Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ο Π.Καμμένος και το ΝΑΤΟ θα καταπολεμήσει το ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ που κάνουν όμως Έλληνες εφοπλιστές!


Όταν ο ηγέτης των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Π. Καμμένος είχε κάνει εκείνη τη φοβερή δήλωση «Μόνος πραγματικός σύμμαχος της Ελλάδας είναι οι ΗΠΑ» κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τα 70 χρόνια του Γραφείου Αμυντικής Συνεργασίας των ΗΠΑ, ανέφερε και κάτι άλλο εξίσου σοβαρό:
«Χρειαζόμαστε τη βοήθεια των ΗΠΑ για να επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας για το Ναυτικό, ώστε να μπορεί να επιχειρεί από την Κρήτη ως το Σουέζ. Αν δεν διακόψουμε τώρα τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας μέσω της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών, όπλων, παράνομου πετρελαίου, είναι αδύνατο να πολεμήσουμε την τρομοκρατία. Για αυτό θέλουμε τη βοήθειά σας για να επεκτείνουμε τη δυνατότητα στο Ναυτικό και την Αεροπορία επειδή η Ελλάδα θα είναι κάθε φορά με το μέρος των ΗΠΑ».

Ποιος όμως κάνει Λαθρεμπόριο;

Σε ποιον ανήκουν τα πλοία που έχει αποκαλυφθεί η συμμετοχή τους σε Λαθρεμπόριο και μάλιστα όπλων, ναρκωτικών, καυσίμων;

Μα σε Έλληνες εφοπλιστές

Οι οποίοι μάλιστα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνεργαστούν ταυτόχρονα και με το ISIS και με το ΝΑΤΟ. 



Ας δούμε όμως τη δράση ορισμένων Ελλήνων εφοπλιστών και ¨επενδυτών"
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1η
ISIS-ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ!
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΝΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΥ Β ΙΡΑΚ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένα πραγματικά ιδιαίτερο κύκλωμα αποτελούμενο από τους Κούρδους του β Ιράκ, τους Τζιχαντιστές, την Τουρκία και το πιο εντυπωσιακό, από ελληνικά τάνκερ, έχει δραστηριοποιηθεί από το καλοκαίρι για την εξαγωγή του παράνομου πετρελαίου του β Ιράκ πρωτίστως προς το Ισραήλ, αλλά και προς τις ΗΠΑ. Η επιχείρηση αυτή για πολλούς συνδέθηκε και με τον πόλεμο της τιμής των υγρών καύσιμων, δίνοντας την ευκαιρία στους Αμερικανούς να ρίξουν τις τιμές, εξέλιξη που έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό την ρωσική οικονομία.
Το θέμα ήρθε για πρώτη φορά στην δημοσιότητα στις 27 Ιουνίου 2014, από την τουρκική εφημερίδα, Aydınlık, με αφορμή τους τότε βομβαρδισμούς από το Ισραήλ της λωρίδας της Γάζας. Η τουρκική εφημερίδα κατήγγειλε ότι τα καύσιμα των ισραηλινών αεροπλάνων που βομβάρδιζαν την Γάζα, προέρχονταν από την Τουρκία και ήταν από τις πετρελαιοπηγές του βορείου Ιράκ που ελέγχονται από τους Κούρδους και εν μέρει από τους Τζιχαντιστές. Τα καύσιμα αυτά καθώς και το πετρέλαιο του βορείου Ιράκ, μεταφέρονταν κατόπιν συμφωνίας της τουρκικής κυβέρνησης με τους Κούρδους του βορείου Ιράκ, που είχαν αποδεσμευτεί από την νόμιμη κυβέρνηση της Βαγδάτης μετά την προέλαση των Τζιχαντιστών και την αποκοπή του βορείου Ιράκ από τον νότο, στα τουρκικά λιμάνια της Αλεξανδρέττας και της Μερσίνας και από εκεί φορτώνονταν σε ελληνικά τάνκερ για να κατευθυνθούν κυρίως προς το Ισραήλ.
διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου http://diktiospartakos.blogspot.gr



ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2η

Δυο ναυτικοί, ένας Έλληνας κι ένας Ρουμάνος έχασαν τη ζωή τους έπειτα από βομβαρδισμό που πραγματοποίησε πολεμικό αεροσκάφος στη Λιβύη εναντίον του πλοίου ARAEVO, ελληνικών συμφερόντων και με σημαία Λιβερίας. Σύμφωνα με το BBC το πλοίο ήταν της εταιρείας Aegean Shipping Enterprises Company, συμφερόντων του Μελισσανίδη. Από την εταιρεία ανακοίνωσαν πως το πλοίο ήταν ναυλωμένο από τη λιβυκή κρατική εταιρεία «National Oil Corporation» (NOC), ενώ εκπρόσωπος του στρατού της Λιβύης ισχυρίστηκε, μιλώντας στο Reuters, πως το σκάφος θεωρήθηκε ύποπτο για μεταφορά τζιχαντιστών στο λιμάνι της Ντέρνα.

«Θεωρήθηκε ύποπτο»

Εκπρόσωπος των λιβυκών ενόπλων δυνάμεων δήλωσε ότι ο λιβυκός στρατός βομβάρδισε «ύποπτο» δεξαμενόπλοιο στο λιμάνι της Ντέρνα, περιοχή που αποτελεί προπύργιο των ισλαμιστών στο ανατολικό τμήμα της χώρας. «Υποπτο πλοίο βομβαρδίσθηκε την Κυριακή από τις λιβυκές αεροπορικές δυνάμεις» δήλωσε ο συνταγματάρχης Αχμεντ Μεσμάρι, προσθέτοντας ότι το πλήρωμα του πλοίου δεν υπάκουσε στις διαταγές να διακόψει τον πλου για να ερευνηθεί πριν εισέλθει στο λιμάνι.

«Δόθηκαν διαταγές στο πλοίο να σταματήσει μόλις προσεγγίσει το λιμάνι της Ντέρνα για να επιβεβαιωθεί εάν το φορτίο του περιελάμβανε ή όχι όπλα και πυρομαχικά με προορισμό τους εξτρεμιστές που ελέγχουν την πόλη, αλλά το πλήρωμα δεν συμμορφώθηκε, γεγονός που το κατέστησε ύποπτο για τον στρατό που πολεμά την τρομοκρατία» σημείωσε ο συνταγματάρχης Αχμέντ Μεσμάρι, εκπρόσωπος του στρατού. «Είχαμε προειδοποιήσει... Κανένα πλοίο δεν θα καταπλεύσει στο λιμάνι χωρίς άδεια», σημείωσε, ενώ ισχυρίστηκε πως το πλοίο επιχείρησε να αποφύγει τον έλεγχο και αντί να προσεγγίσει μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Ντέρνα «ακολούθησε διαφορετική διαδρομή» και «εισήλθε σε στρατιωτική ζώνη». Το βομβαρδίσαμε δύο φορές, είπε. http://tvxs.gr


ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3η
Τα μυστικά του ουκρανικού πλοίου με τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ στα Χανιά

Ο εντοπισμός φορτίου 10 εκατ. πακέτων τσιγάρων, πολλά από τα οποία φέρουν σήμανση της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη, στα αμπάρια ουκρανικού αλιευτικού πλοίου, έχει προκαλέσει την κινητοποίηση των ελληνικών τελωνειακών και εισαγγελικών αρχών.

διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου http://www.iefimerida.gr



ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 4η

Δύο τόνοι είναι μεγάλη δουλειά... πολύ μεγάλη Από: sarajevomag.gr

Θα μπορούσε να είναι σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Όμως δεν είναι, είναι η ιστορία ενός πλοίου με 2 τόνους πρέζα που ξεκίνησε από το Αφγανιστάν για να τελειώσει άδοξα στην Ελευσίνα όπου το “δέσανε” τα λαγωνικά της ΕΛ.ΑΣ. Στην ιστορία αυτή εμπλέκονται αρκετά ονόματα επιφανών Ελλήνων επιχειρηματιών μεταξύ αυτών ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες, Βαγγέλης Μαρινάκης.
διαβάστε την συνέχεια
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Σημαντικοί Έλληνες επιχειρηματίες εμπλέκονται σε όλα αυτά.
Σε αυτούς στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό η αστική παραγωγική ανασυγκρότηση που δρομολογεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Και έχουν στην ιδιοκτησία τους τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους.
Και έχουν υπό τον έλεγχο τους τηλεοπτικά κανάλια, δημοσιογραφικούς ομίλους, ραδιόφωνα.
Αυτοί θέλουν ΑΟΖ-ενεργειακά κοιτάσματα!
Για αυτούς θα σκοτωθούμε με τους γειτονικούς λαούς;
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για την Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Επίκαιρο όσο ποτέ το κάλεσμα της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για ανάληψη δράσεων του αντιπολεμικού κινήματος
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/04/blog-post_198.html
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου