Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Οπλίτης-Πολίτης για πάντα Φασίστας, όργανο του κράτους!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες "ομάδες εφέδρων θα αναλάβουν την περιφρούρηση του συλλαλητηρίου της Αθήνας, με πρωτοβουλία της Πατριωτικής Ένωσης-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις «ΕΛ.ΛΑ.Σ» και σε συνεννόηση με τους διοργανωτές".
Σε ανακοίνωση τους αποκαλύπτουν την σχέση τους με το φασισμό http://www.onalert.gr, διαλαλώντας τους Επεκτατικούς και Αλυτρωτικούς τους στόχους, δανειζόμενοι τη φρασεολογία του φασιστικού ΣΤΟΧΟΥ:
"Η επιτυχία του συλλαλητηρίου θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας στους απανταχού της Γης Έλληνες και Φιλέλληνες, ότι η Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι όρθια στον αέναο αγώνα της για το Ωραίο, το Μεγάλο και το Αληθινό".
Πρόκειται για στρατικοποιημένες φωλιές του φασισμού https://jailgoldendawn.com που γνώρισαν και γνωρίζουν την στήριξη του κράτους και του στρατού, των Δημάρχων και της Εκκλησίας, με την δράση τους να εξαπλώνεται από τον Άγιο Παντελεήμονα, τον Έβρο και τα νησιά εναντίον των προσφύγων https://athens.indymedia.org.
Η Αποστολή τους εναντίον των ασύμμετρων απειλών στοχοποιεί και τους εργαζόμενους. Ενδεικτικά αναφέρεται η εκπαίδευση των Ταγμάτων του Στρατού και της Εθνοφυλακής (όπου επίσης δραστηριοποιούνται)  στην Κοζάνη με σενάρια που προβλέπουν την ένοπλη προστασία των ιδιωτικοποιημένων μονάδων της ΔΕΗ και την ανακατάληψη τους από αγωνιστές που αντιστέκονται στο ξεπούλημα τους.
Άλλοτε ως "Μακεδονομάχοι" εκπαιδεύονται μαζί με τον Στρατό για την Τρομοκράτηση της μειονότητας στη Θράκη, αναλαμβάνουν τη φύλαξη των αγωγών ενέργειας στα Βόρεια σύνορα της χώρας, με την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία προετοιμάζονται να Υλοποιήσουν σενάρια δημιουργίας Υγειονομικής Ζώνης στα εδάφη της ΠΓΔΜ.  

Όμως όλη αυτή η σφηκοφωλιά του εθνικισμού και ναζισμού έχει δώσει πρόσφατα δείγματα γραφής.
Γράφαμε στην ανακοίνωση μας:

Οι φασίστες των Λεσχών Εφέδρων γκρέμισαν το γλυπτό του δήμου Παλαιού Φαλήρου;

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ...

Επιχείρηση κουκουλοφόρων στο Παλαιό Φάληρο, τα ξημερώματα, με την οποία “γκρέμισαν” το γλυπτό που υπήρχε στην παραλιακή λεωφόρο και είχε προκαλέσει ακόμη και… ευχέλαιο από ιερείς! 

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαληρού ναύαρχος ε.α Διονύσης Χατζιδάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ, μίλησε για “παρακράτος”! 



“Τρεις τα ξημερώματα, ένα φορτηγό μαζί με δύο τζιπ, εμφανίστηκαν στην περιοχή. Συνολικά 13 άτομα με σχοινιά έριξαν το γλυπτό”, είπε ο κ.Χατζιδάκης ο οποίος αποκάλυψε ότι οι κουκουλοφόροι απείλησαν και ιδιοκτήτη καντίνας που τους είδε! 

Σκοταδισμός…
Αυτά μας γράφει ο Πάρης Καρβουνόπουλος στο σαιτ του στην σχετική ανάρτηση http://www.militaire.gr
Όμως ο Πάρης Καρβουνόπουλος και το σαιτ militaire.gr που με συνέπεια και συνέχεια προβάλλει τις απόψεις των ΑΝΕΛ και την παραμικρή δήλωση-κίνηση του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου δεν μας τα λέει όλα.
Γιατί πρόκειται για Στρατιωτική Καταδρομική επιχείριση, με τα ΜΜΕ από το πρωί να κάνουν λόγο για συμμετοχή ΟΥΚάδων και της δολοφονικής ναζιστική συμμορίας Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα, ο δεξιός Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζιδάκης δηλώνει ότι γνωρίζει τους ενόχους.
Ποιοι είναι αυτοί;
Μήπως είναι οι φασιστικές Λέσχες Εφέδρων που συγκροτούνται Πανελλαδικά με την πλήρη κάλυψη-συμμετοχή των Υπουργών Άμυνας Πάνου Καμμένου και Δημήτρη Βίτσα; 
Να θυμίσουμε στον δεξιό Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζιδάκη την προβολή που τους παρέχει;
Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση http://www.stratiotikos.gr:
Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ / ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΓΙΑ 15Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940.
"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ"
Αλήθεια, συνειδητοποιούν ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, ο Πάρης Καρβουνόπουλος και οι Υπουργοί Άμυνας Πάνος Καμμένος και Δημήτρης Βίτσας τις συνέπειες των πράξεων τους;
Τώρα οι φασίστες και οι Λέσχες Εφέδρων στρέφονται και του εργαζόμενου λαού μας και των πολιτιστικών δημιουργημάτων.
Για αυτό εξάλλου τους εκπαιδεύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο Ελληνικός Στρατός του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Για αυτό προβάλλουν τις άθλιες και εμετικές εθνικιστικές και μιλιταριστικές απόψεις τους.
Μόλις χθες ο Πάρης Καρβουνόπουλος έδινε τον λόγο στις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων και χαρακτήριζε "επανάσταση" τις προτάσεις τους για νέους εξοπλισμούς και στρατιωτικοποίηση του εργαζόμενου λαού μας και της νεολαίας! http://www.militaire.gr
Απόψεις που φυσικά μοιράζεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προωθεί συστηματικά! 
Πρόκειται για πολεμοκάπηλους-αυταρχικούς-κατασταλτικούς σχεδιασμούς που η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ με συστηματικό τρόπο αποκαλύπτει και αντιπαλεύει.
ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2018:Την τρομοκράτηση της Μειονότητας στη Θράκη αναλαμβάνουν οι Φασίστες Μιλιταριστές του Υπουργείου Άμυνας http://diktiospartakos.blogspot.gr
ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Καλούμε τους αγωνιστές και τις οργανώνεις του εργατικού κινήματος και της νεολαίας να σταθούν απέναντι στους φασίστες και την πολεμοκαπηλεία, στον εθνικισμό και στην επιχείρηση τρομοκράτησης της μειονότητας της Θράκης, της καταστολής των προσφύγων και των κοινωνικών κινημάτων.
Απαιτώντας την ΑΚΥΡΩΣΗ της Άσκησης Μακεδονομάχος.
Οι ευθύνες του Υπουργείου Άμυνας και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  είναι τεράστιες.
Αυτοί συγκροτούν το βαθύ κράτος...
Αυτοί χειρίζονται τις στρατιωτικοποιημένες ομάδες των φασιστών και των πάσης φύσεως ακροδεξιών που εφαρμόζουν τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής.
Τέλος, τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανακαλύπτει τις συνέπειες της "εθνικής ενότητας" που οικοδομεί με την Χρυσή Αυγή με τις εθνικιστικές επιδείξεις στα ακριτικά νησιά και στην Άσκηση Παρμενίωνας!
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου