Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Αλήθεια, των φαντάρων είναι "καθήκον στην Πατρίδα" οι παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων;

Για Απροσδόκητη επιβεβαίωση των επαναπροωθήσεων στον Έβρο γράφει ο συντάκτης της Εφημερίδας των Συντακτών Δ.ΑΓΓ.:
H κατάθεση του ενός από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Ανδριανούπολη φέρνει με απροσδόκητο τρόπο στην επιφάνεια τις παράνομες επαναπροωθήσεις στον Έβρο. 

Ο κρατούμενος ανέφερε ότι παρασύρθηκε στην τουρκική πλευρά, επειδή ακολουθούσε ίχνη μεταναστών για να τους συλλάβει. Βέβαια, ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ισχυρίζονται ότι δεν γίνονται τέτοια πράγματα στον Έβρο, καθώς δεν προσφέρονται... η στάθμη του νερού και η μορφολογία του εδάφους. 

Πράγματι δεν προσφέρονται, καθώς, σύμφωνα με τον στρατιωτικό, φαίνεται ότι μπορεί καμιά φορά να έχουν άσχημη κατάληξη για όσους επιχειρούν επαναπροωθήσεις.

Ταυτόχρονα επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την συμμετοχή του Ελληνικού Στρατού στο γενικευμένο πόλεμο κατά των Προσφύγων, βασική αιτία και των δραματικών γεγονότων στον Έβρο.

Δικαιώνει πλήρως την ανακοίνωση μας που κάνει λόγο για τα εξής: 
Απαιτούμε την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου: Να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του για τα δραματικά γεγονότα στον Έβρο

Οι στρατιωτικοί έπεσαν θύματα του αδίστακτου πολέμου κατά των προσφύγων που διεξάγουν από κοινού η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και Ερντογάν, ΕΕ και ΝΑΤΟ.
Από υπερβάλλων ζήλο και εκτελώντας διαταγές μετατράπηκαν από θύτες σε θύματα, καθώς συνελήφθησαν -σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή- νομίζοντας ότι καταδιώκουν πρόσφυγες και ενώ επικρατούσαν θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν και υπήρχε 25 εκατοστά χιόνι.
Την επόμενη φορά που θα ανακαλυφθούν πρόσφυγες-μετανάστες παγωμένοι στο Έβρο, ας αναλογιστούμε ποιος πραγματικά τους ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ(!), καθώς οι κυβερνήσεις έχουν απαγορεύσει κάθε δίοδο ασφαλούς διέλευσης...
Οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου είναι πολύ σοβαρές.
Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τον Στρατό ως Αστυνομική δύναμη, χρέωσε στον Στρατό την Αστυνόμευση των συνόρων ως μια διάσταση της εφαρμογής των δογμάτων Πολέμου/Καταστολής για την αντιμετώπιση των λεγόμενων ασύμμετρων απειλών!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρμόζοντας την χυδαία και απάνθρωπη συμφωνία ΕΕ-Ερντογάν για την αντιμετώπιση του λεγόμενου προσφυγικού ζητήματος ενέπλεξε τις Ένοπλες Δυνάμεις από την δίωξη των προσφύγων μέχρι την κατασκευή και Φρούρηση των Στρατοπέδων Συγκέντρωσης.
Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που παραβιάζουν τα σύνορα γιατί φιλοδοξούν να πιάσουν παράνομους μετανάστες -όπως λένε στις καταθέσεις τους- ουσιαστικά εκτελούν διαταγές που εντάσσονται σε αυτό το πλαίσιο του Πολέμου Κατά των Προσφύγων. 

Στην απέναντι μεριά βρίσκουμε ένα από τους πιο χαρακτηριστικούς εκπροσώπους του στρατιωτικού κατεστημένου, γνωστού για τις ακραίες θέσεις που προβάλλει.
Συγκεκριμένα ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός Ζιαζιάς έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: 
ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .
ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ , ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ , ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΜΑΜΕ.....
Οι σκεψεις όλων μας , οι καρδιές μας , οι ευχες όλων των Ελληνων , σε ολο τον κοσμο , ειναι δίπλα στα δυο Στελέχη των Ενοπλων Δυναμεων μας, που αυτες τις μερες δοκιμάζονται στην Ανδριανούπολη , καθώς και στις οικογένειες τους .
Να ευχηθούμε να επικράτηση η λογική και να επιστρέψουν ασφαλείς στην Πατριδα .
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ , ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Αυτός είναι ο νέος ρόλος του Ελληνικού Στρατού.
Αστυνομική δύναμη κατά των ασύμμετρων απειλών!
Ιερό καθήκον προς την πατρίδα οι Παράνομες επαναπροωθήσεις των Προσφύγων....

Εμπιστευόμαστε, Σεβόμαστε, Αγαπάμε, Τιμάμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το στρατιωτικό κατεστημένο που συνεργάζεται με το ΝΑΤΟ και τον Τουρκικό Στρατό στην εφαρμογή της χυδαίας αυτής πολιτικής; 

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Βραχονησίδες-Πετρέλαια, τις Επενδύσεις και το Ζωτικό Χώρο τους

Καλούμε τον εργαζόμενο λαό μας σε ένταση των κοινωνικών αγώνων για την ανατροπή της εγκληματικής αντιμεταναστευτικής κυβερνητικής πολιτικής και της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας.  

Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους, την νεολαία και τον κόσμο της εργασίας στην συγκρότηση ενός ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό, το Φασισμό, την κυβέρνηση και το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου