Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δεχτεί την ΕΚΔΙΚΗΣΗ για την πολεμοκαπηλεία της


Τα πράγματα είναι περισσότερο σοβαρά.
Παρά την συνεχή εθνικιστική και μιλιταριστική προπαγάνδα.
Τις δηλώσεις του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου για τον άρρηκτο δεσμό των Ενόπλων Δυνάμεων και λαού ...
Στην πραγματικότητα φαίνεται ότι η κυβέρνηση θέτει τον λαό μας σε θανάσιμο κίνδυνο και για αυτό προετοιμάζεται.
Μόλις την Κυριακή έγραφε η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τις ΗΠΑ σχετικά με το καθεστώς των βάσεων: "η βάση της Σούδας ήδη χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο από ότι στο παρελθόν και μάλιστα επεκτείνεται διαρκώς. Ωστόσο κάτι τέτοιο θα ενέπλεκε ακόμη περισσότερο την Ελλάδα στις πολεμικές επιχειρήσεις στη Συρία και θα εξέθετε τη χώρα σε πιθανές πράξεις αντεκδίκησης".
Ο κίνδυνος Αντεκδίκησης είναι ορατός. Όσο η κυβέρνηση συμμετέχει-συναινεί στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, όσο κάνει το πόλεμο συνιστώσα της καπιταλιστικής παραγωγικής ανασυγκρότησης διεκδικώντας ολοένα μεγαλύτερο μερίδιο από τη λεία προς όφελος των εφοπλιστών, των εργολάβων, της πολεμικής βιομηχανίας κλπ.
Τόσο πιο πολύ πλησιάζει η Εκδίκηση των λαών θυμάτων των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Αυτό η κυβέρνηση το γνωρίζει. Και προετοιμάζει τις Ένοπλες Δυνάμεις...
Για να δούμε τι γράφουν τα δημοσιεύματα που αναπαράγουν την περιγραφή του Πενταγώνου:
Στην πυραυλάκατο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ με προορισμό το κεντρικό Αιγαίο βρίσκονται ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τον ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσας και τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ΓΕΝ και Στόλου. Μαζί τους βρίσκονται δημοσιογράφοι του αμυντικού ρεπορτάζ. Η πυραυλάκατος πραγματοποιεί προσομοίωση τρομοκρατικής επίθεσης. Η προσομοίωση περιλαμβάνει ερχόμενη απειλή από ελικόπτερο, αντιμετώπιση κατεθυνόμενου βλήματος από ελικόπτερο, και διαδικασίες πλήγματος από κατευθυνόμενο πλήγμα. 
Το σενάριο όμως της άσκησης θυμίζει ένα δραματικό περιστατικό που είχε σημειωθεί εναντίον πλοίου του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.
Ο λόγος για το αντιτορπιλλικό USS Cole (DDG-67) που στις 12 Οκτωβρίου του 2000 χτυπήθηκε από ένα πλοιάριο φορτωμένο-παγιδευμένο με εκρηκτικά στο Αντεν της Υεμένης, με αποτέλεσμα 17 μέλη του πληρώματός του να σκοτωθούν και 40 να τραυματισθούν. 
Όσο όμως η κυβέρνηση ταυτίζεται με την Αμερικανική πολιτική τόσο θα δημιουργεί τις πιθανότητες να δεχτεί τα αποτελέσματα της οργής των λαών που καταστρέφει για να ικανοποιήσει τα συμφέροντα των Ελλήνων επιχειρηματιών.

Επίκαιρο όσο ποτέ το κάλεσμα της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για ανάληψη δράσεων του αντιπολεμικού κινήματος
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/04/blog-post_198.html
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου