Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΣΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝ ΑΥΛΩΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΙΕΤΑΙ!

Για τους νεοσύλλεκτους φαντάρους μιας ακόμη σειράς κατάταξης στο ΚΕΝ Αυλώνα τα όσα συμβαίνουν με τα αδέσποτα σκυλιά της μονάδας είναι μια δραματική εμπειρία, καθώς καθημερινά δοκιμάζονται τόσο η υπομονή τους όσο και οι ευαισθησίες τους.
Ο Ταξίαρχος διοικητής της μονάδας, που και στο παρελθόν βρέθηκε στο μάτι της κριτικής φαντάρων-φιλοζωικών οργανώσεων-δημοσιογράφων, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα δεν έκανε τίποτε, τώρα και αφού πλήθος δυστυχισμένων τετράποδων συνοδεύουν την καθημερινότητα των στρατεύσιμων, ουσιαστικά εμποδίζει το τάισμα τους.

Καθημερινά, στα μαγειρεία εξελίσσονται απίστευτες σκηνές καθώς τα πεινασμένα ζώα, μεταξύ των οποίων και πολλά κουταβάκια, συγκεντρώνονται εκεί μήπως και τους πετάξει κανείς τίποτε.
Το πιο οδυνηρό, από κάθε σκοπιά και να το δει κανείς είναι, ότι ενώ πετιέται απίστευτη ποσότητα φαγητού σε μαύρες σακούλες απορριμάτων, στα ζωντανά δε δίνεται τίποτε.
Αλήθεια, η διοίκηση της μονάδας δεν κατανοεί ότι αυτό δεν είναι λύση;
Αλλά αντίθετα είναι βασανιστήριο για τα τα ζώα;
Πότε επιτέλους θα λύσουν το πρόβλημα και με ποιο τρόπο;    
Οι δεκάδες συνάδελφοι φαντάροι που επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ελπίζουν ότι μέσω της δημοιοποίησης θα υπάρξει αντίδραση από το ΓΕΣ.
Για να δούμε...
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com 

1 σχόλιο:

  1. να σας βαλει να κοιμαστε μαζι με τα σκυλια θα επρεπε να κανει ο Ταξιαρχος,παλιοοργια

    ΑπάντησηΔιαγραφή