Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Χαίρε Τσίπρα, οι Μελλοθάνατοι Φαντάροι του Καστελόριζου σε χαιρετούν....


Την επικαιροποίηση αυτού του ιστορικού χαιρετισμού μπορούμε να κάνουμε μετά τα όσα μας καταγγέλλουν οι συνάδελφοι φαντάροι που υπηρετούν στο Καστελόριζο.
Που έγιναν το ντεκόρ για να δοθεί ένα ακόμη εθνικιστικό και φιλοπόλεμο σόου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ένα σόου που δεν πρωταγωνίστησε ΥΕΘΑ και ηγέτης του Ακροδεξιού κόμματος των ΑΝΕΛ Π.Καμμένος, αλλά γνωστός κωλοτούμπας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο Αλέξης Τσίπρας που ευνοϊμένος από τον τότε ΥΘΕΑ Άκη Τσοχατζόπουλος έκανε μια από τις πιο αραχτές θητείες,  μακρυά από αγγαρεία-σκοπιές-φυλάκια-παραμεθόριο, τώρα αποφασίζει να θυσιάσει τους συναδέλφους φαντάρους για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, τα τεράστια κέρδη του Βαρδινογιάννη, του Λάτση, της ENERGEAN, MOBOL-ENI-TOTAL... 
Η οργή τους ξεχυλίζει γιατί κατανοούν από τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στα μόνιμα στελέχη και τους στρατιώτες που υπηρετούν στη Διοίκηση Άμυνας νήσου Μεγίστης, στο Καστελόριζο, κάτι το πολύ απλό:
Σας έχουμε ανάγκη να γίνετε κρέας στα κανόνια μας γιατί έχουμε και μερικές εξορύξεις 
Είναι κάτι που το έχει αποκαλύψει ο μεγαλοδημοσιογράφος Μανώλης Κωτάκης:

"Το αληθινό θέμα όμως είναι τι θα συμβεί από το φθινόπωρο και μετά. 
Τότε υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για θερμό επεισόδιο σε ολόκληρη την περιοχή. Από την Κύπρο και την Κρήτη έως το Καστελόριζο και τον Εβρο. Θα είναι η εποχή που η Exxon Mobil πρέπει να αρχίσει τις έρευνές της στο Οικόπεδο 10. Θα είναι η εποχή που η Ελληνική Δημοκρατία θα ανακηρύξει αναδόχους για έρευνες εντοπισμού φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης. Θα είναι η εποχή που θα απαιτηθεί να ανακηρύξουμε ΑΟΖ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ως Ελλάς θα αρχίσουμε εξόρυξη. Αυτή θα είναι πράγματι η ώρα της αλήθειας! Οχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για τη Δύση ολόκληρη.
Η Τουρκία φρόντισε να δείξει το Σάββατο τις διαθέσεις της με τη δήλωση αμφισβήτησης της ελληνικής υφαλοκρηπίδας που κατέθεσε στον ΟΗΕ (με έμφαση στην επήρεια του Καστελόριζου)". 
Στην κυβέρνηση, μετά και την όποια αποκλιμάκωση ακολουθήσει μέσα στο καλοκαίρι, παρακολουθούν συστηματικά και αξιολογούν μόνο όσα δηλώνουν τέσσερις βασικοί παίκτες της τουρκικής πολιτικής σκηνής: ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Εξωτερικών και ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων. Και όταν ο τελευταίος, ο Χουλού Ακσάρ, δηλώνει -προ ημερών- «δεν θα δεχτούμε τετελεσμένα στην Κύπρο και στο Αιγαίο», σημαίνει συναγερμός. «Μην τολμήσετε να αρχίσετε έρευνες εντός της ελληνικής και της κυπριακής ΑΟΖ» είναι το μήνυμα. 

Ο Ελληνοτουρκικός Ανταγωνισμός σημαίνει θάνατο, οδηγεί στον πολεμικό όλεθρο
Θεωρούμε ότι δεν έχουμε κανένα εθνικό συμφέρον, κανένα κοινό συμφέρον με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα αστικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τον κόσμο του πλούτου που εκπροσωπούν.
Είναι εχθροί μας.
Αυτοί κήρυξαν τον πόλεμο στον κόσμο της εργασίας, αυτοί μας κλέβουν την εργασία, την σύνταξη, το σπίτι και τους κόπους μιας ζωής, τα αγαθά της παιδείας-υγείας-πολιτισμού, αυτοί μας λεηλατούν το παρόν και το μέλλον.
Αυτοί μας σπρώχνουν να γίνουν Πραιτοριανοί τους, μισθοφόροι τους σε Στρατό και Αστυνομία, είτε Αναλώσιμοι φαντάροι στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους.
Καθήκον μας η ανασυγκρότηση του Αντιπολεμικού κινήματος, να διώξουμε τις βάσεις του θανάτου και όλους τους ιμπεριαλιστές από Βαλκάνια-Μέση Ανατολή-Αφρική.
Πρέπει τώρα να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ενός εργατικού διεθνιστικού αντικαπιταλιστικούς κινήματος ενάντια στην ταξική αστική πολιτική και την κυβέρνηση, στους πολέμους και στις επεμβάσεις, στο ΝΑΤΟ, τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και την Ε.Ε. 
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ

  ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
  Πρέπει να Εμποδίσουμε τον Πόλεμο. 

Και εμπόδιο στο Πόλεμο είναι η αγωνιστική Απαίτηση του Κινήματος 
ΔΕ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ
ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του Βαρδινογιάννη, του Λάτση, του Κόκκαλη...
Τα ενεργειακά σχέδια των ΗΠΑ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Μεγαλοϊδεατισμός, ο Νεοοθωμανισμός και ο Επεκτατισμός Ελληνικού-Τουρκικού κράτους, ο τυχοδιωκτισμός της Ελληνοκυπριακής και Τουρκοκυπριακής άρχουσας τάξης φέρνουν τον Πόλεμο.
Το Λέμε ξεκάθαρα:
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΟΖ και ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ  με το αίμα των λαών


ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου