Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Φασιστικός τύπος-ΑΝΕΛ συγκοινωνούντα δοχεία ακροδεξιάς!

Η πολιτική ηγεσία στο Υπουργείο Άμυνας εξασφαλίζει την Ατιμωρησία των βασανιστών της ΣΣΕ και οι φασίστες υπερασπίζουν την παρέμβαση συγκάλυψης του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου
Κάτι πολύ βρώμικο υπάρχει στο Υπουργείο Άμυνας. Πλέον και μετά από συγκεκριμένες εμετικές αναρτήσεις και δημοσιεύματα του φασιστικού τύπου αποδεικνύεται όχι μόνο ότι ακραίες ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων απολαμβάνουν της υπουργικής κάλυψης όταν φωνάζουν επιδεικτικά ακροδεξιά-εθνικιστικά, αλλά και ότι υπάρχει συστηματική ενεργοποίηση ενός μηχανισμού υπεράσπισης του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου, που περιλαμβάνει και το φασιστικό τύπο, σε κάθε περίπτωση που ο ίδιος παρεμβαίνει για να εξασφαλίσει την Ατιμωρησία συγκεκριμένων παραβατικών συμπεριφορών.   

Το πρώτο περιστατικό με το οποίο επικοινώνησε η κοινή γνώμη ήταν τα εμετικά φασιστικά συνθήματα που φώναξαν οι ΟΥΚάδες στην Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2015, στην Αθήνα, την πρώτη περίοδο παρουσίας τους ΥΕΘΑ Π.Καμμένου στο Πεντάγωνο. Τότε, αρχικά ο ίδιος ο Υπουργός Άμυνας επιτέθηκε στα δημοσιογραφικά σαιτ που αποκάλυψαν το γεγονός μιλώντας για προβολή παλαιότερων σαιτ, ενώ στην συνέχεια εξασφάλισε την ατιμωρησία τους, όταν «άδειασε» κυριολεκτικά τον τότε ΑΓΕΝ Αποστολάκη, που είχε εκδώσει ειδική διαταγή με την οποία απαγόρευε κάθε αντίστοιχο σύνθημα στην Παρέλαση! Και τότε όπως και σήμερα, ο Υπουργός Άμυνας επέλεξε να κατοχυρώσει την παραβίαση των διαταγών, των νόμων και του Στρατιωτικού Κανονισμού, υπερασπιζόμενος τον εθνικιστικό παροξυσμό και την μισαλλοδοξία, ενώ το υπουργικό περιβάλλον –γνωστό για τις ακροδεξιές του απόψεις- σε διαρροές  υπεραμύνθηκε των γνωστών μιλιταριστικών αντιλήψεων που συστηματικά καλλιεργούνται στις Ειδικές Δυνάμεις!   
Και τότε ο φασιστικός ΣΤΟΧΟΣ υπεράσπισε την απαράδεκτη στάση του Υπουργού Άμυνας, κάλυψε φυσικά την παράνομη συμπεριφορά των ακροδεξιών στελεχών, έχυσε το μιλιταριστικό και ναζιστικό του δηλητήριο, επιτιθέμενος σε όποιον απαίτησε την εφαρμογή του Νόμου, την αντιμετώπιση τις διείσδυσης φασιστών στις Ε.Δ. και τον σεβασμό των ειρηνικών συναισθημάτων και δημοκρατικών πιστεύω του λαού μας.
Όπως καταλαβαίνεται και τότε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπήκε στο στόχαστρο των φασιστών!  
Την Πέμπτη 30/6, για μια ακόμη φορά ο ΣΤΟΧΟΣ επιτέθηκε στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για να υπερασπιστεί τους βασανιστές της Σχολής Ευελπίδων και την παρέμβαση συγκάλυψης του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου, που ανάτρεψε την αρχική βούληση του ΑΓΕΣ Τελλίδη να αντιμετωπίσει αποφασιστικά τα καψόνια!
Λέγοντας ψέματα οι φασίστες επιχείρησαν να σχηματίσουν την εντύπωση ότι το ΓΕΣ παραπλανήθηκε από τους αγωνιζόμενους φαντάρους,  ενώ είναι σε όλους τους εμπλεκόμενους γνωστή η πορεία εξέλιξης των πραγμάτων. Γράφουν χαρακτηριστικά οι φασίστες: «το ΓΕΣ έσπευσε εντελώς λανθασμένα και προφανώς υπό πίεση να βγάλει ανακοίνωση τονίζοντας ότι «οι φερόμενοι ως θύτες του επεισοδίου παραπέμπονται στο Συμβούλιο της ΣΣΕ με το ερώτημα της αποπομπής. Βέβαια όταν διερευνήθηκε το υποτιθέμενο περιστατικό βγήκε νέα ανακοίνωση». Κατηγορούν επίσης το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ότι «ανακάλυψε υποτιθέμενο καψόνι τριτοετών σε πρωτοετή σπουδαστή της Σχολής Ευελπίδων και ζητούσαν μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες να τους αποβάλλουν από την Ευελπίδων»!
Η επίθεση λάσπης των φασιστών συνυπάρχει με το πλέξιμο του εγκωμίου του Πάνου Καμμένου!
Αναρωτιόμαστε, δεν καταλαβαίνει ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος τις συνέπειες της πολιτικής του;  
Δεν κατανοεί τι σημαίνει να καλύπτει τέτοιες παρανομίες, να αδειάζει τους Αρχηγούς των Επιτελείων όταν επιχειρούν να αντιμετωπίσουν τόσο επικίνδυνα γεγονότα και για αυτό να δέχεται τα συγχαρητήρια των φασιστών;  
Δε μπορεί να αντιληφθεί αυτός και οι πωρωμένοι συνεργάτες του ποιες είναι οι συνέπειες αυτών των πολιτικών συμπεριφορών, τι μηνύματα στέλνουν στο προσωπικό και όχι μόνο των Ενόπλων Δυνάμεων; 
Δεν μπορούν να συμμεριστούν το συμπέρασμα ότι όταν γίνεται αυτοσκοπός η ψηφοθηρία από τις ακροδεξιές πολιτικές δεξαμενές, με όχημα τον  εθνικισμό και το μιλιταρισμό, ανοίγει ο δρόμος του φασισμού;
Ας διαβάσει, ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ξανά την ανακοίνωση μας:
ΚΑΨΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Όλοι θυμόμαστε ότι πριν από 3 μήνες, το μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ Νίκος Αργυρίου καταδικάστηκε με 2 χρόνια φυλάκιση γιατί καταγγείλαμε τα καψόνια που γινόντουσαν σε Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων. Το αιτιολογικό της προειλημμένης δικαστικής απόφασης ήταν ότι πλέον έχουμε ένα δημοκρατικό στρατό και τα καψόνια αποτελούν ανάμνηση ενός κακού παρελθόντος.
Πρόσφατα όμως και μέσα από ανακοίνωση του ΓΕΣ αποδείχτηκε ότι καψόνια γίνονται στον Ελληνικό Στρατό και μάλιστα είναι σύνηθες φαινόμενο στις Στρατιωτικές Σχολές. Το θέμα επομένως δεν είναι αν γίνονται καψόνια αλλά ποιος τα συγκαλύπτει και ποιες πολιτικές αποφάσεις τα διαιωνίζουν.
Σε μια ασυνήθιστη παρέμβαση του ο νυν ΑΓΕΣ Αντιστράτηγος Τελλίδης, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα απόλυτης καταδίκης και βούλησης της ιεραρχίας να αντιμετωπιστεί με αποφασιστικότητα το φαινόμενο εγγράφως το ΓΕΣ τόνισε «ότι οι φερόμενοι ως θύτες του επεισοδίου παραπέμπονται στο συμβούλιου της ΣΣΕ με το ερώτημα της αποπομπής».
Εμείς εκφράσαμε τις επιφυλάξεις μας εκτιμώντας ότι και αυτή η πρωτοβουλία θα καταρρεύσει για τους γνωστούς λόγους. Και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε.
Σύμφωνα με την  «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΥΠ.ΑΡΙΘΜ. 23/2016: Μετά από διερεύνηση του περιστατικού με τους Ευέλπιδες στη ΣΣΕ, δεν προέκυψε τίποτε αξιόποινο».
Τι συνέβη λοιπόν; Υπήρξε άνωθεν παρέμβαση; Και όταν λέμε άνωθεν παρέμβαση εννοούμε την πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τους Υπουργούς Άμυνας Πάνο Καμμένο και Δημήτρη Βίτσα.
Ναι απαντά το σαιτ Militaire.gr. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος παρενέβη και κάλυψε τους δύο βασανιστές Ευέλπιδες!
Οι συγκεκριμένοι είναι Κύπριοι, τριτοετείς Ευέλπιδες, πρωταγωνίστησαν στον επεισόδιο με τον πρωτοετή και θα τιμωρηθούν με πολυήμερη φυλάκιση, αλλά δεν υπάρχει θέμα αποπομπής τους από τη ΣΣΕ.  Τι μεσολάβησε και σε λιγότερο από 24 ώρες το ΓΕΣ με επίσημη ανακοίνωσή του έκλεισε την υπόθεση, χωρίς καν να ανακοινώσει αν οι δύο τριτοετείς τιμωρήθηκαν;
Η “ανεπίσημη πληροφόρηση” θέλει τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο να δείχνει ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υπόθεσης, όχι από προσωπικό κίνητρο, αλλά πιθανότατα κατόπιν παράκλησης από την Κύπρο να μην υπάρξει αποπομπή των τριτοετών. Ο Καμμένος έχει στενές σχέσεις με πολλούς πολιτικούς από την Κύπρο, μ΄ έναν απ΄ αυτούς υπήρξε και συμφοιτητής.
Το ερώτημα όμως είναι άλλο. Αν το περιστατικό ήταν τόσο σοβαρό όσο παρουσιάστηκε προχθές από την ενημέρωση του ΓΕΣ, δικαιολογείται η οποιαδήποτε παρέμβαση, απ΄ όπου κι αν προέρχεται για να “κλείσει” το ζήτημα γρήγορα και χωρίς πολλούς “κραδασμούς”;
Ποιο είναι το μήνυμα που εκπέμπει η ΣΣΕ, το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ;  Μήπως με τέτοιες πρακτικές προετοιμάζουμε απλά το επόμενο επεισόδιο και μετά το επόμενο διαιωνίζοντας μια κατάσταση που μπορεί να έχει πολύ δυσάρεστες εξελίξεις;
Αν επομένως αναρωτιέστε ποιος καλύπτει τους βασανιστές, ποιος ευθύνεται για τη διαιώνιση αυτών των απάνθρωπων, χυδαίων και ολοκληρωτικών αντιλήψεων και πρακτικών δεν έχετε παρά να στραφείτε στο Πεντάγωνο και πιο συγκεκριμένα στο Υπουργικό Γραφείο. Αυτή είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  diktiospartakos.blogspot.com 

4 σχόλια:

  1. Εκεί μικρός που έπαιζα,
    τους είδα μια μέρα,
    να πέφτουν μ αλεξίπτωτα,
    να σκίζουν τον αέρα..
    Αμέσως κατάλαβα που έπρεπε να πάω,
    στο πευκο και στη σχαλ,
    να μάθω να πετάω...
    ........................
    Για πάντα ΛΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προσφορά στην ποίηση από το ρουφιανάκο των ΑΝΕΛ!

      Διαγραφή
    2. Και ο ρουφιάνος των άπλυτων, σχολιάζει

      Διαγραφή
    3. Ελλας ελλας ελλαδα εισαι μια στον κοσμο αλλη καμια η κυπρος ειναι ελληνικη και η μακεδονια η κυπρος ειναι ελληνικη γαμιεται η τουρκια

      Διαγραφή