Σάββατο 29 Απριλίου 2017

EINAI ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ: ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 70 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ


Παλινωδίες της προπαγάνδας του Υπουργείου Άμυνας που εκμεταλλεύεται το ΦΟΝΙΚΟ για να προμηθευτεί αμερικανικά μεταχειρισμένα ελικόπτερα
 To τεράστιο, πρωτόγνωρο έγκλημα που συντελέστηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εις βάρος του προσωπικού των Ε.Δ. έχει συγκλονίσει όλους και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας βρίσκεται σε τρομερά δυσμενή θέση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ «επέβαιναν πέντε άτομα, τρία μέλη του πληρώματος και δυο αξιωματικοί που επιβιβάστηκαν στη Λάρισα και μετέβαιναν στην Κοζάνη για επιτήρηση των συνόρων».
Ο Υποστράτηγος Ι.Τζανιδάκης, ο Συνταγματάρχης (ΤΘ) Θ.Αδάμου, ο Ταγματάρχης (ΑΣ) Δ.Γούλας και ο Υπολοχαγός (ΑΣ) Κ.Χατζής είναι οι πρώτοι που χάνουν την ζωή τους σε επιχείρηση του Στρατού έχοντας αναλάβει καθήκοντα Κατασταλτικής Δύναμης. Σώζεται βαριά τραυματισμένη η Αρχιλοχίας (ΑΣ) Β.Πλεξίδα. Η μοιραία αποστολή εντάσσεται στο πλαίσιο εφαρμογής των δογμάτων άμυνας-ασφάλειας, στην στρατιωτικοποίηση και μετατροπή της Ελλάδας σε Ισραήλ των Βαλκανίων και τη επίδειξη δύναμης στους γειτονικούς λαούς.

Κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ δεν αναφέρεται στην αποστολή καθώς αποκρύπτεται ότι η Πολιτική Άμυνας-Ασφάλειας των Υπουργών Άμυνας Καμμένου-Βίτσα ευθύνεται για το θάνατο των 4 στελεχών και την πτώση του ελικοπτέρου. 
Αφού λοιπόν απέκρυψαν συστηματικά την Αποστολή Αστυνόμευσης από τον στρατό που έστειλε στο θάνατο τους 4 στρατιωτικούς, επιχείρησαν να απαντήσουν στις έντονες καταγγελίες για την παλαιότητα του ελικοπτέρου ΧΙΟΥΙ, με πολεμική εμπειρία από τον πόλεμο του Βιετνάμ.
Παράλληλα, τονίζεται ότι ενώ οι Ελληνικές Δυνάμεις προβαίνουν σε τρομερές περικοπές στα λειτουργικά τους έξοδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρή έλλειψη, ανταλλακτικών, την ίδια στιγμή που συνεχώς πληθαίνουν οι πανάκριβες ασκήσεις με τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ.

To πρώτο λοιπόν επιχείρημα "Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος πετάει με Χιούι"
Oι πάντα ανεπίσημες αλλά τόσο έγκυρες Πηγές του υπουργείου Άμυνας, τις οποίες επικαλείται το newsit.gr ξεκαθαρίζουν πως "τα συγκεκρισμένα στρατιωτικά ελικόπτερα, θεωρούνται από τα πιο αξιόπιστα. Ακόμη σημειώνουν πως δεν έχουν γίνει πάρα πολλά δυστυχήματα με στρατιωτικά ελικόπτερα Χιούι 

Τέλος και προς επίρρωσιν των παραπάνω ισχυρισμών, οι ίδιες πηγές τονίζουν πως ακόμη κι ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, χρησιμοποιοεί τα συγκεκριμένα ελικόπτερα όταν χρειάζεται".
Άρα τα 50χρονα σαπάκια ΧΙΟΥΙ παρουσιάζονται ως Ασφαλή και Κατάλληλα προς χρήση γιατί χρησιμοποιούνται από τον ηγέτη των ΑΝΕΛ.
Στην συνέχεια ακολουθεί Πτήση πάνω από το σημείο όπου συνετρίβη το "Χιούι", στη δύσβατη περιοχή στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, πραγματοποίησε, με στρατιωτικό ελικόπτερο όμοιου τύπου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου.

Επομένως, επαναλαμβάνουμε ότι τα 50χρονα σαπάκια ΧΙΟΥΙ παρουσιάζονται ως Ασφαλή και Κατάλληλα προς χρήση γιατί χρησιμοποιούνται από τον ηγέτη των ΑΝΕΛ.

Ακολουθεί όμως μια ανάρτηση του armynews.net που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα.
Και αυτό γιατί αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δρομολογούν την προμήθεια για  70  μεταχειρισμένα αμερικανικά ελικόπτερα OH-58D KIOWA WARRIOR που θα αναλάβουν αποστολές σαν αυτή του Χιούι, μας λένε.
H επιτροπή επιτελικής επεξεργασίας και τροποποίησης των όρων της διακρατικής συμφωνίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής συστήθηκε και ενημερώθηκε αυτές τις ημέρες και πλέον περιμένει από την ΓΔΑΕΕ κατευθύνσεις σχετικά με το έργο της στο υποπρόγραμμα για τα μεταχειρισμένα ελικόπτερα αναγνωρίσεως.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το κόστος της απόκτησης τους μαζί με ανταλλακτικά και εκπαίδευση προσωπικού θα βρίσκεται στην περιοχή των 40-50 εκ. $.

Χιούι
Πλέον, είναι γνωστές αυτές οι προμήθειες αμερικανικών μεταχειρισμένων οπλικών συστημάτων: οι ΗΠΑ γλυτώνουν τα έξοδα αποθήκευσης -που μετά την απόσυρση από το Ιράκ και το Αφγανιστάν- είναι υπέρογκα, ενώ ταυτόχρονα βρίσκουν πρόθυμους πελάτες -σαν τον ελληνικό στρατό για να του τα φορτώσουν- και παράλληλα πελάτες για τις πολεμικές βιομηχανίες όταν εξασφαλίζουν συμβόλαια για ανταλλακτικά-είδη συντήρησης και πυρομαχικά.

Τα εύλογα ερωτήματα περιμένουν απάντηση:

1. αφού τα ελικόπτερα ΧΙΟΥΙ είναι τόσο καλά και ασφαλή για να πετά με αυτά και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, γιατί η κυβέρνηση σχεδιάζει να δώσει 50 εκατομμύρια στις ΗΠΑ για την προμήθεια 70 ελικοπτέρων;

2. την συγκεκριμένη προμήθεια την προωθούν συγκεκριμένοι κύκλοι μιλιταριστικοί-εθνικιστικοί, που συνδέονται με τις πολεμικές βιομηχανίες.

Βρήκε επομένως την ευκαιρία η κυβέρνηση να επιβάλλει και αυτό το εξοπλιστικό πρόγραμμα, εκμεταλλευόμενη την απώλεια των 4 στελεχών;

Κυβέρνηση που από τη μια μεριά κόβει μισθούς-συντάξεις, αλλά από την άλλη μεριά προβαίνει σε υπέρογκες αγορές όπλων;

3. αλήθεια, από που προκύπτει αυτός ο όγκος των απαιτήσεων για την Αεροπορία Στρατού;
Μήπως υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση που έχει διαλύσει το σύστημα υγείας και δεν αγοράζει πυροσβεστικά αεροπλάνα αλλά μιλά για τον "κοινωνικό ρόλο" του Στρατού;
Μήπως υπεύθυνες είναι οι Αποστολές Αστυνόμευσης, η ένταση του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και η συμμετοχή των Ελληνικών Δυνάμεων στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολεμικές προετοιμασίες;


ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ-ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑΠΑΙΔΕΙΑ

Εμείς εκφράζουμε την Αλληλεγγύη και τα συλλυπητήρια μας. 
Καλούμε σε ένα μαζικό αποφασιστικό κίνημα μέσα και έξω από τον στρατό για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και της ίδιας μας της ζωής, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου