Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΒΡΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: τα παιδάκια εκμεταλλεύεται ο εθνικιστικός παροξυσμός και η στρατιωτικοποίηση σε Ελλάδα και Τουρκία!


ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, του Βαρδινογιάννη, Λάτση, Μυτιληναίου, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των Μνημονίων, του Λεβέντη και των Δολοφόνων συμμοριτών ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής! 
Στην επίσημη παρέλαση που διοργάνωσε το ελληνικό κράτος!
Γράφουν τα εθνικιστικά σάιτ:

Ο πιο χαριτωμένος στρατιώτης της Αλεξανδρούπολης ήταν και σήμερα ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στο κέντρο της πόλης για να κάνει παρέλαση όπως μόνο αυτός ξέρει!
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ και του Νεοοθωμανισμού:

Ένα εξάχρονο παιδάκι, ντυμένο με στρατιωτική στολή και φορώντας στο κεφάλι τον μπορντό μπερέ των επίλεκτων δυνάμεων του τουρκικού στρατού, επιστράτευσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Το κοριτσάκι εμφανίστηκε πάνω στο πόντιουμ του συνεδρίου του κόμματος του Ερντογάν, όπου ο ίδιος μίλησε στους οπαδούς του κυρίως για την στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγει η Τουρκία κατά των Κούρδων στο Αφρίν της Συρίας. Κάποια στιγμή, ο Ερντογάν κάλεσε το παιδί κοντά του κι εκείνο ταραγμένο, με τα μάτια γεμάτα δάκρυα και ενώ οι χιλιάδες Τούρκοι από κάτω αλάλαζαν χαρούμενοι επευφημώντας τον αρχηγό τους, τον πλησίασε. 

Ο Ερντογάν της είπε: «Οι "μπορντομπερέδες" δεν κλαίνε» και μετά την αγκάλιασε και την φίλησε, όμως το παιδί εμφανώς ταραγμένο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του....

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ στοχοποιούν τα παιδιά...

Αυτά θέλουν να δηλητηριάσουν με τον εθνικισμό.

Για να γίνουν υπάκουοι σκλάβοι των επιχειρηματιών, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΜΠΡΑΒΟΙ για τα συμφέροντα του κεφαλαίου σε Ελλάδα και Τουρκία.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Εργαζομένων και Φαντάρων.
Δεν μας ενώνει τίποτε με τις κυβερνήσεις, δεν έχουμε κανένα Εθνικό Συμφέρον να υπερασπιστούμε.
Αντιθέτως, μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία.
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

 ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου