Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Οι φαντάροι Αλβανικής καταγωγής είναι εσωτερικός εχθρός του Ελληνικού Στρατού;

Αν και άμεση ήταν η παρέμβαση του ΓΕΣ και της νέας διοίκησης στο 644 Μ/Κ ΤΠ στην Αλεξανδρούπολη, μετά την παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τις καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων, κάνοντας τις απαραίτητες συστάσεις στους ΝΑΖΙ ΕΠ.ΟΠ "να μαζευτούν".
Κάτι που έγινε  φανερό τις επόμενες μέρες αφού οι ΝΑΖΙ ΕΠ.ΟΠ. αλλά και η διοίκηση της μονάδας κατανοούν ότι πλέον και στο 644 Μ.Κ ΤΠ οι φαντάροι μπορούν να υπολογίζουν στην στήριξη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Αποκαλύπτεται ότι κάτι πολύ πιο σοβαρό συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Με ευθύνη της ακροδεξιάς ηγεσίας του Πενταγώνου και του ΑΓΕΣ Στεφανή έχει περάσει στο μόνιμο  στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό η αντίληψη ότι για τον ελληνικό στρατό οι φαντάροι Αλβανικής καταγωγής και οι αλλόθρησκοι συνάδελφοι είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.
Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός που συνέβη και πάλι στο 644 Μ/Κ ΤΠ, όταν γυναίκα, υπάλληλος από το πολιτικό προσωπικό που απασχολείται στα μαγειρεία, έβαλε -παράνομα- τις φωνές στην αγγαρεία των στρατιωτών που συνομιλούσαν στη μητρική τους γλώσσα. Και μάλιστα, σε στιγμές ανάπαυλας από την συνεχή αγγαρεία.
Έκρινε σκόπιμο να δώσει ευρύτερη διάσταση στην απαράδεκτη συμπεριφορά της και να "καρφώσει" τους φαντάρους στη διοίκηση της μονάδας, ώστε να ληφθούν μέτρα.
Εμείς όχι μόνο καταδικάζουμε την παράνομη, προσβλητική και εμετική συμπεριφορά ενός υπαλλήλου που έφτασε να πέσει τόσο χαμηλά και για "εθνικούς λόγους" να ΚΑΤΑΔΟΣΕΙ φαντάρους, αλλά τονίζουμε την επικινδυνότητα του φαινομένου.
Αλήθεια, μπορεί να μας απαντήσει το ΓΕΣ και η διοίκηση της μονάδας, από πότε θεωρείται παράνομο οι φαντάροι να μιλούν μεταξύ τους, σε στιγμές ανάπαυλας στη μητρική τους γλώσσα;
Απαιτείται όχι μόνο η δημόσια καταδίκη αυτού του γεγονός, αλλά η ανάπτυξη αντιπολεμικού και αντιμιλιταριστικού κινήματος καθώς αποκαλύπτονται όχι μόνο οι συνέπειες από την προπαγάνδα περί "εθνικών κινδύνων¨, της διάδοσης του εθνικισμού και της μισαλλοδοξίας, αλλά και της εντεινόμενης πολεμικής ετοιμότητας που καλλιεργεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Αλλά κυρίως γιατί αποκαλύπτεται καθημερινά ότι η κυβέρνηση και ο Ελληνικός Στρατός, επικοινωνώντας μάλιστα με τις πιο ακραίες φασιστικές εκφράσεις του πολιτικού σκηνικού, θεωρούν και αντιμετωπίζουν την νεολαία και τον κόσμο της εργασίας ως εσωτερικό εχθρό. 
Διαδίδοντας μάλιστα, τα πιο αντιδραστικά και ακροδεξιά στερεότυπα, με τα οποία χειραγωγούν συνειδήσεις στο πλαίσιο της πρωτοφανούς στρατιωτικοποίησης του λαού μας που συστηματικά επιβάλλουν!
Θυμίζουμε τι συμβαίνει στη μονάδα:


Τύραννοι των φαντάρων οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής που κάνουν κουμάντο στο 644 ΜΚΤΠ (Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού), στην Αλεξανδρούπολη!



ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΒΙΤΣΑ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ



Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο;

Οι ΝΑΖΙ συμμορίτες της Χρυσής Αυγής να κάνουν κουμάντο σε μονάδα του Ελληνικού Στρατού έχοντας την Ανοχή της διοίκησης;

Σύμφωνα με καταγγελίες συναδέλφων φαντάρων κλίκα ΕΠ.ΟΠ. Λοχιών επιτίθεται συστηματικά στους στρατιώτες εδώ και μήνες.

Η άσχημη συμπεριφορά τους φτάνει έως τις απειλές και τις τιμωρίες για πειθαρχικά παραπτώματα που σκαρφίζονται οι ίδιοι.


Η μονάδα έχει εξαιρετικά λίγους φαντάρους, οι οποίοι τρέχουν καθημερινά από την μια αγγαρεία και υπηρεσία στην άλλη.
Ο όγκος των εργασιών της μονάδας όχι μόνο δεν επιμερίζεται στους ΕΠ.ΟΠ., αλλά οι ίδιοι χώνουν τους φαντάρους και τους τιμωρούν προκειμένου να είναι πιο άνετα τα πράγματα για τους ίδιους.
Εκεί όμως που ξεδιπλώνεται όλη η χυδαία, απάνθρωπη και ναζιστική τους αντίληψη είναι στην αντιμετώπιση των συναδέλφων φαντάρων Αλβανικής καταγωγής.
Τους τρέχουν συνέχεια, τους απειλούν και τους τρομοκρατούν. Και τους κόβουν τις εξόδους για μήνες!
Η έκφραση "Κωλοαλβανέ θα σου δείξω εγώ" ακούγεται συνέχεια και συνοδεύει τις απεχθείς πράξεις τους.
Δυστυχώς όλα αυτά δεν είναι κάτι που συναντούμε μόνο στο 644 Μ/Κ ΤΠ Αλεξανδρούπολης.
Η Ναζιστική δολοφονική και τραμπούκικη συμμορία της Χρυσής Αυγής σηκώνει κεφάλι και πρωταγωνιστεί σε βιαιότητες μέσα στον στρατό με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας των Π.Καμμένου και Δ.Βίτσα.
Το γεγονός ότι οι ΕΠ.ΟΠ. και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής στρέφονται συστηματικά τους τελευταίους μήνες εναντίον των αλλόθρησκων συναδέλφων μας, αλλά και των φαντάρων Αλβανικής καταγωγής δεν είναι τυχαίο.
Συνδέεται με το κυνήγι μαγισσών που εξαπέλυσε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος -μετά την οργανωμένη από τα φιλοκυβερνητικά και μιλιταριστικά καθεστωτικά ΜΜΕ επιχείριση εναντίον των Νεοσύλλεκτων φαντάρων που φωτογράφησαν τις γελοίες εθνικιστικές πόζες τους- και τις εξοντωτικές τιμωρίες από τον ΑΓΕΣ Στεφανή.

Αυτό το κλίμα εθνικισμού και μισαλλοδοξίας ήταν το θερμοκήπιο που έδωσε τη δυνατότητα ανάδυσης των συμμοριτών της Χρυσής Αυγής στον Στρατό.

Για να ακολουθήσουν βεβαίως οι εθνικιστικές φιέστες παρουσίας του Π.Καμμένου-Δ.Βίτσα-Κασιδιάρη σε νησιά του Αιγαίου.


Το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως προηγουμένως είχε πράξει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Αβραμόπολου ενσωματώνει τους ΝΑΖΙ σε "εθνικά μέτωπα" για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα εφοπλιστών, τραπεζιτών και βιομηχάνων της πολεμικής και ενεργειακής βιομηχανίας (ας θυμηθούμε και τις δηλώσεις Βαρδινογιάννη, αλλά και το ρόλο του STAR στην μιλιταριστική εκπομπή "Αρετή και Τόλμη").


Το ξαναλέμε: αυτοί οι όροι έφεραν την ανάδυση των ΝΑΖΙ στον Ελληνικό Στρατό.

Τα έργα όλων αυτών, τις επιλογές της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας πληρώνουν τώρα οι συνάδελφοι φαντάροι. Είναι τα αποτελέσματα της ηγεσίας του ΑΓΕΣ Στεφανή!

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την ΑΝΟΧΗ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της διοίκησης του 644 Μ/Κ ΤΠ έκαναν την καθημερινότητα της μονάδας ΚΟΛΑΣΗ! 
Όλοι οι φαντάροι θέλουν να φύγουν το συντομότερο από εκεί.


Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τη διοίκηση της μονάδας και το ΓΕΣ να λάβει αμέσως μέτρα.
Να διαλύσει την κλίκα των ΝΑΖΙ ΕΠ.ΟΠ. που όλοι γνωρίζουν και καλύπτουν.
Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου