Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Τιμωρούν τον αγωνιστή Φαντάρο, Ποινικοποιούν την Εργατική Πρωτομαγιά!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ
Ολόκληρος ο Κατασταλτικός Μηχανισμός του Ελληνικού Στρατού κινητοποιήθηκε εναντίον του «εσωτερικού εχθρού», του αγωνιστή φαντάρου που συμμετείχε στην Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. 
Η υπηρεσία ηλεκτρονική χαφιέδων του ΓΕΣ έκανε την αρχή ώστε να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του, για να ακολουθήσουν οι άτυπες αλλά ουσιαστικές Ανακριτικές Διαδικασίες της Διοίκησης της μονάδας που υπηρετεί. 
Οι μεθοδεύσεις αυτές που υλοποιήθηκαν στο ευρύτερο αυταρχικό πλαίσιο που επιβάλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του αντιδραστικού πολεμοκάπηλου πνεύματος που επικρατεί στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ολοκληρώθηκαν όταν επέβαλαν ποινή φυλάκισης στον συνάδελφο στρατιώτη  Γιώργο Ανανιάδη, παραβιάζοντας τα συνταγματικά μας δικαιώματα, στέλνοντας ένα ακραίο τρομοκρατικό  μήνυμα.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ψήφισε την Απαγόρευση των Απεργιών ουσιαστικά Ποινικοποιεί την Συμμετοχή στην Εργατική Πρωτομαγιά, συνολικά στους αγώνες του κόσμου της εργασίας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τιμώρησε φαντάρο που συμμετείχε σε Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο, σε Αντιπολεμική Κινητοποίηση, τώρα στην Εργατική Πρωτομαγιά! 
Το μήνυμα είναι σαφές: ο Ελληνικός Στρατός θέλει τους φαντάρους μόνο ως Πραιτοριανούς για να επιβάλλουν τα Δόγματα Πολέμου – Καταστολής, εντός και εκτός συνόρων, Αναλώσιμους στους ανταγωνισμούς για ΑΟΖ και πετρελαϊκά κοιτάσματα, Συμμέτοχους-Συνένοχους στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα.
Ο φαντάρος Γιώργος Ανανιάδης ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ γιατί τους Αμφισβήτησε, γιατί εκφράζει ευρύτερες αγωνίες των συναδέλφων.  Φορώντας την στολή του Ελληνικού Στρατού -όπως είχε κάθε δικαίωμα- και ασκώντας τα Συνταγματικά του δικαιώματα, ο συνάδελφος στρατιώτης εξέφρασε την Αλληλεγγύη του προς τα Ταξικά του Αδέλφια, δηλώνοντας ότι οι Φαντάροι είναι του Εργαζόμενου λαού παιδιά.
Με την Αξιοπρεπή και Υπερήφανη στάση του έστειλε ένα μήνυμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής που θέλει τις Ένοπλες Δυνάμεις να συμμετέχουν στους βάρβαρους πολέμους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων και παροχή κάθε είδους διευκολύνσεων στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που καταστρέφουν λαούς και προκαλούν ποτάμια ανθρώπινης δυστυχίας και προσφυγιάς: Βαλκάνια, Μάλι, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Σομαλία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λίβανος, Λιβύη, Συρία πρόσφατα! 
Έτσι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των επιχειρηματιών της πολεμικής βιομηχανίας, των εφοπλιστών και εργολάβων, των πετρελαϊκών εταιρειών. Για τα συμφέροντά τους Απαιτούν να σκοτώσουμε και να σκοτωθούμε.
Ο συνάδελφος, στον χαιρετισμό του στην Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση τόνισε ότι προηγουμένως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το ΝΑΤΟ και ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ απαιτούν ένστολα να καταστείλουμε  τον κόσμο της εργασίας -εντός και εκτός συνόρων- εφαρμόζοντας τα Δόγματα Πολέμου Καταστολής. Με επιχειρήσεις Καταστολής Πλήθους, για τις οποίες εκπαιδεύεται ο Ελληνικός Στρατός όπως έπραξε πρόσφατα στην 113 ΠΜ, στη Μίκρα Θεσσαλονίκης.
Η τιμωρία του Γιώργου Ανανιάδη είναι η συνέχεια αυτής της αυταρχικής πολιτικής: αν με την άσκηση στη 113 ΠΜ (Μίκρα) η κυβέρνηση έδειξε τον σύγχρονο κατασταλτικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων, με την τρομοκρατική δίωξη του συναδέλφου φαντάρου Ποινοκοποιεί την συμμετοχή στους αγώνες του κόσμου της εργασίας.
Εμείς καλούμε κάθε αγωνιστή, κάθε συλλογικότητα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας να σταθεί Αλληλέγγυα στο Διωκόμενο συνάδελφο.
Μαζί να Αγωνιστούμε, με ένα Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, όχι μόνο Διεκδικώντας την Ατιμωρησία του Συναδέλφου.
Μαζί να Αγωνιστούμε για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

1 σχόλιο: