Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Κανένας Ναύτης, Κανένα στέλεχος στα HOT SPOT-Στρατόπεδα Συγκέντρωσης: ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ

Η εξοργιστική και ταυτόχρονα τρομοκρατική απόφαση της αστικής δικαιοσύνης που κατευθύνθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την μεθόδευση της άθλιας Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να τιμωρήσει με 2 χρόνια φυλάκιση μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ γιατί στεκόμαστε στο πλευρό του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Συνδέεται άμεσα και με την καμπάνια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, την Στρατιωτικοποίηση του Προσφυγικού ζητήματος και τον πόλεμο ενάντια στους μετανάστες.   Δεν θα γίνουμε εμείς, ούτε ως Δωρεάν Εργατικό Δυναμικό ούτε ως Προσωπικό Λειτουργίας-Φρούρησης στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στην εκμετάλλευση-καταπίεση-φυλάκιση-διαλογή Προσφύγων-Μεταναστών, Δυνάστες και δεσμοφύλακες των ανθρώπων της τάξης μας. 
Η κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο, που εκμεταλλεύεται και καταπιέζει πρώτ’ από όλα στρατεύσιμους και χαμηλόβαθμο μόνιμο προσωπικό, πριν στραφεί εναντίον των Προσφύγων, κατανοούν ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΕΘΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει όλους αυτούς και το κάλεσμα ΑΡΝΗΣΗΣ του όχι μόνο απευθύνεται σε όλους αυτούς, αλλά βρίσκει γόνιμο έδαφος καθώς ήδη φαντάροι βγαίνουν ανοικτά και Αρνούνται την Παροχή Υπηρεσιών στα HOT SPOT.
Δείτε τι αποκαλύπτει σχετική επιστολή καταγγελίας από το Πολεμικό Ναυτικό:   
Σε μονάδα του ΠΝ σε “εξωτική” περιοχή με έντονο προσφυγικό ενδιαφέρον που μπορεί να χαρακτηριστεί και σύγχρονη γαλέρα στην στεριά, το προσωπικό έχει φτάσει ήδη στα όριά του.
-βάρδιες με πολλαπλά, εξοντωτικά και συχνά ταυτόχρονα καθήκοντα που πολύ συχνά προϋποθέτουν έως και την πλήρη απουσία ύπνου ολόκληρο το 24ωρο
-συνεχείς ανακλήσεις ακόμη και την επομένη βαρδιών δίχως να τηρείται η προβλεπόμενη διαδικασία
-αμέτρητες προωθήσεις εργασιών ακόμη και σε καθημερινή βάση δίχως να φαίνονται πουθενά διότι είναι εντελώς μαύρες
-κόσμος με τριπλά και τετραπλά (και συχνά συγκρουόμενα) καθήκοντα μεταξύ των οποίων ακόμη και οδηγοί που εκτελούν δρομολόγια μεταφοράς προσωπικού ακόμη και άυπνοι
-κάλυψη αναγκών τοπικής κοινωνίας
-πρόσφατα εγκαινιάστηκε μέχρι και ολονύχτια βάρδια σε… κουφάρι κτηρίου εκτός βάσης για τον φόβο των προσφύγων που είναι εντελώς ανοιχτό (δίχως πόρτες  και παράθυρα) και μέσα δεν έχει ακόμα τίποτα αξιόλογο να φυλάξεις.
Και όχι μόνο αυτά:
-συνεχείς τραμπουκισμοί ότι θα χαλάσουν τα φύλλα με συχνή χρήση λεκτικής βίας
-απειλές για επικείμενη ανάγκη προσφυγής σε δικηγόρους και οικονομική εξουθένωση
-κόσμος τρέχει (κυριολεκτικά) στο ψυχιατρείο (συνολικά πέντε άτομα τους τελευταίους μήνες)
-συνεχείς απειλές για μεταθέσεις (ιδίως προς όσους έχουν εντοπιότητα)
-ασταμάτητες ανακατανομές καθηκόντων σε μικρά χρονικά διαστήματα με αποτέλεσμα το προσωπικό να μην μπορεί να αποδώσει και αυτό να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία μειωμένης απόδοσης
-συχνή αδυναμία παροχής προβλεπομένων παροχών προς το προσωπικό
-πλήρης καταπάτηση Νομοθεσίας και Διαταγών ανάλογα με το πως “βολεύει”
-και το πιο πρόσφατο φρούτο: σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης εισόδου-εξόδου προσωπικού με χρήση καρτών (το οποίο φυσικά δεν αφορά την περίπτωση των ανακλήσεων για… ευνόητους λόγους)
Είναι αυτός τρόπος να λειτουργεί μια ήδη υποστελεχωμένη μονάδα που διαχρονικά θεωρείται δυσμενής τοποθέτηση;

Η ηγεσία του ΠΝ είναι ικανοποιημένη με αυτά;

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ-ΑΠΟΣΠΑΣΗ-ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΑ HOT SPOT ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 
Μόνο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ΝΑΖΙ στρατιώτες χρεώθηκαν και υποχρεώθηκαν στο ρόλο του Ανθρωποφύλακα. Δεν θα γίνουμε εμείς, ούτε ως Δωρεάν Εργατικό Δυναμικό ούτε ως Προσωπικό Λειτουργίας-Φρούρησης στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στην εκμετάλλευση-καταπίεση-φυλάκιση-διαλογή Προσφύγων-Μεταναστών, Δυνάστες και δεσμοφύλακες των ανθρώπων της τάξης μας. 
Και με υπευθυνότητα ενημερώνει τι προβλέπει το Σύνταγμα, ποιο είναι το όριο των υπηρεσιών που προσφέρει ο Στρατευμένος στο πλαίσιο της Υποχρεωτικής Στράτευσης: 
Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ
Σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 6 του Συντάγματος, κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της χώρας. Εκεί αρχίζει και τελειώνει κάθε υποχρέωση, αλλά και δικαίωμα, των στρατευμένων και του στρατού γενικότερα. Στην άμυνα της χώρας απέναντι σε ενδεχόμενη στρατιωτική απειλή.
Οι πρόσφυγες δεν αποτελούν απειλή για τη χώρα ούτε συντρέχει νόμιμος λόγος άμυνας της χώρας έναντι των προσφύγων. Αντιθέτως, αποτελεί καθήκον για τις πολιτικές αρχές της χώρας, η παροχή ασύλου στους πρόσφυγες και η προστασία της ζωής, της υγείας και της ασφάλειάς τους.
Σύμφωνα με τη συνθήκη της Γενεύης, η πρόσφυγες έχουν απόλυτο δικαίωμα ελεύθερης διέλευσης και προστασίας της ζωής και της ασφάλειάς τους, από κάθε χώρα στην οποία εισέρχονται. Στο καθήκον της προστασίας τους, η Ελλάδα έχει δεσμευτεί συνυπογράφοντας τη συνθήκη αυτή και άλλες διεθνείς συνθήκες που αποτελούν πλέον διεθνές δίκαιο υποχρεωτικό για όλες τις χώρες που συνυπέγραψαν. Πρόσφατες επιμέρους συνθήκες, δεν μπορούν να αλλάξουν τα προβλεπόμενα στη σύμβαση της Γενεύης, δεδομένου ότι αυτά έχουν περιβληθεί τον ανώτατο Συντακτικό τύπο, έχουν συμπεριληφθεί στο Σύνταγμα της χώρας και έχουν αυξημένη τυπική ισχύ.
Στο δε ελληνικό Σύνταγμα, ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν απόλυτης προτεραιότητας υποχρέωση της πολιτείας και θεμέλια λίθος του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Επιπλέον, η αποστολή στρατευμάτων εντός της χώρας και η ανάθεση σ’ αυτά πολιτικών καθηκόντων, παραβιάζει τον πυρήνα του Συντάγματος και οπισθοδρομεί την πολιτική κατάσταση της χώρας σε περασμένες, μαύρες δεκαετίες, πριν από την αποκατάσταση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Κανένας νόμος δεν μπορεί να καταλύσει την κοινοβουλευτική δημοκρατία και να αναθέσει στο στρατο πολιτικά καθήκοντα. Για την αποφυγή ακριβώς τέτοιων διολισθίσεων, ο Συνταγματικός νομοθέτης προέβλεψε το άρθρο 120 του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο, «Η τήρηση του Συντάγματος, επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων».
Συνεπώς, η αποστολή στρατιωτικών τμημάτων για οποιονδήποτε σκοπό, πολλώ δε μάλλον, με σκοπό την άσκηση κατασταλτικών πολιτικών ή καθηκόντων περιορισμού και περιφρούρησης προσφύγων, αποτελεί πράξη παράνομη και αντισυνταγματική, καθώς παραβιάζει πλείστες όσες διατάξεις της εγχώριας και διεθνούς νομοθεσίας. Επιπλέον δε, η χρήση του στρατού για την άσκηση πολιτικών καθηκόντων, παραβιάζει τον πυρήνα του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Συνεπώς, νομίμως και κατ’ άσκηση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, οι στρατευμένοι μπορούν να αρνηθούν την άσκηση οποιουδήποτε καθήκοντος σχετίζεται με την υπηρεσία στα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων (στους οποίους, ειρήσθω εν παρόδω, οι πολιτικές αρχές της χώρας, οφείλουν να εξασφαλίσουν ελευθερία, υγιεινή και ασφάλεια από κάθε επιβουλή).  Επιπλέον, οι στρατευμένοι, πρώτοι απ’ όλους τους πολίτες, δύνανται νομίμως να αρνηθούν παράνομες και αντισυνταγματικές διαταγές, σε εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437   
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου