Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

O Παναγιώταρος και οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Ναζί, εχθροί των φαντάρων και των μόνιμων απαιτούν να Απαγορευτεί ο Συνδικαλισμός στον Στρατό!
Για μια ακόμη φορά το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπήκε στο στόχαστρο των ΝΑΖΙ.
Αυτή τη φορά την εμετική επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής της Ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας. Στην Εκπομπή του Γεώργιου Ρεντετάκου (16/7/2016) όπου ήταν καλεσμένος ο πολιτικός εκπρόσωπος των ΝΑΖΙ για να εκφράσει την εναντίωση του στη θεσμοθέτηση του Συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Χωρίς όμως να είναι αυτή η πρόθεση του αποκάλυψε ότι δεν έχει καμιά σχέση και δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει καμιά σχέση με την πραγματικότητα της υποχρεωτικής στράτευσης και των ακραίων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι φαντάροι.
Ο Παναγιώταρος απέδειξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει και δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει καμιά σχέση με την αγωνία των στρατευμένων, αλλά αντίθετα εχθρεύεται την καθημερινή μας πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του φαντάρου πολίτη με στολή.
Τέλος, ο εκπρόσωπος της ναζιστικής συμμορίας παρουσίασε την παντελή έλλειψη γνώσης για το τι ψηφίζεται και ουσιαστικά φανέρωσε σε όλους ότι η ανακίνηση του θέματος από τη μεριά των φασιστών αποσκοπεί στη διάδοση των αρρωστημένων και εγκληματικών αντιλήψεων και πρακτικών τους, στη διατήρηση συνθηκών ανωμαλίας ώστε να διεισδύσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις και να εγκολπωθούν και αυτοί μερίδας του προσωπικού!
Καταρχήν ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με την ανακοίνωση μας «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ: ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ»  έχουμε πάρει θέση και τονίσαμε:
«Η ηγεσία του υπουργείου Πολέμου, τόσο ο υπουργός Π. Καμμένος όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Δ. Βίτσας,σε μια κίνηση αποπροσανατολισμού από τα βασικά επίδικα του νομοσχεδίου -που δεν είναι άλλα από το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων αξίας 34 δις ευρώ, από τα οποία το Υπουργείο Άμυνας προσδοκά να προχωρήσει στις νέες αγορές όπλων, τη λειτουργία της ΜΟΜΑ (ΜΟΜΚΑ) και τη χρήση του Στρατού ως μηχανισμού αντιδραστικής αναδιάρθρωσης των εργασιακών σχέσεων αφού θα έρχεται με τη δωρεάν εργασία των φαντάρων και της νέας γενιάς μισθοφόρων στρατιωτών (ΟΒΑ) να καλύψει τα κενά του κρατικού μηχανισμού- προχωρά σε μια προπαγανδιστικά προβαλλόμενη απόφαση «εκδημοκρατισμού» των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ.) και ως εναρμόνιση με το ευρωπαϊκό «κεκτημένο», ενώ στην πραγματικότητα στοχεύει στον έλεγχο, στην ενσωμάτωση και στη ποδηγέτηση του μόνιμου προσωπικού.
Πρέπει να τονίσουμε ότι ο συγκεκριμένος συνδικαλισμός των Μονίμων προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του Στρατού του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού που συμμετέχουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και στην ανάληψη κατασταλτικών καθηκόντων απέναντι στον εχθρό λαό, που πλέον στα δόγματα Πολέμου-Καταστολής περιγράφεται ως ασύμμετρη απειλή. Σε αυτή την πραγματικότητα, με έντονο το στοιχείο της στρατικοποίησης της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, με τον στρατό συστατικό στοιχείο του νέου αστικού μοντέλου οικονομικής ανάπτυξης και πολιορκητικό κριό των εργατικών δικαιωμάτων, εντάσσεται και ο Συνδικαλισμός των Στρατιωτικών Πραιτοριανών. Ενισχύοντας μάλιστα την Ομοσπονδία τους και δίνοντας της όλα εκείνα τα στοιχεία του κρατικού και γραφειοκρατικού συνδικαλισμού!
Αυτά σημειώνονται την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ εντείνει στο έπακρο την οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση των στρατευμένων, φτιάχνει μηχανισμό άθλιου πελατειακού κράτους για την εξυπηρέτηση των κομματικών βυσμάτων, αλλάζει το Στρατιωτικό Δόγμα προβλέποντας την χρήση του Στρατού στο εσωτερικό της χώρας για λόγους «ασφάλειας» και ξεχνά τις δεσμεύσεις του στους φαντάρους. Θυμίζουμε τι έγραφε κείμενο που η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίρασε στα Στρατόπεδα (2009): Δημοκρατικά δικαιώματα και ελεύθερο συνδικαλισμό – Διανομή του στρατιωτικού κανονισμού στους νεοσύλλεκτους. Ο φαντάρος είναι πολίτης με στολή – Ούτε σκέψη για συμμετοχή φαντάρων στην καταστολή διαδηλώσεων. Και τέλος, καταδικάζει σε 2χρονη φυλάκιση μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων επιδιώκοντας να καταστείλει το κίνημα των στρατιωτών, να εξαφανίσει την πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή!»  
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;
Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο ΣΥΣΜΕΔ τις προσπάθειες της συλλογικής συνδικαλιστικής έκφρασης των στρατιωτικών ήταν ενάντια και μάλιστα χαιρέτησε τις κατασταλτικές απόπειρες του πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και του πρώην ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου. Γιατί δε θέλει να υπάρχουν συλλογικές διεκδικήσεις, δε θέλει να υπάρχουν σκεπτόμενοι άνθρωποι που αναζητούν τις πολιτικές-κοινωνικές αιτίες των δεινών τους, αλλά άβουλα-φοβισμένα πλάσματα που σιχτιρίζουν γενικώς και μετατρέπονται σε αιματοβαμμένα Τάγματα Θανάτου, τα οποία στρέφονται εναντίον μεταναστών-εργαζομένων-κοινωνικών κινημάτων και ποτέ ενάντια στην ταξική πολιτική και στον κόσμο του πλούτου, που τελικά υπηρετούν ως Πραιτοριανοί του Δημόσιου ή Ιδιωτικού Τομέα! Δεν είναι καθόλου τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, οι ΝΑΖΙ κλιμάκωσαν την προσπάθεια προσεταιρισμού αξιωματικών-υπαξιωματικών, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις Ειδικές Δυνάμεις.
Οι ΝΑΖΙ μιλούν για πειθαρχεία και ακομμάτιστες Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά συστηματικά επιχειρούν να ταυτίσουν τα πιο μάχιμα και κατασταλτικά τμήματα τους με το φασισμό. Θυμίζουμε ότι με οργανωμένο τρόπο η Χρυσή Αυγή και τα τμήματα που έλεγχε στους ΟΥΚ-ΔΥΚ έδωσαν τις άθλιες και εμετικές εθνικιστικές-μισαλλόδοξες παραστάσεις τους κατά τη διάρκεια στρατιωτικών παρελάσεων της 25ης Μαρτίου, παραβιάζοντας τον Στρατιωτικό Κανονισμό! Μάλιστα, στο Ναυτοδικείο που έγιναν οι γνωστές δίκες, με τις ακόμη πιο γνωστές ποινές χάδια-  έδωσαν νέες πατριδοκάπηλες παραστάσεις οι εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων και τους υπερασπίστηκε ο πρώην ΑΓΕΣ και ΥΕΘΑ της υπηρεσιακής κυβέρνησης Πικραμένου, ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος!
Οι ΝΑΖΙ επομένως θέλουν να δρουν ανενόχλητοι στις Ένοπλες Δυνάμεις, να στρατολογούν μέλη από όλη την ιεραρχία, με επίδικο να δημιουργήσουν το δικό τους κράτος εν κράτει!
Και εμπόδιο σε όλα αυτά στέκει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Η ναζιστική δολοφονική συμμορία και ο Παναγιώταρος μας στοχοποιούν γιατί οι Ναζί και εξαιτίας των υπόγειων διαδρομών που τους συνδέουν με τμήματα του βαθέως κράτους, ανησυχούν με την κλιμάκωση της δράσης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, την εκδήλωση της κινηματικής δράσης των φαντάρων που αναπτύσσουν στην πράξη συνδικαλιστικούς αγώνες στις μονάδες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. Γιατί οι ΝΑΖΙ έχουν χάσει τη δυνατότητα εκδήλωσης της απεχθούς δράσης τους στον  Στρατό χωρίς συνέπειες. Η καθημερινή δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τους φοβίζει γιατί τους αποκαλύπτει και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για να αναπτυχθούν καθώς η συστηματική παρέμβαση μας στις μονάδες και η δημοσιοποίηση των καταγγελιών επιστολών στρατευμένων υποχρέωσε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, ιδιαίτερα μετά τη δολοφονία του Αγωνιστή Παύλου Φύσσα να πάρουν μέτρα.
Το λέμε ξανά: Οι ΝΑΖΙ έχουν τρελαθεί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί όχι μόνο έχουμε γίνει ο φόβος και ο τρόμος τους μέσα στις μονάδες, αλλά επίσης γιατί υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα των φαντάρων, απαιτώντας την εφαρμογή του Στρατιωτικού Κανονισμού, των Νόμων και των διαταγών, μπλοκάρουμε τις αυθαιρεσίες και τις επικίνδυνες πρακτικές ανώτερων και ανώτατων στρατιωτικών με τους οποίους συνεργάζονται οι φασίστες. Η δράση μας αυτή περιόρισε τις αυτοκτονίες και απώλειες στρατιωτών, απάντησε στα καψόνια και στην οικονομική-εργασιακή εκμετάλλευση των συναδέλφων. Στάθηκε απέναντι στη μετατροπή του Στρατού σε δύναμη καταστολής του εχθρού λαού, στην συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων τον πόλεμο ενάντια στους πρόσφυγες-μετανάστες, στις νέες επεμβάσεις των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.
Τέλος, αυτό που ανησυχεί τους ΝΑΖΙ είναι ότι οι φαντάροι σηκώνουν το κεφάλι, διεκδικούν, ενώ συχνά, διοικήσεις μονάδων και σχηματισμών δείχνουν ενδιαφέρον για τα αιτήματα των στρατιωτών, σκύβουν πάνω από τα προβλήματα και καταβάλλουν προσπάθεια για να τα αντιμετωπίσουν.
Ε όλα αυτά, δεν ταιριάζουν στον απεχθή εθνικισμό και μιλιταρισμό των φασιστών. Δεν συμβιβάζονται με το Ναζισμό!
Εμείς όμως δεν υπάρχουμε για να ασχολούμαστε με τους ΝΑΖΙ… Αυτούς τους έκρινε η Ιστορία και τους ξανάφερε στο προσκήνιο το αστικό κατεστημένο, συγκεκριμένοι ιεράρχες και τα ΜΜΕ για να εκτονώσουν και να στρέψουν εναντίον των μεταναστών την κοινωνική οργή που προκαλούν τα Μνημόνια και η αστική πολιτική.       
Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε εναντίον του πολέμου, των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού, εναντίον της κυβέρνησης που μας εκμεταλλεύεται οικονομικά και εργασιακά, μετατρέποντας μας σε Αναλώσιμους των πολεμικών της τυχοδιωκτισμών και του Μεγαλοϊδεατισμού της αστικής τάξης που επιδιώκει την κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο.   
Και σε όλα αυτά οι ΝΑΖΙ λένε ΝΑΙ… Γιατί οι ΝΑΖΙ, όπως στο παρελθόν όπως και σήμερα είναι συχνά η εμπροσθοφυλακή του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, προκειμένου να επιβληθούν οι νέοι όροι εκμετάλλευσης και καταπίεσης του κόσμου της εργασίας που απαιτεί ο νέος γύρος καπιταλιστικής ανάπτυξης.
Εμείς απλώς τους λέμε:
ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

ο Παναγιώταρος κάνει ονομαστική αναφορά στον Σπάρτακο. https://www.youtube.com/watch?v=_wN-hJYbrQI/
Εκπομπή - Γεώργιος Ρεντετάκος (16/7/2016)
youtube.com

4 σχόλια:

  1. Κοψτε φατσα και βγαλτε συμπερασματα! Μουτρα που μιλουν για πατριδα!Και βεβαια θα φανε τα σωθικα τους, οσο τους κοβει τον δρομο το δικτυο Σπαρτακος!Δεν ξερω πραγματικα ποιο ειναι το χειροτερο.......ατομα τυπου Παναγιωταρος......η,τα ατομα που κανουν βουλευτη εναν Παναγιωταρο!! Ας μου πει καποιος τι παιζει.....απο την μια ολα τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε ως πολιτες της χωρας αυτης,και απο την αλλη αυτη η μαστιγα που λεγεται Χρυση Αυγη ,ναζιστικο κομμα της βουλης με κατηγοριες για εγκληματικη οργανωση...ναι καπου χανεις τον μπουσουλα!! Καπου βεβαια υπαρχει η ακρη του νηματος....εε ας το ξετυλιξουμε ομως καποτε.....σε λιγο κλεινουν τρια χρονια απο την δολοφονια Φυσσα ,και ακομα ....''μιλουν'' ,και ο Ρουπακιας χασκογελα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοι οι οποιοι ψηφιζουν χρυση αυγη ειναι καποιοι αξεστοι, καποιοι αγραμματοι, με χαμηλο επιπεδο, και χαμηλο iq!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παω -ερχομαι ,παρατηρω τα βλεμματα στην φωτογραφια....μπρρρρρρ!! Σκιαζομαι!!Λες και ειναι τα φιλαρακια....και τα λενε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μονος σου τα λες, μονοςσου τα γραφεις. μονος τα διαβαζεις και χαιρεσαι. Χαζο παιδι χαρα γεματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή