Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

30 M/K Ταξιαρχία-564 μ/κ ΤΠ: Λιώνει φαντάρους και στελέχη η Πολεμοκαπηλεία-Έτσι εννοούσε ο Καμμένος το Έτος Μέριμνας Προσωπικού

Η προπαγάνδα δυστυχώς για την κυβέρνηση δεν τρώγεται.
Υπάρχει μόνο για να φλομώνει φαντάρους και στελεχικό δυναμικό στα ψέματα.
Υπάρχει μόνο για να κοροϊδεύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η στρατιωτική ηγεσία όσους λιώνουν στις ατελείωτες υπηρεσίες, σε όσους είναι Αναλώσιμοι σε νησιά και Έβρο, σε όσους πρέπει να σκύβουν το κεφάλι στις διαταγές τους σαν τον Κυρ Μέντιο...
Και όσο κυβερνήσεις, Ρώσοι-Ευρωπαίοι και Αμερικανοί ανταγωνίζονται για ζώνες επιρροής, βυθίζουν τους λαούς στο αίμα για τα κέρδη των εφοπλιστών, των βιομηχάνων και των ενεργειακών κολοσσών...
Ο πολεμικός όλεθρος πλησιάζει...
Για να ολοκληρώσει την καταστροφή που προκάλεσε η κρίση και τα Μνημόνια, η απληστία και η ανάπτυξη των κερδών τους...
Μέχρι τότε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων θα βουλιάζει στις λάσπες του Έβρου, άλλοτε ως θύτης και άλλοτε ως θύμα του πολέμου κατά των προσφύγων, θα βιώνει στο πετσί του την εκμετάλλευση και την αδιαφορία της Ιεραρχίας, θα ταπεινώνεται γιατί κάποιοι θέλουν να κάνουν καριέρα, θα συντρίβεται στο όνομα του Αξιόμαχου και της Πολεμικής Προετοιμασίας...
Αλλά είναι οι πόλεμοι που εμείς θα σκοτωθούμε για τα κέρδη του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, του Μαρινάκη και του Αλαφούζου, του Κόκκαλη και του Μυτιληναίου!    
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η κατάσταση στην 30 Μ/Κ ΤΑΞ και ειδικότερα στο 564 Μ/Κ ΤΠ έχει φτάσει στο μη περαιτέρω

Δεν μας έφταναν οι οι άδειες που κόβονται με το παραμικρό, οι απαλλαγές που έχουν φτάσει στο ελάχιστο τις 3 - 5 χρωστούμενες, ήρθαν και τα έξτρα περίπολα μετά το περιστατικό με τους 2 συναδέλφους και τα περιβόητα ΣΥΠΟ τα οποία απασχολούν τον λιγοστό κόσμο που έχουν οι μονάδες. 

Ας ξεκινήσουμε από τις άδειες. 

Με την παραμικρή δικαιολογία, χωρίς να τηρείται ποτέ ο προγραμματισμός, καταστρατηγώντας κάθε διαταγή και αδιαφορώντας για τις οικογένειες μας, οι άδειες είναι κάτι το εξωπραγματικό, όταν και αν χορηγούνται, και πάντα την τελευταία στιγμή, δηλαδή Παρασκευή μεσημέρι στις 14:30. 
Ας πάμε τώρα στις απαλλαγές. 
Υπάρχουν στελέχη τα οποία αναχωρούν με απαλλαγή μετά από υπηρεσία στις 10:00 και στις 11:00 η ώρα, ενώ πολλές κόβονται και έχουμε φτάσει να έχουμε όλοι τουλάχιστον 3 με 5 χρωστούμενες, απειλώντας μας ότι θα μας τις διαγράψουν κιόλας. 
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ξεκίνησε και το περιβόητο ΣΥΠΟ που έχει η Ταξιαρχία. Χωρίς καμία οργάνωση, χωρίς υποδομές και κυρίως χωρίς προσωπικό, γιατί το 30% της μονάδος είναι αποσπασμένο, όσοι υπολείπονται των υπηρεσιών, των ελαχίστων αδειών και απαλλαγών εμπλέκονται με εξαντλητικά ωράρια πολύ πέρα του υποτιθέμενου 40ωρου, το οποίο αγνίζει εβδομαδιαίως τις 70 με 80 ώρες. 
Και ας πάμε και στα έξτρα περίπολα τα οποία ξεκίνησαν μετά το περιστατικό με την σύλληψη των 2 συναδέλφων, τα οποία ήρθαν να προστεθούν σε όλα τα υπόλοιπα αυξάνοντας κατά πολύ το ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα, στερώντας ακόμα και την υποτυπώδη ανάπαυση του προσωπικού. 
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι συναυλίες, οι δημόσιες σχέσεις και οι φωτογραφήσεις. 
Υποτίθεται ότι το 2018 είναι χρονιά μέριμνας προσωπικού. 
Αλλά μόνο στα χαρτιά μάλλον γιατί ο υπουργός και ο αρχηγός κωφεύουν. 
Οι υπόλοιποι βολεύονται με την κατάσταση γιατί ο κόσμος φοβάται να μιλήσει σε όσα διατάζουν με την απειλή της τιμωρίας. 
Έχουμε και οικογένειες κύριοι που δεν μας βλέπουν πλέον. 
Το ηθικό μας έχει καταρρακωθεί, οι αντοχές μας έχουν φτάσει στα όρια. 
Ως πότε ακόμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου