Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Αγκαλιασμένα ελληνικά και τουρκικά F 16 εναντίον της Ρωσίας


Παρά την πολεμοκαπηλεία των κυβερνήσεων Τσίπρα-Ερντογάν στο Αιγαίο, που διαφημίζουν με πύρινους λόγους τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια στις Ειδήσεις των καθεστωτικών ΜΜΕ για να αποκρύψουν και την ουσία του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού -που δεν είναι άλλη από την επιδίωξη πολιτικών και οικονομικών κερδών- και να μας αποπροσανατολίσουν από την ολέθρια αντεργατική πολιτική τους.
Στο ΝΑΤΟ, Έλληνες και Τούρκοι στρατοκράτες συνεργάζονται μια χαρά προκειμένου να υλοποιήσουν τους ιμπεριαλιστικούς τους στόχους, αναγορεύοντας φυσικά ως εχθρό του την Ρωσία.
Έλληνες και Τούρκοι πιλότοι άφησαν λοιπόν στην άκρη τον Ακήρυκτο Πόλεμο στο Αιγαίο και δηλώνουν παρόν στην Νατοϊκή Άσκηση Brilliant Arrow 2017.

Από τις 11 έως τις 22 Σεπτεμβρίου διεξάγεται στον εναέριο χώρο των Γερμανίας και Ολλανδίας αντίστοιχα η άσκηση «Brilliant Arrow 2017». 

Στην άσκηση παίρνουν μέρος μαχητικά από τέσσερις χώρες: Γερμανία (EF-2000), Πολωνία (F-16), Τουρκία (F-16) και Ελλάδα. Η Πολεμική Αεροπορία συμμετέχει με μαχητικά F-16.
Κατά τη διάρκεια της «Brilliant Arrow 2017» θα εκτελεστούν σενάρια επιθετικών και αμυντικών αποστολών καθώς επίσης θα εξεταστεί η διαλειτουργικότητα των NATO Response Forces (NRF). Τις δραστηριότητες θα συνδράμουν σύστημα AWACS του NATO, αεροσκάφος εναέριου ανεφοδιασμού A310 MRTT της Γερμανικής Αεροπορίας και Α/Α συστήματα.
Αξίζει να θυμίσουμε ότι η ελληνική και η τουρκική κυβέρνηση, οι αντίστοιχες Ένοπλες Δυνάμεις τους δεν προετοιμάζονται μόνο μαζί, αλλά συνεργαζόμενους τους βρίσκουμε σε όλους τους Άδικους Πολέμους του ΝΑΤΟ.
Από τους βομβαρδισμούς των λαών της Γιουγκοσλαβίας μέχρι το Αφγανιστάν, από τη διάλυση της Λιβύης μέχρι τον πόλεμο κατά των προσφύγων-μεταναστών στο Αιγαίο.
Παντού μαζί οι Μισθοφόροι Δολοφόνοι και των δύο κρατών!
Ανάγκη όσο ποτέ η συγκρότηση ενός εργατικού διεθνιστικού αντικαπιταλιστικού αντιπολεμικού κινήματος για να συνενώσει την πάλη των λαών εναντίον των κυβερνήσεων και των πλουσίων που καλλιεργούν τον εθνικισμό-ρατσισμό-φασισμό και σπέρνουν τους πολέμους.
Επίκαιρο όσο ποτέ το κάλεσμα της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για ανάληψη δράσεων του αντιπολεμικού κινήματος
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/04/blog-post_198.html

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου