Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Μην ΨΑΡΩΝΕΤΕ στις εθνικιστικές στρακαστρούκες του Πάνου Καμμένου

Τους νεοσύλλεκτους που πήγαν στα σύνορα παρουσίασαν ως έκτακτη μεταφορά 7000 Στρατού στα σύνορα ΦΟΒΙΖΟΝΤΑΣ τον λαό μας ότι πρόκειται να γίνει Πόλεμος!  
Με ψέματα και εθνικιστικές υπερβολές επιχείρησε ο ΥΕΘΑ και Αρχηγός του εθνικιστικού κομματίδιου των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, να καλλιεργήσει την αίσθηση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης και να δώσει την αίσθηση ότι κάτι πρόκειται να γίνει άμεσα στο Αιγαίο!
Μάλιστα, ανακοίνωσε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ότι "3.500 προσωπικό θα μεταφερθεί στα νησιά, στη δύναμη της ΑΣΔΕΝ, η οποία μετατρέπεται σε Στρατηγείο Αρχιπελάγους και άλλοι 3.500, μόνιμο και στρατεύσιμο προσωπικό, θα μεταφερθούν στον Έβρο».

Επαναλαμβάνουμε: ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ!

Ρωτάμε: 

ποιες μονάδες θα κλείσουν, από που θα μεταφερθεί αυτός ο τεράστιος στρατός (για τα ελληνικά δεδομένα), που θα βρεθούν όλοι αυτοί οι φαντάροι που θα πάνε στα νησιά;
Φυσικά, απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα δεν υπάρχει.
Ήταν μια ακόμη εθνικιστική κροτίδα του Πάνου Καμμένου.
Γρήγορα, οι δημοσιογράφοι τον πήραν χαμπάρι...
Απλώς ο Πάνος Καμμένος Παραπλανούσε...
Αντί λοιπόν να βγει και να αναλάβει τις ευθύνες του, ακολούθησε το συνήθη άθλιο μονοπάτι των διαρροών του Υπουργείου Άμυνας...
Τι διέρρευσαν λοιπόν:
Σύμφωνα με την Καθημερινή , η «όποια μεταφορά προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσής τους που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και συνεχίζεται σε βάθος χρόνου.»
«Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται η αλλαγή του τρόπου κατάταξης νεοσυλλέκτων που ήδη εφαρμόζεται από τη 2018 Β’ ΕΣΣΟ», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.
Δηλαδή, ο Πάνος Καμμένος ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ για μια ακόμη φορά τον λαό μας ότι "ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ με την Τουρκία" και γι' αυτό μεταφέρονται έκτακτα  7000 Στρατός στην Πρώτη Γραμμή...
Λέγοντας απλώς ότι για αυτό τον λόγο άλλαξε το σύστημα Κατάταξης Νεοσυλλέκτων και αναγκάζει τους Νεοσύλλεκτους φαντάρους να πηγαίνουν από την πρώτη στιγμή στην Παραμεθόριο!
Δεν ανακοίνωσε δηλαδή ο Πάνος Καμμένος ότι στέλνει επιπλέον στρατό σε νησιά και Έβρο!
Μπορεί λοιπόν για μια ακόμη φορά το Υπουργείο Άμυνας να επιβεβαιώνει τις αναλύσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αλλά ταυτόχρονα αποκαλύπτει ότι η Πολεμοκαπηλεία τους στηρίζεται στο ΨΕΜΑ και την ΠΡΟΟΠΑΓΑΝΔΑ.
Έχει ανάγκη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον Εθνικισμό του αυταρχικού καθεστώτος Ερντογάν και αντίστροφα βολεύουν το τουρκικό ΑΚΡ οι πολεμοκάπηλες, επιθετικές και προσβλητικές δηλώσεις  του Πάνου Καμμένου.
Δεν είναι μόνο ότι όλες αυτές οι αθλιότητες γίνονται για "εσωτερική κατανάλωση".
Επιπλέον, δικαιολογούνται οι νέοι τεράστιοι πολεμικοί εξοπλισμοί, απαιτείται και επιβάλλεται η "εθνική ενότητα", προχωρά η Στρατιωτικοποίηση του λαού και καλλιεργείται το Αίσθημα του Αναπόφευκτου της ελληνοτουρκικής διακρατικής σύγκρουσης.
   ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
  Πρέπει να Εμποδίσουμε τον Πόλεμο. 
Και εμπόδιο στο Πόλεμο είναι η αγωνιστική Απαίτηση του Κινήματος 

ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

ΔΕ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ
ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του Βαρδινογιάννη, του Λάτση, του Κόκκαλη...
Τα ενεργειακά σχέδια των ΗΠΑ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Μεγαλοϊδεατισμός, ο Νεοοθωμανισμός και ο Επεκτατισμός Ελληνικού-Τουρκικού κράτους, ο τυχοδιωκτισμός της Ελληνοκυπριακής και Τουρκοκυπριακής άρχουσας τάξης φέρνουν τον Πόλεμο.
Το Λέμε ξεκάθαρα:
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΟΖ και ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ  με το αίμα των λαών

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Εργαζομένων και Φαντάρων, ο κοινός αγώνας των λαών των Βαλκανίων.
Δεν μας ενώνει τίποτε με τις κυβερνήσεις, δεν έχουμε κανένα Εθνικό Συμφέρον να υπερασπιστούμε.
Αντιθέτως, μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία.
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Απαιτείται επομένως ένα νέο εργατικό Διεθνιστικό Αντικαπιταλιστικό κίνημα ενάντια στην Αστική Παραγωγική Ανασυγκρότηση που θέλει Δούλο τον κόσμο της εργασίας, ενάντια στους ¨εθνικού στόχους και την εθνική ενότητα¨ που απαιτεί η αστική τάξη για να μας μετατρέψει σε Κρέας στα Κανόνια της, Αναλώσιμους της Κερδοφορίας του κόσμου του πλούτου.
Δεν προετοιμαζόμαστε για να Δολοφονηθούμε μεταξύ μας εργάτες και νεολαία για επιχειρηματικά, κρατικά και Ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
Αγωνιζόμαστε για την Ανατροπή της Καπιταλιστικής Κυριαρχίας, για την Κοινωνική Απελευθέρωση.  

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου