Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

«Αυτοψία»:Ο Πάνος Καμμένος, ανοίγει, για πρώτη φορά τις πόρτες του Πενταγώνου... για να χύσει άπλετα τη προπαγάνδα του!

Ήταν τυχαίο;
Μια εκπομπή που έδωσε τη δυνατότητα τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο να προβάλλει "την τουρκική επιθετικότητα", να τονίσει την αποφασιστικότητα του αρχηγού των ΑΝΕΛ και μέσω αυτής της ωραιοποιημένης, εθνικιστικής, μιλιταριστικής και πατερναλιστικής εικόνας να συγκαλυφθεί και ο σκληρός ανταγωνισμός δύο αδίστακτων αστικών τάξεων, να διαφημιστεί η μνημονιακή πολιτική.

Έχουμε λοιπόν σε αυτή την εκπομπή την προβολή της σκληρής εργασιακής εκμετάλλευσης των φαντάρων, που στο απόσπασμα από το 50΄ λεπτό και μετά μας λέει για τα 450 σπίτια που θα φτιάξουν δωρεάν οι φαντάροι, για το μέλλον των φαντάρων πολιτικών μηχανικών που θα εργάζονται δωρεάν στη ΜΟΜΑ και αργότερα να έχουν "την ευκαιρία" να εργαστούν ως ΟΒΑ για 600 ευρώ.
Όπως ΕΚΜΕΤΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ τους γιατρούς-φαντάρους που καλύπτουν δωρεάν τα κενά του συστήματος της διαλυμένης δημόσιας υγείας, όπως κάνουν οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ συνάδελφοι ως ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ τους στα ΚΑΑΥ και στις Λέσχες Αξιωματικών!

Την ίδια στιγμή ξεπουλούν την ακίνητη περιουσία που ανήκει στον λαό μας νοικιάζοντας την για 99 χρόνια...


Την ίδια στιγμή συμμετέχουν στους πολέμους και στις επεμβάσεις για να κλείνουν δουλειές  για τις πολεμικές βιομηχανίες. 

Έχουμε την απαίτηση του αρχηγού των ΑΝΕΛ, που υμνεί τον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ, οι φαντάροι να υποταχθούν στην πολεμοκαπηλεία του και στην εθνικιστική πολιτική του που επιτίθεται στους γειτονικούς λαούς, να συμμετέχουν στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και των ασύμμετρων απειλών που σημαίνει συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, που σημαίνει συμμετοχή στην υπεράσπιση των Χριστιανικών Τόξων στα Βαλκάνια και αλλού, που σημαίνει να είμαστε κρέας στα κανόνια για να αντιμετωπίζουν τα Βαλκάνια ως Ζωτικό Χώρο, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο για τις ΑΟΖ και τα πετρέλαια τους, που σημαίνει να καταστέλλουμε όσους αγωνίζονται ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, να καταδιώκουμε τους πρόσφυγες και να αντιμετωπίζουμε ως εχθρό τη μειονότητα.

Για αυτό  μεταφέρει τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στη παραμεθόριο για να κάνει τη θητεία πιο ακριβή και πιο πολεμική.

Για αυτό το ΥΠΕΘΑ μαζί με το Υπουργείο Παιδείας βάζουν στρατιωτική εκπαίδευση στα Λύκεια, για να έχουν ένα λιγότερα μορφωμένα, πιο ελεγχόμενο, πιο εθνικιστικό και πωρωμένο στελεχικό δυναμικό. 

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐ 2017

Λίγο πριν την ψήφιση από τη Βουλή του πολυνομοσχεδίου για την κύρωση της νέας συμφωνίας με τους δανειστές, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ανοίγει, για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα, τις πόρτες του Πενταγώνου και ξεναγεί την «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ στους χώρους όπου ο ίδιος και οι επιτελείς των Σωμάτων δίνουν καθημερινά και αθόρυβα τον δικό τους αγώνα, ενώ μιλά

Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή, έχουν δικαιώματα, δεν είναι σκλάβοι κανενός!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου