Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Η μιλιταριστική εκπομπή "Αρετή και Τόλμη" των Καμμένου-Βαρδινογιάννη ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων

Ο εθνικιστικός κατήφορος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει σταματημό.
Νέο επεισόδιο της "εθνικής ενότητας" που με κάθε τρόπο θέλουν να επιβάλλουν, ταυτίζοντας τον κόσμο της εργασίας με τα αστικά κόμματα εξουσίας-την δολοφονική ναζιστική συμμορία Χρυσή Αυγή και τους Μεγαλοϊδεατισμούς του ελληνικού κεφαλαίου, το οποίο είναι αποφασισμένο να πάει σε πόλεμο...
Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ των στρατιωτικοποιημένων ενώσεων των φασιστών, των Λεσχών Εφέδρων από την εθνικιστική-μιλιταριστική εκπομπή "Αρετή και Τόλμη" (ΒΙΝΤΕΟ)
Πρόσφατα οι εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων ήρθαν στο προσκήνιο όταν ανέλαβαν δράση στο κέντρο της Αθήνας με την κάλυψη όλων των κρατικών μηχανισμών εναντίον των κοινωνικών κινημάτων που αντιστέκονται στον εθνικιστικό παροξυσμό και την μισαλλοδοξία. Θυμίζουμε την ανακοίνωση μας:
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες "ομάδες εφέδρων θα αναλάβουν την περιφρούρηση του συλλαλητηρίου της Αθήνας, με πρωτοβουλία της Πατριωτικής Ένωσης-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις «ΕΛ.ΛΑ.Σ» και σε συνεννόηση με τους διοργανωτές".
Σε ανακοίνωση τους αποκαλύπτουν την σχέση τους με το φασισμό http://www.onalert.gr, διαλαλώντας τους Επεκτατικούς και Αλυτρωτικούς τους στόχους, δανειζόμενοι τη φρασεολογία του φασιστικού ΣΤΟΧΟΥ:
"Η επιτυχία του συλλαλητηρίου θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας στους απανταχού της Γης Έλληνες και Φιλέλληνες, ότι η Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι όρθια στον αέναο αγώνα της για το Ωραίο, το Μεγάλο και το Αληθινό".http://diktiospartakos.blogspot.gr
Μια βδομάδα μετά το εθνικιστικό συλλαλητήριο, οι κρατικοί αυτοί μηχανισμοί επιβολής των Δογμάτων Πολέμου-Καταστολής, βρίσκονται ξανά στα τηλεοπτικά πλάνα της κρατικής τηλεόρασης προκειμένου να νομιμοποιηθούν στη μέση συνείδηση και προπαγανδίσουν το απαραίτητο της ύπαρξης τους λόγω του εντεινόμενου ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού δύο αδίστακτων αρχουσών τάξεων.


ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ 
ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Καλούμε τους αγωνιστές και τις οργανώνεις του εργατικού κινήματος και της νεολαίας να σταθούν απέναντι στους φασίστες και την πολεμοκαπηλεία, στον εθνικισμό και στην επιχείρηση τρομοκράτησης της μειονότητας της Θράκης, της καταστολής των προσφύγων και των κοινωνικών κινημάτων.
Απαιτώντας την ΑΚΥΡΩΣΗ της Άσκησης Μακεδονομάχος.
Οι ευθύνες του Υπουργείου Άμυνας και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι τεράστιες.
Αυτοί συγκροτούν το βαθύ κράτος...
Αυτοί χειρίζονται τις στρατιωτικοποιημένες ομάδες των φασιστών και των πάσης φύσεως ακροδεξιών που εφαρμόζουν τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ

Καλούμε το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ενάντια στην σφαγή του κόσμου της εργασίας, της νεολαίας και των στρατευμένων. 

Ενάντια στην πολεμοκαπηλεία των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και Ερντογάν.

Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Εργαζομένων και Φαντάρων.
Δεν μας ενώνει τίποτε με τις κυβερνήσεις, δεν έχουμε κανένα Εθνικό Συμφέρον να υπερασπιστούμε.
Αντιθέτως, μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία.
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Απαιτείται επομένως ένα νέο εργατικό Διεθνιστικό Αντικαπιταλιστικό κίνημα ενάντια στην Αστική Παραγωγική Ανασυγκρότηση που θέλει Δούλο τον κόσμο της εργασίας, ενάντια στους ¨εθνικού στόχους και την εθνική ενότητα¨ που απαιτεί η αστική τάξη για να μας μετατρέψει σε Κρέας στα Κανόνια της, Αναλώσιμους της Κερδοφορίας του κόσμου του πλούτου.
Δεν προετοιμαζόμαστε για να Δολοφονηθούμε μεταξύ μας εργάτες και νεολαία για επιχειρηματικά, κρατικά και Ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
Αγωνιζόμαστε για την Ανατροπή της Καπιταλιστικής Κυριαρχίας, για την Κοινωνική Απελευθέρωση.   
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου