Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Εξόρμηση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τα Μεσάνυχτα Κυριακής στον σταθμό Λαρίσης σε κατάμεστο τρένο με φαντάρους που υπηρετούν Έβρο!

Εσείς θα πολεμήσετε, εσείς θα σκοτωθείτε
Εμείς θα δοξαστούμε.

Να και το σκίτσο τώρα.

Τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα, το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πραγματοποίησε μαζική εξόρμηση στον Σταθμό Λαρίσης.

Εκείνη την ώρα αποχωρούσε τρένο κατάμεστο με συναδέλφους που υπηρετούν Έβρο.

Ήταν μια κίνηση ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στον διωκόμενο φαντάρο που τιμωρείται από την αυταρχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γιατί πήρε θέση ενάντια στους βρώμικους πολέμους, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Ήταν ταυτόχρονα ένα Κάλεσμα Αγώνα του Κινήματος των Φαντάρων: ΔΕ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ

ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του Βαρδινογιάννη, του Λάτση, του Κόκκαλη...

Καμιά Τιμωρία Φαντάρου γιατί Αντιστεκόμαστε στον Πόλεμο και τον Εθνικισμό
Σε μια νέα τρομοκρατική επίθεση της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και o Στρατός τιμώρησαν φαντάρο γιατί συμμετείχε σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο και πήρε δημόσια θέση, όπως είχε κάθε δικαίωμα ως Φαντάρος Πολίτης με Στολή, ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, τις ΗΠΑ, ΕΕ και ΝΑΤΟ. Η τιμωρία του συναδέλφου είναι ένα σκληρό αυταρχικό μέτρο γιατί η κυβέρνηση φοβάται το Κίνημα των Φαντάρων, θέλει να μας επιβάλλει "εθνική ενότητα" με τους επιχειρηματίες και τους ΝΑΖΙ Δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. "Εθνική ενότητα" που είναι απαραίτητη προκειμένου να μας στείλουν "κρέας στα κανόνια" του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τον έλεγχο θαλάσσιων εμπορικών-ενεργειακών ροών στρατηγικής σημασίας. Η κυβέρνηση, το στρατιωτικό-οικονομικό σχεδιάζουν την Επέκταση του ελληνικού κράτους σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο, είναι αποφασισμένοι να πάνε σε Πόλεμο.


Αυτό που προβληματίζει την κυβέρνηση είναι η έμπρακτη αμφισβήτηση των πολεμικών της τυχοδιωκτισμών Μέσα στον Στρατό, η σύνδεση της καθημερινής συνδικαλιστικής πάλης για τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή με την Εναντίωση στο Αξιόμαχο που σκοτώνει πιλότους-μόνιμους-φαντάρους, ο αγώνας ενάντια στον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το φασισμό. Το αστικό κατεστημένο γνωρίζει ότι στη βαθιά ταξικά διχασμένη κοινωνία αντιστοιχεί ένας Ελληνικός Στρατός που όχι μόνο ομογενοποιημένος δεν είναι αλλά διαπερνάται από ουσιαστικές εθνικές-θρησκευτικές-ταξικές αντιθέσεις, αντιμετωπίζει σημαντικά τμήματα της στρατευμένης νεολαίας αλλά και το σύνολο του κόσμου της εργασίας ως Εσωτερικό Εχθρό. Και αυτός ο Ελληνικός Στρατός Πολεμά ήδη! Ένας εθνικός στρατός ταυτισμένος με το ΝΑΤΟ γιατί έτσι επιβάλουν και εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης. Ο Ελληνικός Στρατός ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΝΑΤΟ.


Απέναντι του όμως στέκει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που παλεύει ενάντια στον Πόλεμο κατά των Προσφύγων, ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και την πολλαπλή συμμετοχή των Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στους βρώμικους πολέμους, στα δόγματα Πολέμου-Καταστολής που εφαρμόζει ο Ελληνικός Στρατός εναντίον των εργαζομένων-μειονοτήτων στην ίδια μας τη χώρα, αλλά και ως Χωροφύλακας των λαών στα Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο. 


Αρνηθήκαμε να Καταστείλουμαι τον εξεγερμένο λαό μας, να πάρουμε μέρος στην Πολυεθνική Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ πρόβα τζενεράλε για τους πολέμους τους σε Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο, να φυλάξουμε τη βάση τους στην Αλεξανδρούπολη, να σταθούμε απέναντι στους Εγκλωβισμένους-Φυλακισμένους Πρόσφυγες στα HOT SPOT, να συμμετέχουμε στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους σε Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Βαλκάνια, Λιβύη, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λίβανο...


ΔΕ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ


ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του Βαρδινογιάννη, του Λάτση, του Κόκκαλη...


Τα ενεργειακά σχέδια των ΗΠΑ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Μεγαλοϊδεατισμός, ο Νεοοθωμανισμός και ο Επεκτατισμός Ελληνικού-Τουρκικού κράτους, ο τυχοδιωκτισμός της Ελληνοκυπριακής και Τουρκοκυπριακής άρχουσας τάξης φέρνουν τον Πόλεμο.


ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΟΖ και ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ  με το αίμα των λαών


ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ


Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Εργαζομένων και Φαντάρων, ο κοινός αγώνας των λαών των Βαλκανίων.


Δεν μας ενώνει τίποτε με τις κυβερνήσεις, δεν έχουμε κανένα Εθνικό Συμφέρον να υπερασπιστούμε.


Αντιθέτως, μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία.


Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Απαιτείται επομένως ένα νέο εργατικό Διεθνιστικό Αντικαπιταλιστικό κίνημα ενάντια στην Αστική Παραγωγική Ανασυγκρότηση που θέλει Δούλο τον κόσμο της εργασίας, ενάντια στους ¨εθνικού στόχους και την εθνική ενότητα¨ που απαιτεί η αστική τάξη για να μας μετατρέψει σε Κρέας στα Κανόνια της, Αναλώσιμους της Κερδοφορίας του κόσμου του πλούτου.Δεν προετοιμαζόμαστε για να Δολοφονηθούμε μεταξύ μας εργάτες και νεολαία για επιχειρηματικά, κρατικά και Ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.Αγωνιζόμαστε για την Ανατροπή της Καπιταλιστικής Κυριαρχίας, για την Κοινωνική Απελευθέρωση.  


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου