Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

H θητεία στην Κύπρο δεν είναι τα Παραμύθια του ΓΕΣ! Δε θα γίνουμε κρέας στα κανόνια για τα συμφέροντα των πετρελαϊκών εταιρειών


Συνάδελφε φαντάρε! 
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ
Η Υποχρεωτική Μετάθεση στην Κύπρο είναι Παράνομη. Δεν υπάρχει κανένας Νόμος και καμιά Διαταγή που να σε Υποχρεώνει να πας. Αρνήσου λοιπόν τις παράνομες διαταγές. Το φύλλο πορείας της υποχρεωτικής μετάθεσης στην Κύπρο είναι μια Παράνομη Διαταγή. Εμείς δώσαμε ΟΡΚΟ να εκτελούμε τις διαταγές που δεν παραβιάζουν το Σύνταγμα και τους Νόμους, έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τηρούμε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ.  
Το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος σε αντιμετωπίζει και με τις υπόλοιπες ιδιότητες της ζωής σου. Σε βλέπουμε ως εργαζόμενο ή άνεργο, μετανάστη ΄Β γενιάς, θρησκευόμενο του επίσημου ή κάποιου άλλου δόγματος ή και άθεο, ως ανασφάλιστο, ως μεροκαματιάρη και βιοπαλαιστή νεολαίο της σημερινής κατάστασης ως παιδί μιας οικογένειάς με πολύ ή λιγότερο σημαντικά κοινωνικά προβλήματα. ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΣΤΟΛΗ.
Μόλις έχεις τελειώσει την πρώτη εκπαίδευση στην Ελλάδα και ετοιμάζεσαι στις επόμενες μέρες να φύγεις για την Κύπρο να φύγεις εκτός των συνόρων.
Είναι σίγουρο πως έχεις ακούσει πολλά από διάφορους ανωτέρους από φίλους από συφαντάρους για το τι παίζει στην Κύπρο. Εμείς από αυτά που έχεις ακούσει θα σου παρουσιάσουμε και ελπίζουμε όχι για  πρώτη σου φορά μια εικόνα πιο κοντά στην κοινωνία και την πραγματικότητα.
Πέρα λοιπόν από τα 270 ευρώ/ μισθό του ΕΛΔΥΚΑΡΙΟΥ τις φαινομενικά μεγαλύτερες άδειες και τον επίσης φαινομενικά τουριστικό προορισμό που θα πας πρέπει να γνωρίζεις πως ακριβώς επειδή βγαίνεις εκτός συνόρων δεν ισχύουν τα της Ελληνικής Στρατονομίας γεγονός που κάνει τις παραβάσεις από τους ανωτέρους πιο συχνές και άσχημες.
Τα στρατόπεδα της ΕΛ.ΔΥ.Κ έχουν ουκ ολίγες φορές καταγγελθεί για καταχρηστικές συμπεριφορές των ανωτέρων προς τους φαντάρους με το πρόσχημα πως τα πράγματα στην Κύπρο είναι πιο σοβαρά απ ότι στην Ελλάδα. 
Το ίδιο ισχύει και για την εντατικότερη ζωή. Πολλές σκοπιές, περίπολα, υπηρεσίες και ασκήσεις κάθε βδομάδα με πραγματικά πυρά εξαντλούν τους φαντάρους ψυχολογικά και σωματικά. Το επιχείρημα και εδώ φυσικά είναι το ίδιο: «εδώ είναι Κύπρος»
Το κυριότερο αρνητικό στοιχείο για εμάς όμως είναι ο ρόλος τον οποίο θα επιτελέσεις αυτός του μισθοφόρου και όχι του φαντάρου που μαζί με τους υπόλοιπους θα είναι μέρος μιας μεγάλης σκακιέρας ή απλά ένας αριθμός πάνω στον οποίο ασκούνται πολιτικά παιχνίδια ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ενοποίηση της Ελληνοκυπριακής ΑΟΖ με στόχο την εξόρυξη και εκμετάλλευση πετρελαίων από το Ελληνικό Κεφάλαιο και τους συμμάχους του (Total, Energean, Exon Mobil κ.α.).
Εν πάση περίπτωσή εμείς δεν σκοπεύουμε να σε τρομοκρατήσουμε. Στην περίπτωση που τελικά επιλέξεις ή δεν αντέξεις τις πιέσεις του ΓΕΣ και πας Κύπρο, παρόλα αυτά μπορείς κα έχεις κάθε δικαίωμα να επικοινωνήσεις με την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ το κρίνεις σκόπιμο!!
Είτε για να καταγγείλεις απαράδεκτες συμπεριφορές σε βάρος σου ή συναδέλφων μας είτε να πάρεις κουράγιο και υποστήριξη είτε για να ενημερώσεις το Κίνημα των Φαντάρων και των συνανθρώπων σου που αγωνίζονται για την αποτροπή του Πολέμου και της Αλληλεγγύης των Λαών για το τι συμβαίνει στην ΕΛΔΥΚ.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου