠΟΠ.

Ακόμη μεγαλύτερες αμερικανικές απώλειες στο Αφγανιστάν.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ έχουν μπλέξει άσχημα στο Αφγανιστάν. Το απάνθρωπο καθεστώς της ιμπεριαλιστικής κατοχής με τους απατεώνες, διεφθαρμένους, εμπόρους ναρκωτικών Αφγανούς πολιτικούς και πολέμαρχους, με τα μαζικά νατοϊκά εγκλήματα κατά αμάχων, την προκλητική δράση ιδιωτικών εταιρειών ασφάλειας τροφοδοτούν το μίσος του αφγανικού λαού, το αίσθημα εκδίκησης και την ανάγκη του να απελευθερωθεί από τα διπλά δεσμά.

Η αφγανική αντίσταση, με πενιχρά στρατιωτικά μέσα έναντι της μεγαλύτερης ιστορικά πολεμικής μηχανής χτυπά συνεχώς τους κατακτητές, κατορθώνει συχνά συντριπτικά χτυπήματα, αποδεικνύει ότι οι Μισθοφόροι του ΝΑΤΟ δεν είναι πουθενά ασφαλείς, ενώ το αίσθημα αυταπάρνησης ενισχύεται από ένα πολύ καλό δίκτυο πληροφοριών, που διαπερνά και τα πιο απροσπέλαστα σημεία φρούρησης των ντόπιων ταγματασφαλιτών, αλλά και των δυτικών στρατευμάτων.

Ολοένα οι απώλειες μεταξύ των μισθοφόρων αυξάνονται. Ο Αύγουστος ήταν ο μήνας με τις μεγαλύτερες απώλειες για τους Αμερικανούς στο Αφγανιστάν από το 2001, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πενταγώνου, συνολικά τον Αύγουστο σκοτώθηκαν 6 αμερικανοί στρατιώτες. Οι περισσότεροι θάνατοι προκλήθηκαν από αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Πρέπει να σημειώσουμε το οδυνηρό πλήγμα που υπέστησαν οι αμερικανικές δυνάμεις με την απώλεια 30 στρατιωτών μελών της επίλεκτης μονάδας των Navy Seals, που επέβαιναν σε ελικόπτερο το οποίο κατέρριψαν οι αντιστασιακές δυνάμεις αποδεικνύοντας ότι και ιδιαίτερα κρίσιμες πληροφορίες μπορούν να αντλούν και υψηλή επιχειρησιακή δυνατότητα διαθέτουν.



Το 2011, 418 ξένοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους στο Αφγανιστάν από τους οποίους οι 306 ήταν Αμερικανοί, σύμφωνα με στοιχεία της ιστοσελίδας www.icasualties.org. Συνολικά από την έναρξη του πολέμου έχουν σκοτωθεί 1.752 αμερικανοί στρατιώτες.

Το υψηλό κόστος της νατοϊκής κατοχής για τα αμερικανικά στρατεύματα, σε συνδυασμό με τον επανασχεδιασμό και την επαναχάραξη των παρεμβατικών πρωτοβουλιών του Πενταγώνου επιβάλλει την απόσυρση 10.000 στρατιωτών μέσα στο 2011 από το Αφγανιστάν, στο πλαίσιο του σχεδίου αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη χώρα, που θα ολοκληρωθεί το 2014. 



Να υπενθυμίσουμε ότι σειρά χωρών έχουν δηλώσει ότι θα ακολουθήσουν την αμερικανική φυγή, κάτι που το ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αρνούνται πεισματικά να Πράξουν!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com