Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Εθνικιστικό και ανιστόρητο λογύδριο του ΥΕΘΑ Καμμένου στους στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ!

Image
Η ομιλία του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου στο προσωπικό της ΕΛΔΥΚ ήταν συνεπής με το εθνικιστικό περιεχόμενο των ΑΝΕΛ, θύμισε τα λογύδρια της Χοούντας των Συνταγματαρχών και προκάλεσε με την υπερβολική άρνηση της ιστορικής αλήθειας.
Όταν επισκέφτηκε το στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου, απευθυνόμενος προς τους στρατιώτες, ο Υπουργός ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο να βρίσκεται στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, κατά την πρώτη του επίσκεψη ως Υπουργός Άμυνας, σε «μια μονάδα επίθεσης» όπως είπε, «που όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα είναι η μονάδα που θα σηκώσει πάλι τη σημαία της λευτεριάς στα κατεχόμενα εδάφη».
Αν δεν κάνουμε λάθος -ας μας βοηθήσει ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος- η ΕΛΔΥΚ βρίσκεται εκεί στο πλαίσιο των διεθνών συνθηκών που την καθιστούν δύναμη εγγύησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Μάλιστα, η ΕΛΔΥΚ και οι αξιωματικοί της, στο ιστορικό παρελθόν, υπακούοντας σε ακραίους στρατιωτικούς πολεμοκάπηλων-μισαλλόδοξων πολιτικών φρονημάτων και κάνοντας πράξη τις πιο επιθετικές βλέψεις της "Μητέρας Πατρίδας", επιτέθηκε εναντίον τμήματος του Κυπριακού λαού, αντιμετώπισε ως εχθρό την Αριστερά και το Εργατικό Κίνημα, αλλά και επιχείρησε να καταλύσει Πραξικοπηματικά την ίδια την Κυπριακή Δημοκρατία. Το Πραξικόπημα έδωσε τη δυνατότητα εξάλλου στην τουρκική εισβολή και μακρόχρονη τουρκική κατοχή.
Αν λοιπόν αποχωρήσουν τα Τουρκικά στρατεύματα και έχουμε επανένωση του Κυπριακού λαού, θα σηκωθεί η Κυπριακή σημαία, στο ελεύθερο Κυπριακό κράτος!       


Πρόσθεσε ότι οι στρατιώτες θα πρέπει να είναι περήφανοι που υπηρετούν στην πιο επίλεκτη προκεχωρημένη μονάδα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. 
Ξέχασε φαίνεται τις καταγγελίες για την ναζιστική εκπαίδευση τμήματος αυτής της δύναμης!!!
Βέβαια, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος πρέπει να ξέρει ότι οι στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ  δεν είναι καθόλου Περήφανοι όταν ο ελληνικός στρατός παραβιάζει το νόμο και τους στέλνει υποχρεωτικά στην Κύπρο, παρά την Άρνηση τους.
Επίσης, οι φαντάροι είναι εξοργισμένοι με τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γιατί συνεχίζουν να τους στέλνουν στην Κύπρο υποχρεώνοντας τους ίδιους και τις οικογένειες να πληρώνουν σε κάθε άδεια εκατοντάδες για τη μετακίνηση τους.

 Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να αντισταθούν σε όλα αυτά και να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Στο σύγχρονο εθνικισμό και μιλιταρισμό που αντιμετωπίζει την νεολαία  ως κρέας στα κανόνια τους για την ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου