Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Το Υπουργείο Άμυνας ΥΠΕΥΘΥΝΟ για τα Υβριστικά-Εθνικιστικά-Παράνομα-Φασιστικά τραγούδια στον Ελληνικό Στρατό

Οι μάσκες έπεσαν!
Και μάλιστα έπεσαν μέσα στην Ελληνική Βουλή.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα εθνικιστικά συνθήματα στα στρατόπεδα από τον Έβρο μέχρι τα ΚΕΝ και την ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο, ο ΥΕΘΑ Π.Κάμμενος απάντησε:
"Τα στελέχη όπως επίσης και οι οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων δύνανται στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους να αναφωνούν συνθήματα καθαρά πατριωτικού περιεχομένου, κατόπιν σχετικής εντολής, χωρίς όμως να προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ή να θίγουν άλλους λαούς.
Σε κάθε περίπτωση, η αναφώνηση των συνθημάτων δημιουργεί τόσο στα στελέχη όσο και στους οπλίτες αίσθηµα αυτοπεποίθησης ενώ παράλληλα καλλιεργεί υψηλό φρόνημα στο στράτευµα που θεωρούνται, και τα δύο, απαραίτητα ως πολλαπλασιαστής της ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων .
Διαβάστε πως και με ποια συνθήματα οι Υπουργοί Άμυνας Π.Καμμένος-Δ.Βίτσας "ανεβάζουν το ηθικό" του Ελληνικού Στρατού:



ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΔΥΚ: Αίμα να 'ναι κι ό,τι να' ναι, τα G3 να βαράνε, χήρες κι ορφανά να κλαίνε και τα σπίτια τους να καίμε»

 ΕΛΔΥΚ: Αίμα να 'ναι κι ό,τι να' ναι, τα G3 να βαράνε, χήρες κι ορφανά να κλαίνε και τα σπίτια τους να καίμε»
Τα ίδια φασιστικά συνθήματα που φώναζαν με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ το 2014, φωνάζουν σήμερα, το 2018, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!
1o Τάγμα ΕΛΔΥΚ: Άγρια εθνικιστική προπαγάνδα και δυνατές φωνές για να σπάσει ο τσαμπουκάς των νέων Στρατιωτών!
Νέες καταγγελίες έφτασαν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΤΑΤΕΥΜΕΝΩΝ για την βάναυση εκπαίδευση των συναδέλφων στην ΕΛΔΥΚ και την αισχρή εθνικιστική προπαγάνδα που γίνεται εις βάρος τους.

Καταρχήν, αυτό που επισημαίνουν οι συνάδελφοι είναι ότι ο Στρατός και το Υπουργείο Άμυνας συστηματικά αντιμετωπίζουν του ΕΛΔΥΚάριους ως μισθοφόρους στρατιώτες που πρέπει να υποταχθούν και διαπαιδαγωγηθούν κατάλληλα.
Είτε οι φαντάροι διαλέξουν την μετάθεση στην Κύπρο εθελοντικά προκειμένου να εξασφαλίσουν το μηνιαίο επίδομα των 230 ευρώ ώστε να μην επιβαρύνουν την οικογένεια τους με το σοβαρό κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης, είτε σταλούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ -αφού έχουν αρνηθεί στην προεπιλογή-, θα πληρώσουν ακριβά την μετάθεση στην Κύπρο!
Για ένα τουλάχιστον δίμηνο θα υποστούν μια ακραία επιθετική συμπεριφορά και εκπαίδευση -η οποία στην Κύπρο δεν χαλαρώνει ποτέ τα πολεμοχαρή της και βάναυσα τυπικά χαρακτηριστικά. 
Πρωταγωνιστές της εθνικιστικής προπαγάνδας και της βαναυσότητας δε θα είναι τα στελέχη.
Η Αθλιότητα θα έχει ως Πρωταγωνιστές τους "παλιότερους" φαντάρους, τις προηγούμενες Σειρές κατάταξης.
Η επιλογή αυτή γίνεται από τη διοίκηση, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας με σκοπό να μην ζητηθούν ευθύνες σε αξιωματικούς από τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων χωρίζει τους φαντάρους σε "παλιούς και νέους" κάτι που βεβαίως είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Οι παλιότεροι λοιπόν φαντάροι αναλαμβάνουν, ως Όργανα, το τσάκισμα της νέας κάθε φοράς Σειράς.
Στα ΣΠΕΝ και στην υπόλοιπη εκπαίδευση, οι παλιότεροι στρατιώτες έχουν λάβει την προφορική εντολή να καψονάρουν και να διατάζουν τους "νέους" να φωνάζουν όσο το δυνατό περισσότερο "για να τους σπάσει ο τσαμπουκάς". 
Αυτή είναι η εντολή των Λοχαγών και φυσικά η κάθε Σειρά που "παλιώνει" κάνει τα ίδια στην επόμενη!
Ουσιαστικά στην ΕΛΔΥΚ συμβαίνει ότι ακριβώς είναι η καθημερινότητα της Σχολής Ευελπίδων!
Αυτά είναι η καθημερινότητα του 1ου Τάγματος ΕΛΔΥΚ (αλλά και των υπολοίπων Ταγμάτων στην Κύπρο). 
Η Διοίκηση φυσικά τα ξέρει και επιτρέπει να εξελίσσονται τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα.
Συνεχώς και σε καθημερινή βάση οι στρατιώτες διατάζονται να τραγουδούν και να φωνάζουν εμβατήρια εθνικιστικά 
Αίμα να 'ναι κι ό,τι να' ναι, τα G3 να βαράνε, χήρες κι ορφανά να κλαίνε και τα σπίτια τους να καίμε»,
"Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ", 
"Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία, γ...... η Τουρκία"!


Το κόλπο είναι το εξής: 
εξαιτίας της ευθυνοφοβίας των στρατιωτικών, τα συνθήματα αυτά δεν φωνάζονται στις Αναφορές και μπροστά στα στελέχη, αλλά σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή της καθημερινότητας.
Επιβάλλονται στους φαντάρους να τα τραγουδάνε όταν μετακινούνται για σίτιση κτλ, ώστε οι Αξιωματικοί να μην χρεωθούν την ευθύνη...

ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ...
ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ...
Τέλος, συστηματικά καλλιεργείται ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ανάμεσα στους φαντάρους, βάζοντας τους "νέους" στρατιώτες να φωνάζουν για να αποδείξουν άραγε τι.... ο ένας Λόχος στον άλλο..

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
Δεν πρόκειται για άθλια γεγονότα με πρωταγωνιστές Ακροδεξιούς, φασίστες, ΝΑΖΙ.
Πρόκειται για το επίσημο πρόγραμμα εκπαίδευσης που γνωρίζει την ΑΝΟΧΗ, την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ, την επίσημη κατεύθυνση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε προχωρήσει και στο παρελθόν σε ανάλογες αποκαλύψεις.
Τότε ΥΕΘΑ ήταν ο Δ.Αβραμόπουλος και ΑΓΕΣ ο Αντιστράτηγος Μανωλάς.
Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση κατάγγειλε τα καψόνια και τα εθνικιστικά τραγούδια...
Τώρα η κυβερνητική προπαγάνδα μιλά για Εκδημοκρατισμό των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά η χυδαιότητα κυριαρχεί...
Θυμίζουμε:

 07 Αυγ. 2014 http://tvxs.gr
Λοκατζήδες: «Αίμα τουρκικό, σκοπιανό, αλβανικό… χήρες κι ορφανά να κλαίνε»

«Στο βουνό χωρίς φαί, χωρίς νερό, μόνο αίμα και τι αίμα – τουρκικό, σκοπιανό, αλβανικό. Αίμα να 'ναι κι ό,τι να' ναι, τα G3 να βαράνε, χήρες κι ορφανά να κλαίνε και τα σπίτια τους να καίμε», είναι ένα από τα συνθήματα λοκατζήδων κατά τη διάρκεια εκπαίδευσής τους στην Κύπρο, σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

«Η Κύπρος είναι ελληνική. Γαμ…αι η Τουρκία», ακούγεται σε άλλο σημείο του βίντεο.


Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, το βίντεο το τράβηξε προφανώς κάποιος από τους εκπαιδευτές και, όπως γράφει το blog «The ESPS Nicosia Blogspot», το ανάρτησε στις 8 Ιουλίου στο διαδίκτυο ο χρήστης του facebook «Μόνο Αποέλ», που αυτοπροσδιορίζεται «Αθηναίος Εθνικιστής Αποελίστας».

Ανάμεσα στα συνθήματα, ακούγονται τα εξής:

«Γά..σα μια που..να που τη λένε Τσιλέρ, γά..σα κι έναν π..στη που τον λένε Ντεμιρέλ, τους γά…σα τη μάνα και την αδελφή και κάναν ένα γιο με πατέρα λοκατζή. [...] Μεγάλωσε τ’αγόρι και πήγε στο στρατό και έμαθε να λέει Τουρκία σε γ..ώ]».

«Την Πόλη που μου πήρανε εγώ τη θέλω πίσω, να μπω μες στην Αγιά Σοφιά, Τούρκο να μην αφήσω. Ήτανε ένα καράβι, ένα αρματαγωγό, από την Κύπρο σάλπαρε να σπείρει πανικό, πάει παραλία, στη Μικρά Ασία, να σπείρει φλόγες και φωτιά σε όλη την Τουρκία, κατέβηκαν τα ΣΤΑΓΙΕΡ γεμάτα λοκατζήδες, με ηθικό ατσάλι και όποιον Τούρκο βρήκαν του πήραν το κεφάλι [...] Πού θα ανάψουμε κεριά; Μέσα στην Αγιά Σοφιά. Στον τρούλο της Αγιά-Σοφιάς θ' ανέβω για να βγάλω την τούρκικη γαμοσέληνο και το σταυρό να βάλω. Και μόνο τότε ο Θεός την Πόλη θα φωτίσει κι ο ύμνος ο ελληνικός παντού θα αντηχήσει».

«Video με ακραία, ρατσιστικά και υβριστικά συνθήματα ΛΟΚατζήδων. Απαιτούνται άμεση αντίδραση και μέτρα από Κυβέρνηση και προσωπικά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας», σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος κάνει λόγο για σιγή ιχθύος από τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας: 
«Το ερώτημα επομένως είναι γιατί οι ΑΓΕΣ Μανωλάς, ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος και ο ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος δεν κινούνται σύμφωνα με τον νόμο αντιμετωπίζοντας τα παράνομα και εμετικά άσματα μιας καθαρά ψυχολογικής επιχείρησης, τις βρισιές και τους τραμπουκισμούς των εκπαιδευτών που κλωτσούν τους εκπαιδευόμενους, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούν την όλη διαδικασία ενώ είναι γνωστό ότι ακόμη και το κινητό με κάμερα απαγορεύεται στις Ένοπλες Δυνάμεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το Δίκτυο Σπάρτακος.

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΣΜΑΤΑ.
ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ
ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ  
Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. 
 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου