Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Τα καλά κρυμμένα βρώμικα μυστικά των βατραχανθρωπων!

Παρά το μύθο που συστηματικά καλλιεργείται για τους Βατραχανθώπους προκειμένου να παρασύρονται και να στρατολογούνται νεαροί λάτρεις της περιπέτειας και των EXTREAM SPOR, τους πολεμοχαρείς άνδρες της ΔΥΚ τους γνωρίσαμε: 
Μέσω του ρόλου που παίζουν στον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό και των υπηρεσιών ως φρουρών των εφοπλιστών, αλλά και της συμμετοχής τους σε ανάλογες επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και άλλων ιμπεριαλιστικών συμμαχιών (συνεκπαίδευση σε Ιορδανία, Σερβία, Βουλγαρία κλπ)
Του εχθρικού ρόλου που παίζουν εναντίον των λαών ως αιχμή του δόρατος στην εφαρμογή των δογμάτων Άμυνας/Ασφάλειας (συμμετοχή τους στην δράση του στρατού ως δύναμη καταστολής)Της παρέμβασης τους ως ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού εναντίον των ναυτεργατών, της Ζ' ΜΑΚ ως φρουρά του Πενταγώνου εναντίον των απλήρωτων εργαζομένων στα ναυπηγεία, αλλά και των συνδικαλισμένων συναδέλφων τους στρατιωτικών του ΣΥΣΜΕΔ! 
Της διαπλοκής τους με τους ΝΑΖΙ δολοφόνους της Χρυσής Αυγής κάτι που "φωνάζουν" στις Στρατιωτικές Παρελάσεις.
Της παράλληλης δράσης τους στο πλευρό του υποκόσμου, αλλά και σημαντικών επιχειρηματιών συμμετέχοντας στους ιδιωτικούς στρατούς τους (πχ.Λαυρεντιάδης).
Φυσικά, όλα αυτά συσκοτίζονται και αποκρύπτονται από την εκάστοτε κυβέρνηση και το αστικό κατεστημένο (δημοσιογραφικό-επιχειρηματικό-δικαστικό-στρατιωτικό κλπ), έστω και αν περιστασιακά αποκαλύπτεται η βρωμερή δράση τους.
Η κυβέρνηση και η στρατιωτική ηγεσία φροντίζει να τους διαφημίσει και να προπαγανδίσει κάθε φορά την μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τους!
Τους προσφέρει επιδόματα, καλύτερο οπλισμό, προβολή.
Κάτι όμως σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας...


ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
Συντεχνιακά αιτήματα και κυρίως η αντίληψη-πρακτική της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας που τους θέλει και αυτούς ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ, πλήττει "το μεγαλείο τους" και αποκαλύπτει ότι αργά ή γρήγορα θα πληρώσεις και εσύ το λογαριασμό των Μνημονίων και των περικοπών.
Ας δούμε λοιπόν τι αποδεικνύεται.
Όπως είχε αποκαλύψει το Think News, κατόπιν πρότασης του ΓΕΝ, θα υπάρξει αναθεώρηση των διαδικασιών και του υπολογισμού της μισθοδοσίας για τα στελέχη της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών του ΠΝ.
Τα στελέχη της ΔΥΚ, έχοντας στο σύνολο τους ολοκληρώσει το Σχολείο Υποβρύχιων Καταστροφέων και την Σχολή Αλεξιπτωτιστών δικαιούνται το λεγόμενο επίδομα βατραχανθρώπου και το επίδομα αλεξιπτωτιστή. Πέραν αυτών των επιδομάτων, μεγάλο μέρος του προσωπικού – κυρίως οι αρχαιότεροι – έχοντας ολοκληρώσει Σχολείο είτε τυποποιημένων είτε μη τυποποιημένων εκρηκτικών λαμβάνουν και το επίδομα του Πυροτεχνουργού. Συνεπώς τα στελέχη της ΔΥΚ λαμβάνουν έως και 3 επιδόματα.
Οι βατραχάνθρωποι του Π.Ν όμως δεν υπηρετούν αποκλειστικά και μόνο στην ΔΥΚ. Μεγάλος αριθμός στελεχών υπηρετεί στα Επιτελεία (ΓΕΝ, ΓΕΕΘΑ) στον Στόλο, στο ΥΕΘΑ και στο εξωτερικό. Τα εν λόγω στελέχη που δεν δραστηριοποιούνται ούτε στις ΟΑΠ, αλλά ούτε σε οργανικές θέσεις στην ΔΥΚ, ΒΥΚ ή ΣΥΚ θα χάσουν το δικαίωμα να συντηρούνται και συνεπώς να λαμβάνουν τα ανωτέρω επιδόματα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΕΝ
Τα επιχειρήματα του ΓΕΝ για να στηρίξει αυτή την απόφαση είναι ότι σε μια περίοδο οικονομικής δυσπραγίας της πατρίδας που γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για την διατήρηση του Στόλου σε επιχειρησιακό επίπεδο, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν στελέχη τα οποία να απασχολούνται σε γραφεία του Υπουργείου ή να βρίσκονται στο εξωτερικό λαμβάνοντας το αντίστοιχο επίδομα και παράλληλα να λαμβάνουν 3 επιχειρησιακά επιδόματα, τα αντικείμενα των οποίων δεν τα ασκούν στην παρούσα Υπηρεσία τους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ
Από την άλλη πλευρά οι βατραχάνθρωποι έχουν βάσιμες ανησυχίες.
Πως θα γίνεται η επιλογή του προσωπικού που θα τοποθετείται από την ΔΥΚ σε άλλες υπηρεσίες στις οποίες δεν θα θεμελιώνεται δικαίωμα συντήρησης και επακόλουθα επιδόματος; Μέχρι τώρα για συγκεκριμένες υπηρεσίες εκτός της ΔΥΚ γινόταν μάχη. Από το 2018 που θα ισχύσουν οι περικοπές όμως δεν θα επιθυμεί κανείς να επανδρώσει τις θέσεις αυτές και συνεπώς δημιουργούνται σοβαρά διλήμματα για τον νέο Διοικητή. Με ποια κριτήρια θα αποφασίζει ουσιαστικά για την περικοπή του μισθού των ανδρών του σε ποσοστό περίπου 50%; Σε μια τόσο κλειστή κοινωνία που δημιουργούνται συμπάθειες και αντιπάθειες, πόσο κακό θα κάνει στην συνοχή της μονάδας η δύναμη του Διοικητή να αποφασίζει για την οικονομική κατάσταση των Βατραχανθρώπων; Πόσο μάλλον όταν ο διοικητής της ΔΥΚ δεν είναι ΟΥΚ αλλά έχει τελειώσει το αμερικάνικο σχολείο.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Αστυνομία. Η πρόσδεση στις κατασταλτικές δυνάμεις και Στρατό, ως μέσο διεξόδου από την Ανεργία, είναι η Χειρότερη Επιλογή:
σε φέρνει κόντρα με τους εργαζόμενους και την νεολαία που αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους, σε θέλει Ματατζή και Απεργοσπάστη, με το ρόπαλο και το G3 απέναντι σε απεργούς!
σε στέλνει Μισθοφόρο να καταπιέζεις λαούς που έχουν τις ίδιες ανάγκες με εσένα και τρέφουν τα ίδια όνειρα.Μπράβο των εφοπλιστών, των εργολάβων, των τραπεζών και των πετρελαϊκών εταιριών.
σε θέλει Αναλώσιμο!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
Τους θυμίζουμε

Η νεολαία γύρισε την Πλάτη στο Πολεμικό Ναυτικό: Δεν βρίσκει Μισθοφόρους με τίποτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου