Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Είναι τρομοκράτες οι Νεοναζί; Ποιος ο ρόλος του Γερμανικού κράτους;


Μπορεί η ισλαμική τρομοκρατία να είναι ένας πολύ βολικός εχθρός, ο οποίος δικαιολογεί τα δόγματα άμυνας/ασφάλειας και την κατασταλτική πολεμική προπαγάνδα περί ασύμμετρων απειλών που στοχοποιούν μετανάστες-εργαζόμενους-κοινωνικά κινήματα και εντάσσει οργανικά τους φασίστες στους μηχανισμούς ενός ελληνικού κράτους και μιας Ε.Ε. που λανσάρουν το φόβο της ισλαμοποίησης αλλά τα πράγματα δείχνουν να είναι κάπως διαφορετικά.

Από την πρώτη στιγμή της έκρηξης βόμβας στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ, το βράδυ της Τρίτης εκφράστηκαν επιφυλάξεις κατά πόσο ήταν Μουσουλμάνοι οι δράστες των εκρηκτικών μηχανισμών.



Τις επιφυλάξεις αυτές έκαναν βεβαιότητα για την ευθύνη των Νεοναζί η Deutsche Welle, που τόνισε ότι η εφημερίδα Tagesspiegel έλαβε ανώνυμο email, που αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς στο λεωφορείο της ομάδας. Στο mail, γίνεται επίσης λόγος για νέο χτύπημα που πρόκειται να υπάρξει, ενώ σε πολλές παραγράφους εξυμνείται ο Αδόλφος Χίτλερ.



Κατακρίνεται η «πολυπολιτισμικότητα» που αποδέχεται η Γερμανία, πλέον, ενώ αναφέρει την ύπαρξη μιας «ομάδας της Κολωνίας»που είναι έτοιμη για να χύσει «πολύχρωμο αίμα». Οι αρχές πιάστηκαν από τη λέξη «πολύχρωμο αίμα» μια λέξη που χρησιμοποιούν οι εθνικιστές νεοναζί του AfD, για τους ξένους και πλέον στρέφει και προς την ακροδεξιά τις έρευνες της. 



Εκρηκτικά από το στρατό 



Τα εκρηκτικά που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση κατά του λεωφορείου της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορούσια Ντόρτμουντ, είναι πιθανό να προέρχονται από πυρομαχικά που ανήκουν στις ένοπλες δυνάμεις της Γερμανίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Welt am Sonntag” που επικαλείται πηγή που συμμετέχει στις έρευνες.



Οι αρμόδιες αρχές στην Γερμανία δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει ποιος έκανε την επίθεση, ενώ οι εισαγγελείς που ασχολούνται με τη διερεύνηση της υπόθεσης εκφράζουν αμφιβολίες για τη γνησιότητα των επιστολών, σύμφωνα με τις οποίες, την επίθεση έκαναν έμπιστοι στο Ισλαμικό Κράτος. Η εφημερίδα “Bild” έχει δημοσιεύσει την άποψη ενός λειτουργού που συμμετέχει στις έρευνες, σύμφωνα με την οποία, είναι ενδεχόμενο εξτρεμιστές να βρίσκονται πίσω από την επίθεση.



“Τα εκρηκτικά στους σωλήνες-βόμβες που ήταν γεμάτες με μεταλλικά καρφιά, είναι πιθανό να προέρχονται από αποθέματα των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων. Ωστόσο, το ενδεχόμενο αυτό, βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση,” δημοσιοποίησε σήμερα η εφημερίδα “Welt am Sonntag,” επικαλούμενη πηγή των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η ίδια πηγή, δήλωσε ότι για τη χρήση των πυροκροτητών απαιτούνταν ειδικές γνώσεις, οι οποίες δεν είναι εύκολο ν' αποκτηθούν.

Τα ερωτήματα πλέον είναι τεράστια:

ποια είναι η εμπλοκή των μηχανισμών του επίσημου γερμανικού κράτους;

πως τα εκρηκτικά του στρατού έφτασαν στα χέρια των ΝΕΟΝΑΖΙ;

που και ποιοι έλαβαν την εκπαίδευση για τη χρήση των πυροκροτητών οι οποίοι απαιτούν ειδικές γνώσεις;

Ο προβληματισμός κορυφώνεται να συνυπολογιστεί η αυξανόμενη δράση των ΝΕΟΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις της Γερμανίας αλλά όχι μόνο.

Γερμανοί ΝΕΟΝΑΖΙ που είναι γνωστό ότι διατηρούν στενές σχέσεις με τις ελληνικές δολοφονικές ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ συμμορίες.

Το λέμε αυτό γιατί πλέον πληθαίνουν οι καταγγελίες για τη δράση των ΝΕΟΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Η δράση της δολοφονικής ναζιστικής συμμορίας βρίσκει την επίσημη κυβερνητική κάλυψη (ταξίδι της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ, των Καμμένου-Βίτσα σε νησιά των Δωδεκανήσων μαζί με υπόδικα στελέχη της Χρυσής Αυγής), ενώ ήδη τα Τάγματα Εφόδου του Ναζισμού οργανώνονται στην Εθνοφυλακή και τις Λέσχες Εφέδρων.


Εξάλλου, η τρομοκρατία και οι δολοφονικές βομβιστικές επιθέσεις αποτελούν κεντρικό πολιτικό στοιχείο της Ακροδεξιάς.

Ακροδεξιά τρομοκρατική οργάνωση “Ομάδα Ε”: δημοσιευμένα στοιχεία και αναρτήσεις
https://jailgoldendawn.com


Όταν ο τρομοκράτης ΝΑΖΙ Μιχαλολιάκος έβαζε βόμβες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου