Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ένα φέρετρο και μια σημαία για τα παιδιά σε Ελλάδα και Τουρκία!


Ένα μικρό κορίτσι ντυμένο στρατιωτικά, ανέβασαν στη σκηνή την ώρα που μιλούσε ο Ερντογάν κι εκείνο έκλαιγε. «Αυτοί που φορούν μπορντώ μπερέ δεν κλαίνε. Έχει τη σημαία στην τσέπη της και θα καλυφθεί με αυτή, αν γίνει μάρτυρας.  Είναι έτοιμη για όλα, έτσι δεν είναι;». Χωρίς σχόλια.
Θυμίζουμε τι γίνεται ταυτόχρονα στην Ελλάδα του Τσίπρα και του Καμμένου:
Πάτωσαν οι Μιλιταριστικές επιδείξεις της 96 ΑΔΤΕ στη Χίο
Η γενική κατακραυγή που υπήρξε για την πρωτοβουλία της 96 ΑΔΤΕ "να γιορτάσει την Ημέρα του Παιδιού, δείχνοντας όπλα σε ανήλικα, μαθαίνοντας στα παιδιά να σκοτώνουν!" είχε σαν αποτέλεσμα να πατώσει η ανήκουστη αντιδραστική και φιλοπόλεμη αυτή πρωτοβουλία. [θυμίζουμε την σχετική ανακοίνωση μας 
ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ με τον Στρατό να μαθαίνει τα παιδιά να Δολοφονούν! http://diktiospartakos.blogspot.gr]

Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο οι σύλλογοι γονέων, αλλά και η εκπαιδευτική κοινότητα αντέδρασαν, καταδίκασαν την εν λόγω ακραία πρωτοβουλία των επικίνδυνων ακροδεξιών στο Υπουργείο Άμυνας, του ΓΕΣ και της στρατιωτικής διοίκησης του νησιού.  
Μόνο ένα σχολείο, το 4ο Γυμνάσιο "επέτρεψε" στους μιλιταριστές να δώσουν το σόου τους... Όπως βλέπουμε στο προπαγανδιστικό βίντεο και διαβάζουμε στην ανακοίνωση τους α παιδιά περιηγήθηκαν στους χώρους του Στρατοπέδου και μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να δουν ένα μεγάλο Ασθενοφόρο τεσσάρων θέσεων, το άρμα Μ48 ένα εκτοξευτήρα πυραύλων ΡΜ70. Εκτός των μαθητών, την σημασία αυτών των επισκέψεων εξήρε και ο καθηγητής Πολύδωρος Στείρος, που συνόδευε μαθητές του 4ου Γυμνασίου". 
Οι φωτογραφίες από την επίδειξη οπλικών συστημάτων:
Φωτογραφία: Ο εξοπλισμός στον πυργίκσο του άρματος M48


Φωτογραφίες: Oι μαθητές που παρακολούθησαν την επίδειξη οπλικών συστημάτων


Φωτογραφία: Γνωριμία με τετραπλό ασθενοφόρο


Φωτογραφία: Από το καλοσώρισμα του σχολείου


Βίντεο από την παρουσίαση των οπλικών συστημάτων

Πηγή: http://www.alithia.gr
Επαναλαμβάνουμε:
Πρόκειται για μια τρομερή επέλαση του εθνικισμού και του μιλιταρισμού που με όλα τα μέσα προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ακροδεξιά ηγεσία των ΑΝΕΛ στο Υπουργείο Άμυνας.
Αυτή τη φορά στόχος είναι οι μαθητές... 
Οι Συνταγματάρχες της Χούντας του 1967 αποκαλύπτονται μικροί συγκρινόμενοι με την τεράστια στρατιωτικοποίηση του λαού μας που προωθεί ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός, με την συνδρομή των Ισραηλινών και Αμερικανών διαφημιστών! 
Καλούμε την εκπαιδευτική κοινότητα, τους συλλόγους των καθηγητών και το μαθητικό κίνημα όχι μόνο να καταγγείλουν αυτές τις πολεμόχαρες εκστρατείες, αλλά να ενώσουν την αγωνία τους για την συγκρότηση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ που απαιτεί η εποχή μας.
Μια σκληρή εποχή αντεργατικής επίθεσης, δογμάτων Πολέμου-Καταστολής που στοχοποιούν ως εσωτερικό εχθρό εργαζόμενους και νεολαία.

Με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ - ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ στους βρώμικους πολέμους και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου