Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ 507 Μ/Κ Τ.Π. ΣΤΗΝ ΑΣΣΗΡΟ-ΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2ο ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΣΤΟ 507 Μ/Κ ΤΠ ΣΤΗΝ ΑΣΣΗΡΟ 
Περιμέναμε με ανυπομονησία την αντίδραση της διοίκησης του στρατοπέδου, μετά τη δημοσίευση του πρώτου γράμματος καταγγελίας από την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων για την κατάσταση που επικρατεί στο 507 Μ/Κ ΤΠ της 34ης Μ/Κ ταξιαρχίας.
Οι εκτιμήσεις μας δεν διαψεύστηκαν καθόλου. Σε ένα στρατόπεδο που κυριαρχεί η «αρχή του ενός», δηλαδή του διοικητή Ντίνα (και κάποιων ευνοούμενων από αυτόν, που κάνουν τη «λάτζα») , η αντίδραση δεν ήταν άλλη από «επίθεση στην επίθεση».
Όταν ήρθε η ώρα της αναφοράς ξετυλίχθηκε και το κουβάρι της σκέψης και της αντίληψης του συγκεκριμένου διοικητή για το τι συμβαίνει στην μονάδα μας.
Με τρόπο και συμπεριφορά που μπορεί να χαρακτηριστεί με την τρεχούμενη ορολογία ως bullying, μας είπε χωρίς αιδώ, επιβεβαιώνοντας και την προηγούμενη καταγγελία μας, ότι ο λόγος που υπάρχει εμπλοκή στις υπηρεσίες είναι το ότι οι φαντάροι πρέπει να επωμιστούν τις υπηρεσίες κάποιων ΕΠΟΠ (!). Δηλαδή δε μας φτάνουν οι υπηρεσίες που δεν βγαίνουν με βάση την δύναμη της μονάδας, είμαστε υποχρεωμένοι, ακόμα και οι υπόλοιποι ΕΠΟΠ που δεν εκτελούν το «θεάρεστο» έργο του τραμπουκισμού των φαντάρων, να κάνουμε και παραπάνω υπηρεσίες για να μη κουράζονται τα παιδιά του διοικητή μας.
Σε αποστροφές του λόγου του, οι οποίες αξίζουν να αναφερθούν, ακούστηκαν πρωτόγνωρα πράγματα, σαφείς κατηγορίες και ανοιχτές απειλές προς τους συναδέλφους, ενώ με την σειρά του δε δίστασε να καλύψει και την υπόθεση με τον οδηγό του....
Ας χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του ίδιου όμως για να περιγράψουμε τα γεγονότα όπως ακριβώς ειπώθηκαν:
«Απ’ ότι φαίνεται, στην μονάδα μας περισσεύουν οι ρουφιάνοι , οι προδότες και δοσίλογοι γι’ αυτό και με δίνετε στους αριστερούς (στμ: της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων)».  Σε επόμενη αποστροφή του λόγου του, κάλυψε πλήρως τον οδηγό του που δεν κάνει υπηρεσίες, όπως όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί, επειδή «η υπηρεσία του είναι να είναι οδηγός του»... Εμείς αναρωτιόμαστε
Δηλαδή, εδώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε, πρώτον ότι δεν διαψεύδεται τίποτα από όσα γίνονται στην μονάδα και μάλιστα υπεραμύνεται των αποφάσεων του,  ενώ από την άλλη ασκεί τρομακτική επίθεση στις αντιστάσεις των φαντάρων και την δημοσίευση των καταγγελιών τους με χαρακτηρισμούς που θα ζήλευαν ακόμη και χουντικοί...
Βέβαια μέσα σε όλα αυτά δεν παρέλειψε να στείλει φαντάρο στο Γ' Σώμα Στρατού με αντάλλαγμα άλλο ένα δωράκι, αυτή την φορά ένα δικό του πορτραίτο από τα χέρια του ίδιο του φαντάρου. Η αλήθεια είναι πως έχει κάποιες επιθυμίες των μεγάλων στρατηλάτων προηγούμενων αιώνων...

Ο δικός του οδηγός, ΕΠΟΠ Χρήστου , θιγμένος από τα γεγονότα που αναφέρθηκαν, δεν έχασε χρόνο και βοηθώντας τον διοικητή στην σκληρή αντιμετώπιση των «προδοτών» φαντάρων , αποφάσισε να λάβει τα κατάλληλα μέτρα. Έδωσε φαντάρο, που τόλμησε (!) να καπνίσει μπροστά του. Δεν τιμώρησε, όμως, τον ίδιο για συμμόρφωση, αλλά τον δόκιμο, διμοιρίτη του (!). Το παράλογο συνεχίζεται λοιπόν... Ή, μάλλον, πιο σωστά, δεν είναι καθόλου παράλογο: είναι η παλιά δοκιμασμένη τακτική του «διαίρει και βασίλευε», η απόπειρα να βάλει τους από κάτω, που τρώνε όλο το χώσιμο, την εκμετάλλευση και την αθλιότητα, να σκοτωθούν μεταξύ τους. Δεν θα τους περάσει.

Τελευταίο περιστατικό, και μάλλον το πιο σοβαρό στο θέατρο της θητείας του παραλόγου που εξελίσσεται στη μονάδα, είναι αυτό με τον αρχιλοχία Μαυρουδή, που στελεχώνει το 2ο επιτελικό γραφείο. Δε χρειάζεται να θυμίσουμε τι είναι ιστορικά το 2ο γραφείο, με ποιον τρόπο είναι το όργανο πληροφοριών, ρουφιανιάς και παρακολούθησης, τι σχέση είχε ιστορικά με τη χούντα και τις σκοτεινές μυστικές υπηρεσίες.
Ο εν λόγω υπαξιωματικός, μας απείλησε ότι έχει ήδη συνεννοηθεί με την  ΕΥΠ, η οποία «θα βρει ποιος δημοσίευσε την καταγγελία της περασμένης εβδομάδας» και ότι θα μας «κλείσει φυλακή», ότι «θα γίνει ΕΔΕ» για το περιστατικό και ότι «θα πέσουν βαριές ποινές». Αυτή ήταν η δική του προσέγγιση επί του θέματος γιατί, όπως είπε και ο ίδιος: «τέτοια πράγματα χρειάζονται, έτσι δουλεύανε και τότε»... ( να μας πει και ποιο είναι το «τότε», ποια είναι η περίοδος που αναφέρεται - κι αν «τότε», το όνομα ήταν ΕΣΑ - έχουμε να πούμε εμείς).

Να τονίσουμε εδώ ότι αυτές οι απειλές, αυτές οι μεθοδεύσεις επιτίθονται συνολικά στους συναδέλφους. Επιτίθονται στο κίνημα μέσα κι έξω από το στρατό. Δεν είναι παρά μέρος του τρόπου με τον οποίο αγωνιστές έχουν οδηγηθεί σε δίκες το τελευταίο διάστημα, μέσα από ανυπόστατα κατηγορητήρια, με μοναδικό στόχο να μας φιμώσουν για να είμαστε υποχείριο του κάθε αξιωματικού, του κάθε τραμπούκου, αναλώσιμοι του στρατού που επιχειρούν να φτιάξουν κάθε μέρα.

Αφού δε βάζουν μυαλό απ’ ότι φαίνεται, στη μονάδα αυτή, πρέπει να πάρει θέση η ηγεσία του ΓΕΣ εδώ και τώρα. Πρέπει να μας εξηγήσει αν είναι ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ εντολές αυτές οι συμπεριφορές και αυτή η αυθαιρεσία. Αν θα επιτρέψει στου παράφρονες και παρανομούντες στρατιωτικούς της μονάδας αυτής να συμπεριφέρονται καθαυτό τον τρόπο στους φαντάρους.

Φαντάροι του 507 Μ/Κ ΤΠ»

Δεν είμαστε αναλώσιμοι , ούτε δούλοι της διοίκησης. Δεν θα πολεμήσουμε για Κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ.
Κάτω τα χέρια από τους φαντάρους
Να σταματήσουν ΧΘΕΣ οι τραμπουκισμοί, τα καψώνια και οι απειλέςΑνθρώπινες έξοδοι και υπηρεσίες. Να σταματήσουν οι πολύνεκρες ασκήσεις και χρεώσεις.

Να αλλάξει ΑΜΕΣΑ η κατάσταση στη μονάδα, να πάνε οι υπηρεσίες στο 1-1 για ΟΛΟΥΣ.
Να σταματήσουν οι τραμπουκισμοί, οι αυθαιρεσίες, οι απειλές και οι ποινές.

ΕΜΕΙΣ ξέρουμε ότι ΕΔΕ πρέπει να γίνονται για να προστατευθούν οι φαντάροι που απειλούνται, σωματικά και ψυχικά, κι όχι για να ανακαλυφθούν «οι εσωτερικοί εχθροί» που αρνούνται να γίνουν δούλοι, χαφιέδες και αναλώσιμοι για τις καριέρες των διοικητών, των ανώτατων αξιωματικών και του υπουργείου.

Θεωρούμε άμεσα συν-υπεύθυνους, τον διοικητή της 34ης Ταξιαρχίας, την ηγεσία του ΓΕΣ και το υπουργείο εθνικής άμυνας. Στην κυβέρνηση, τον Καμένο και τον Βίτσα, στον ΑΓΕΣ Στεφανή, δεν τους φτάνουν οι θάνατοι και τα ατυχήματα, που φτάνουν σχεδόν τα 3 ανά μήνα, στον ελληνικό στρατό. Η πολιτική τους και οι επιλογές τους δολοφονούν και το γνωρίζουν. Είναι ΕΝΟΧΟΙ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437

2 σχόλια:

  1. ντροπη να γινονται τετοια πραγματα το 2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σκληρό ΜΤΠ, το έζησα το 1977-1978 στην ΒΕΡΟΙΑ με ένα εξαίρετο Λοχαγό στον Α΄ΛΟΧΟ τον ΚΕΛΕΣΙΔΗ που είχε πολεμήσει και στην ΚΟΡΈΑ και ένα αυστηρό Διοικητή τον ΡΟΥΤΣΗ. Δεν θα υπερβάλλω αν σας πω ότι η εκπαίδευση σ αυτό το Τάγμα είναι σκληρότερη από τις Ειδικές Δυνάμεις. Εγώ μετά λόγω σπουδών έγινα απ ευθείας Λοχαγός ατο Ναυτικό και έφυγα Ναύαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή