Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Ένας Υπόδικος ΝΑΖΙ στον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ: Ο Καμμένος και ο ΣΥΡΙΖΑ "ξεπλένουν" την Χρυσή Αυγή στον Στρατό!


ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΝΕΑ "ΕΘΝΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ"
o υπόδικος Κασιδιάρης παρακολούθησε την τελική φάση της άσκησης μαζί με τους συναδέλφους του Χρήστο Παππά και Ιωάννη Αϊβατίδη.
Αγκαλιασμένοι οι Υπουργοί Άμυνας Πάνος Καμμένος και Δ.Βίτσας επισκέπτονταν στρατιωτικά φυλάκια στο Καστελόριζο και τη Ρω μαζί με τους βουλευτές της ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας Χρυσής Αυγής.
Οι Ενώσεις Αποστράτων Στρατιωτικών που ελέγχονται από το Υπουργείο Άμυνας μαζί με τους Χρυσαυγίτες βουλευτές στις Γιορτές Μίσους στο Γράμμο.

Στην λήξη της επικίνδυνης και πανάκριβης πολεμοκάπηλης φιέστας «Παρμενίων 2017» συναντήθηκαν ξανά ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αυλωνίτου, Ντζιμάνης και Ρίζος με τους υπόδικους της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Παρά λοιπόν τα μεγάλα "αντιφασιστικά λόγια" η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΞΕΠΛΕΝΕΙ τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και οικοδομεί μαζί τους ¨εθνικά μέτωπα"!

Έτσι εξάλλου απαίτησε και ο Βαρδινογιάννης, ένας εφοπλιστής επικεφαλής Ομίλου που πρωταγωνιστεί στον καθορισμό ΑΟΖ, ζητά και παίρνει μερίδιο από τα ενεργειακά κοιτάσματα και συστηματικά προβάλλει τον Στρατό και τις "εθνικές απειλές"!

Μάλιστα, «επευφημώντας» την παρουσία εκπροσώπων απ' όλα τα αστικά κόμματα στην ολοκλήρωση της άσκησης, ο υπουργός Άμυνας ζήτησε «να μείνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις έξω από πολιτικές αντιπαραθέσεις».

Ουσιαστικά αυτό που απαιτεί ο Καμμένος είναι η ανεμπόδιστη εφαρμογή της αστικής πολιτικής, "εθνικό μέτωπο¨ για τη διεκδίκηση του νέου αστικού Μεγαλοιδεατισμού, υποταγή μας στα Μνημόνια και στους Επενδυτές, το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΕΕ-ΝΑΤΟ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου