Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Οι Έλληνες Στρατιωτικοί κυνηγούσαν Πρόσφυγες, θα αμείβονται ως Μισθοφόροι σε αποστολή εκτός συνόρων;


Σε νέα επίδειξη της αδίστακτης κυβερνητικής φιλοπόλεμης πολιτικής προχώρησε η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Αναφερόμαστε στην πρόταση Καμμένου-ΑΓΕΕΘΑ οι δύο στρατιωτικοί να λαμβάνουν την αποζημίωση αποστολής στρατιωτικών στο εξωτερικό. Αυτό προτείνουν στο ΣΑΓΕ ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης. Το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων θα κληθεί να βρει το νομικό περίβλημα της απόφασης, είναι κάτι τυπικό δηλαδή.
Όμως με τον τρόπο αυτό αποκαλύπτεται εκ νέου ο σύγχρονος βρώμικος ρόλος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο Ελληνικός Στρατός είναι ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ-ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ όλων των βάρβαρων ιμπεριαλιστικών πολέμων που καταστρέφουν λαούς και τους οδηγούν στην προσφυγιά, για να δράσει απέναντι τους στην συνέχεια το ίδιο βάρβαρα και κατασταλτικά.
Από που είναι οι δυστυχισμένοι πρόσφυγες που πνίγονται σε Αιγαίο και Έβρο, χάνοντας την ζωή τους στα τείχη της Ευρώπης Φρούριο:
από το Αφγανιστάν, την Σομαλία, την Λιβύη, το Ιράκ, την Συρία...
Όλοι προέρχονται από χώρες που επλήγησαν από τα αεροσκάφη που σηκώθηκαν από τις Ελληνικές βάσεις, εφοδίασαν-διευκόλυναν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!
Όλοι οι πρόσφυγες προέρχονται από χώρες που έδρασαν οι Ελληνικές Κατοχικές Δυνάμεις ως ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ!
Εναντίον αυτών των δυστυχισμένων ανθρώπων έδρασαν οι Έλληνες Στρατιωτικοί στον Έβρο.
Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι ο Ελληνικός Στρατός και οι φασίστες των Λεσχών Εφέδρων-ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ που συγκροτεί ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος κάνουν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ.
Σήμερα, αυτοί οι ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ του Ελληνικού Στρατού, που συμμετέχουν σε αυτές τις απάνθρωπες επιχειρήσεις, είναι εγκλωβισμένοι, φυλακισμένοι, όμηροι του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ και τα πετρέλαια των πολυεθνικών εταιρειών, του Λάτση και του Βαρδινογιάννη.
Είναι ΟΜΗΡΟΙ αυτών των συμφερόντων και αυτών των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών.
Είναι ΟΜΗΡΟΙ του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, την ένταση του οποίου κορυφώνουν οι εμπρηστικές εθνικιστικές πολεμοκάπηλες τοποθετήσεις των πολιτειακών παραγόντων σε Ελλάδα και Τουρκία.
Λέμε λοιπόν ΟΧΙ στην χρηματική τους ενίσχυση για την συμμετοχή τους σε όλα αυτά.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στον πόλεμο, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. 
Να επιστρέψουν τώρα όλες οι Ελληνικές Δυνάμεις που δρουν στο εξωτερικό.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στα συμφέροντα της ελληνικής άρχουσας τάξης που για την εκτίναξης των κερδών της εντείνει τον Κοινωνικό πόλεμο εναντίον του Κόσμου της εργασίας, απειλεί να μας οδηγήσει στην Διακρατική Πολεμική Σφαγή ως κρέας στα κανόνια τους.
Για αυτό ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τιμώρησαν με ΦΥΛΑΚΗ τους αγωνιστές φαντάρους που ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ τους πολέμους και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις τους, την Καταστολή των εργαζομένων από τον Στρατό και τον Πόλεμο κατά των Προσφύγων.
Είμαστε στο πλευρό τους.
Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ βρίσκει ήδη μπροστά της το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα.

Μαζί να Αγωνιστούμε, με ένα Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, όχι μόνο Διεκδικώντας την Ατιμωρησία του Συναδέλφου.
Μαζί να Αγωνιστούμε για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου