Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Γιατί ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το φιλοκυβερνητικό militaire.ge αποκρύπρουν το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ;

ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ;
Ποιοι και γιατί επείγονται να "κρύψουν" το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΠΟΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΥΕΘΑ ΚΑΜΜΕΝΟ MILITAIRE.GR ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ! 
Η ανησυχία της κυβέρνησης είναι μεγάλη για τα όσα συμβαίνουν στον Στρατό.
Η επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πρωτόγνωρη στα δικαιώματα των στρατευμένων. Κλιμακώνουν την οικονομική και εργασιακή μας εκμετάλλευση, σε συνδυασμό με τον επικίνδυνο και εχθρικό προς τους εργαζόμενους ρόλο που μας επιφυλάσσουν όσον αφορά την εφαρμογή των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής (του Ελληνικού Στρατού, του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ), τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό.
Είναι ζητήματα που σταθερά παλεύει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Το θέμα όμως είναι ότι οι αντιδράσεις των συναδέλφων φαντάρων πληθαίνουν, οι αντιστάσεις αυξάνονται, όλο και περισσότερο μετράμε σημαντικές νίκες του Κινήματος των Φαντάρων μέσα στον στρατό.
Φυσικά, όλα αυτά τα γνωρίζει η κυβέρνηση, τα γνωρίζει το ΥΠΕΘΑ και το Πεντάγωνο.
Δεν μπορούσε να κρύψει την "ταραχή¨ του ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος στην ομιλία του στη ΔΕΘ όταν και επιτέθηκε "στα διάφορα ΔΙΚΤΥΑ των φαντάρων..."
Η κυβέρνηση, αρχικά για να μας αντιμετωπίσει, διάλεξε το δρόμο της καταστολής και παρουσίασε λαμπρό δείγμα κρατικού αυταρχισμού διαμέσου της κατάπτυστης δικαστικής δίωξης εναντίον της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Μια απόπειρα που απέτυχε οικτρά μετά την ΑΘΩΩΣΗ του διωκόμενου μέλους της ΕΑΣ, αποτέλεσμα ενός πρωτόγνωρου κύματος Αλληλεγγύης των φαντάρων, του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας.
Τώρα επιχειρούν νέα επίθεση.
Πολύ απλά "εξαφανίζουν" την κλιμακούμενη δράση των φαντάρων, επιχειρούν να αποκρύψουν τους στόχους-τις διεκδικήσεις-τις επιτυχίες του κινήματος των φαντάρων.

Χθες το απόγευμα δημοσιεύτηκε ανακοίνωση μας για το άθλιο γεγονός  όπου σερβίραν "Σκουληκιασμένο φαγητό για τους εκατοντάδες νεοσύλλεκτους στο ΚΕΝ Μεσολογγίου http://diktiospartakos.blogspot.gr"

Το γεγονός αυτό επαναλαμβάνουμε ήταν γνωστό σε όλους την Πέμπτη 7/12 και μάλιστα ήταν ένα ζήτημα πάλης του Κινήματος των Φαντάρων σε εξέλιξη, όπου απαιτούνταν η συμβολή όλων στην προβολή του και στην έκφραση της Αλληλεγγύης μας στους αγωνιζόμενους φαντάρους.

Τι έπραξαν όμως όλοι τους;

ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ!

Ούτε ο Καρβουνόπουλος και το militaire.gr έγραψε τίποτε, ούτε τα υπόλοιπα μιλιταριστικά σαιτ.

Ούτε ο 902.gr ούτε φυσικά τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Γιατί;

Μα γιατί δεν έπρεπε να διαταραχτεί με κανένα τρόπο και για κανέναν λόγο το κλίμα "εθνικής ενότητας και εθνικής ομοφωνίας", δεν έπρεπε να πληγεί το Γόητρο των Ενόπλων Δυνάμεων!
Έπρεπε να περάσει στα μουλωχτά το γεγονός ότι το έτος 2017, η κυβέρνηση που δαπανά 3 δισεκατομμύρια δολάρια για την προμήθεια αμερικανικών εξοπλισμών ταϊζει τους φαντάρους ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ! 
Έμεινε μόνο το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ να παλεύει, η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ να ενθαρρύνει τους φαντάρους και να "σπάει" τα τηλέφωνα του ΓΕΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ την παρέμβαση του ΑΓΕΣ Στεφανή.
Όμως και από αυτή την παρέμβαση μας δεν είδαν τίποτε. 
Τόσο η εφημερίδα ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ και ο 902.gr https://www.902.gr, όσο και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (τα μόνα μέσα που ανέδειξαν το ζήτημα και αυτά την επόμενη μέρα 8/12) αναφέρονται στο γεγονός που ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ χωρίς καμιά αναφορά στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και το Κίνημα των φαντάρων!
Για να τους ακολουθήσει ο φιλότιμος υπερασπιστής του έργου του Πάνου Καμμένου, που χωρίς να αναφερθεί καθόλου στις ευθύνες του Υπουργού μας παρουσιάζει "χαριτωμένα"  μια πατερναλιστική πράξη του υπουργού του και προβάλλει μόνο τις όποιες πρωτοβουλίες του ΚΚΕ.
Φυσικά καλώς αναπτύσσονται οι δράσεις του ΚΚΕ. Το κίνημα των φαντάρων έχει ανάγκη την πάλη όλων, μέσα και έξω από τον Στρατό και εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απευθύνουμε κάλεσμα αγώνα σε όλους, χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις και λογικές κομματικής ιδιοκτησίας.
Όμως δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν όλοι. 
Τόσο από την ΑΠΟΧΗ μέσων και κομμάτων όταν εξελίσσεται η αντιπαράθεση των φαντάρων, όσο για την απόκρυψη της πάλης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και την επιλογή προβολής κομματικών πρωτοβουλιών.
Εμείς θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε την πάλη όλων των συνιστωσών του κινήματος στον στρατό και να αμφισβητούμε την πολεμοκάπηλη, αυταρχική, αντεργατική ταξική κυβερνητική πολιτική.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου